• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 7.5 aylik oglum minyonmu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Çevredekiler obez bebek istiyor minyon olacağına onlar mı karar verecekmiş gayet de sağlıklı değerler bunlar .

Oglum 7.5 aylik 9 kg 73 cm çevremdekiler minyon olacak diyorlar çok üzülüyorum sizce nasıl arkadaşlar
Arkadaşım 1 yaşındaki bebek 10kg ortalaması bunu biliyorsundur sanırsam nasıl anlıyormuş millet şimdiden minyonluğunu milletin lafıyla kurma kafanda derim arkadaşımın bebeği 7 aylık 6200gr ve 67cm benim bebeğim 6 aylık 7kg 68cm karpuz değil bunlar genetik denilen birşey var siz elinizden geldiğince iyi besleyin büyüsün diye ne diyeyim

Is
yani sizinde boylarınız tam ortalama aslında. bence bebeğiniz gayet normal.
Doktora gittiğimizde oglumun boyu 90 persentil kilosu 50 de çıkıyor ben zaten kilo bakımından bsey demiyorum ama 10 çocuktan 9 undan uzunçıkıyor insanlar neden böyle diyor onu anlamadim eşimde bende ortalamayız ama sanki oğlum çok küçük gb bakışları veni rahatsız ediyor

6 aylikbebegim 6.5 kilo 65 cm boy erkendogdu 3.bebegim evet bi milyonluk var benimkinde elleri ayakları pek bi minik diğerlerine göre ama hiç sorun değil diğer bebegim sınırın üstünde boy ve kilo gelişimi vardı bi süre sonra ortalamaya düştü ve öyle devam ediyor bunlar kalıcı bisey değil bazen gelisim daha hızlı oluyorken bazen yavaşlaya biliyor ... ailede minyonlukta yok esim 174 ben 173

6 aylikbebegim 6.5 kilo 65 cm boy erkendogdu 3.bebegim evet bi milyonluk var benimkinde elleri ayakları pek bi minik diğerlerine göre ama hiç sorun değil diğer bebegim sınırın üstünde boy ve kilo gelişimi vardı bi süre sonra ortalamaya düştü ve öyle devam ediyor bunlar kalıcı bisey değil bazen gelisim daha hızlı oluyorken bazen yavaşlaya biliyor ... ailede minyonlukta yok esim 174 ben 173
Bende küçükken zayıfmışım eşimde ama şimdi ikimizde masallahimiz var

Back
X