7-8 aylık bebişler emekliyormu:)))konuşmaya başladılarmı.)))

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar bebişleriniz emeklemeye başladımı? benim oğlumda tık yok.7 aylık ama bırakın emeklemeyi sırt üstü durmaktan bile nefret ediyor.basıyor çığlığı. bir de sürekli dede diyor. anne dedirtemiyorum. sizin bebişleriniz nasıl?

benim bebeğim emeklemiyor yuvarlanıyor ama bebeğimin kuzeni altı aylıkken emeklemeye başladı tıpış tıpış öyle tatlıki.benim bebeğim yüzüstü yatarken dizlerine değil ayaklarının ucuna basıp karnını ve poposunu havaya kaldırıyor öylede olmuyor tabi.istediği yere yuvarlanarak gidiyor bende kafasını çarpacak diye korkuyorum bu konuda pek gelişme yok bizde bilinçsiz bir şekilde baba ve abla diye biliyor biz öğrettik ama tabi sadece taklit ediyor.

canım benim kızım şükür emeklemeye başladı önce süründü bir kaç gün sonrada emekledi dede yi bilinçli olarak söylediklerini sanmıyorum sanırım öğrendikleri ilk hece bu

benim oglusumda sürünüyor yuvarlaniyor ama henüz emekleme yok ve sadece atda diye bagiriyor sanirim ben sürekli abisine ada diye seslendigimden o da taklit ediyor

benımkıde koca poposunu zor kaldırıyor sürünüyor bazen anne baba dede diyor su sıralar favorı ladı hadi ama bencede bilincli söylemiyor

oğlum emeklemiyor 1 2 gündür sürünmeye başladı daha öncede yuvarlanıyordu her istediği yere gidiyodu
baba demeye başladı

benimkide hani derler ya kıçın kıçın gidiyo diye öyle. salonu o şekilde dolaşıyor. koltuğa tutunup ayakta duruyor sanırım emeklemeyecek benim kızçam. bilinçsiz bi şekilde anne,dede, baba diye sesler çıkarıyor. bu akşam ben mutfaktayken babasına postane demiş :))) çok güldüm yaaa. bir takım sesler çıkarıyor tabi, artık ne denk gelirse

benim kızım emekliyor. maaşallah pek de güzel bıdıl bıdıl. sizinkilerde yakında emeklerler. eliyle gel gel diyor ama bilinçsizce.. diş yok ama salya çooook. anne baba alla filan diyor. bağırıp duruyor onun dışında. eline aldığı oyuncağı sallamayı ve elini pat pat diye yere vurmayı çok seviyor. laminatta geri geri patenci gibi kayıyor. aynaya yaklaştırdığımda alnını kendi alnına değdiriyor her seferinde yavaşça gülerek oyun şeklinde. hepimizin çocuklarını Allah nazarlardan saklasın.

Selam kızlar. Oğlum 5 aylık emeklemeye başladı. Ama henüz konuşma yok. Koltuk kenarlarından tutunarak ayakta durabiliyor ve bi yerden tutunup ayağa kalkabiliyor. Koltuklardan önce ayaklarını sarkıtıp yere inebiliyor. Şim:asigim:dilik marifetlerimiz bu kadar. 7 aylık oğlum şu anda.

benım oglumda yuvarlanıodu donuyodu salonda bırakınca antrede buluodum sımdı 1 haftadır emeklemeye calısıo dort ayak kalkmaya ayy kızlar yandık valla ıcerı gıdıorum her geldıgımde ya sehpanın altında ya masanın yurutecte 1dk durmuyo her yerı karıstırmaya calısıo sureklı arkasındayım cok koymuyorum ama bız bu veletlerın pesındemı olcaz bolee hep zor ısımızz cok zorr bu arada 5 aylıkken anne dedı 6 aylıkken baba sımdı herseyı soluyo anne baba dede mama meme karnı acıkınca sureklı agzını sapırdatıo bugun 7 ayı bıttı

yazılanları okuyunca nasıl heveslendim. benim oğlum ne zaman yapacak bunları yaaa...

benim tontişimde sürünüyor bekliyoruz inşallah emekleyecek konuşmada iyi sayılır dede baba anne diyor ama bilinçsizce tabii sık sık merdiven boşluguna çıkarıyorum komşular kızıyordur ama:) napalım yankı yapınca sesi hoşuna gidiyor birde aynaya baktırıyorum kendini görünce hoşuna gidiyor yeni şeyler keşfediyor...

benim oğluşta 4,5 aylıkken sürünmeye başlamıştı 6 aylıkken koltuk kenarlarında sıralamaya başladı şimdi 8 aylık düz duvara bile tırmanıp sıralıyor. heryere giriyor çıkıyor. koşarcasına emekliyoryerimseniben. heryeri kurcalıyor. ayaktaki konumundan yere oturabiliyor. ilk kelimesi meme oldusırnaşık şey sonra anne sonrada baba. şimdide agıııı gııııı gibi sesler çıkarıyor. yemek yaparken dizlerime tırmanıyor yapışık şekilde yaşıyoruz..

benimki 6 aylık emekledi 1 haftadır da hep ayakta durmak istiyor koltuk kenarlarında geziyor oturtamıyorum bir türlü başlık açacaktım zaten bu kadar ayakta durması sakıncalı değil mi ya omuriliğine falan zarar vermez mi 2 de dişi çıktı bu arada

benim kızımda emeklemeyecek sanıyordum 2 ay geri eri gitti 7 ay 3 günlükken emekledi şimdi favorisi birşeylere tutunup ayağa kalkmak bayılıyor yürümek istiyor. keyfi yerindeyse dede dede diyor. bir ihtiyacı varsa annne diye bağırıyor.

maşallah canım yerim ben onu uzun zamandır görünmüyordun bende seni merak etmiştim

öffffffff işte canımı sıkan bir konu daha

benim tontişte emeklemiyor

ama dönerek devri alem yapıyor zapdedemiyoruz ve koyduğum yerde asla durmuyor
ayrıca uzun süre desteksizede oturmuyor oturamıyormu bilmiyrum çünkü oturmak istemediği için kendini bilerek atıyor

dede ve mama diyor ama tabiki bilinçsiz

maşallah bebişlerinize.benim oğlum bu ayın sonunda 8.ayını bitirecek ama emeklemiyor.ayakucuna basıp poposunu kaldırıyor ve sürünüyor.bazende geri geri gidiyor.yürüteçte ise uçuyor sanki o kadar kıvrak ve güzel kullanıyorki anlatamam.ama yere bırakınca gözümün içine bakıp kızıyor ve ardından ağlıyor.çok tembel çook acaba yürüteçin rahatlığına mı alıştıki.onada çok fazla koymuyorum ama sadece sıkılınca 5,10 dk oyalanıyo.konuşmaya gelince beni görünce anne diyor.dedesine de dede ve at at diyor ama ençok baba diyor bunu bilinçli söylemiyor çünkü babası askerdeturkbayragi.birde oğlum 4.dişinide çıkardı bu konuda ilerde olduğu kesin:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…