• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 +6 haftalık hamileyim ama kalp atışı yok

Ben aydın söke'de yaşıyorum söke'de doktor varda yok malesef en son tavsiye üzerine kuşadasında bir doktor gittim o doktor çok iyiydi ya kürtaj mı da onda oldum benimle o kadar ilgilendi ki anlatamam her doktor bir değil malesef iki doktorda devlette çalışıyor mesela benim oğluma da öldü imza at aldıralım demişlerdi atmadım imzayı gene başka doktora gittim öyle birşey yok dedi kalbinde üfürük vardı sadece 2 yaşına gelince kapanır dediler öylede oldu şuan oğlum 5 yaşında okula gidiyor doktor inanınp alsaydım hiç çocuğum olamicaktı
Allah bagışlasın inşallah gerçekten her doktor bir olmuyor şuan özele gidiyorum doktorimdan çok memnunim çok ilgili. Devlet hastanelerinde sürünmüşüm diyorim kendime

Çok teşekkür ederim allah hepimizin çocugunun bağışlasın inşallah🤲 seninkini de inşallah sağ salim kuacagınız almayı nasip etsin inşallah🤲 sonucu bana haber vermeyi unutmayın olur mu sizden haber bekliyorum

Ben 22 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım bekledigim için test yaptım çift çizgi çıktı 23 de saglık ocagına gidip kan verdim beta hCG 750 çıktı bana dedi ki değerlerim çok düşük sınırda hamile olabilirsin ama olmayabilirsin de dedi hastaneye doktora git dedi 30 temmuzda doktor gittim ultrasondan baktı keseyi gördü ama beta hCG bir daha istedi o zaman ise beta hCG 6721çıktı 1 hafta sonra gel dedi ben 12 ağustos doktor gittim işte o zaman ise bebek var kalp atışı yok adet tarihine göre kalp atışını duymam gerek dedi duymuyorum 1 hafta sonra gel o zamanda duymasam kürtaj yapacam dedi sizinde öyle oldu mu kızlar haftayı beklemek çok zor ultrason fotoğrafınıda kattım lütfen inceleyip bana bilgi verir misiniz bunu çok ihtiyacım var
Merhaba bende aynı durumu yaşadım ilk gebeliğimdi hatta bende bebek yapısı da yoktu bekledik ama bir sonuç elde edemedik. 8.haftada mecburen kürtaj oldum. Kese boyutu ilerliyordu fakat,ne kalp ne de bebek yapısı yoktu. Stres yapmayın Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. Yaşınız da gençse birkaç ay sonra tekrar deneyin. Ben 5 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 29. Haftadayım çok şükür. Yaşım ileri olduğu için ben stres yaptım. Yaşınız da gençse hiç düşünmeyin. Rabbim ne derse o olur.

Merhaba bende aynı durumu yaşadım ilk gebeliğimdi hatta bende bebek yapısı da yoktu bekledik ama bir sonuç elde edemedik. 8.haftada mecburen kürtaj oldum. Kese boyutu ilerliyordu fakat,ne kalp ne de bebek yapısı yoktu. Stres yapmayın Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. Yaşınız da gençse birkaç ay sonra tekrar deneyin. Ben 5 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 29. Haftadayım çok şükür. Yaşım ileri olduğu için ben stres yaptım. Yaşınız da gençse hiç düşünmeyin. Rabbim ne derse o olur.
25 yaşındayım korkuyorum işte kendi kendime sıkıntı yapıyorum allah inşallah banada nasip eder allah senikinide kucağına almayı nasip etsin inşallah

25 yaşındayım korkuyorum işte kendi kendime sıkıntı yapıyorum allah inşallah banada nasip eder allah senikinide kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin. 🌸 korkma tıbbi genetik bölümü var bi oraya gidip pıhtılaşma ve kromozoma baktırabilirsin fakat ilk kayıplarda yapmıyorlarmış ben doktordan rica etmiştim. Onda da hiçbirşey çıkmamıştı. Bulunduğunuz yerde varsa bi gidin derim içiniz rahat eder. Maaşallah daha çok gençsiniz.

Amin Allah razı olsun inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Kese var küçük ama sanırım geç döllenme dedi bebek ve kalp sesi için de 20 gün sonra gel dedi bir dahaki muayenese duyarız dedi o zaman kadar sabredebilcek miyim bilmiyorim. Ama devlet hastanesine gitmeye de korkuyorim açıkçası kötu birşey duymak istemiyorum
Abla ne yaptınız gittin mi doktora kalp sesini duydunuz mu

Ayy çok sevindim abla ya allah kucagına almayı nasip etsin inşallah abla peki en son düşügünden sonra kaç ay sonra hamile kaldın bana sürecini biraz anşatır mısın özle değilse gerçekten böyle duydukça umudum artıyor aklımdaki bir daha anne olmicak mıyım korkusu gidiyor en azından allah razı olsun senden çok destek oldun bana
Rapor çikarmak için perinotolojiye gittim geçen hafta orda kalp sesini duydum çok şükür perşembe gubu kendi doktoruma gidicem nasipse inşallah bir sıkıntı yoktur

Back
X