7-8 aylık bebişler emekliyormu:)))konuşmaya başladılarmı.)))

maşallah bebeklerimize

benim ege de 7buçuk aylık şu anda sürünmeye 6aylıkken başladı 1haftasonra normal emekledi şimdi uçuyor heryere

sıralıyor kimi ayakta görse tutunup paçasına çıkıyor bi de pis pis gülüyor sıpa kaydirigubbakcemile3

alt dişleri 5.5aylıkken çıktı üst dişleri daha görünemedi ama bakla gibi kabarık heran çıktı çıkıcak ikiside bi çıksada kurtulsak çok mız mız bu ara :1no2:
yaramazlık da diz boyu bu arada nerde ne bulursa çekiyor dağıtıyor :kızgın:

bide peçete bulmasın dişiyle çekip çekip parçalayıp atıyor :1no2: peçete canavarı inşallah unutur ilerde naniknanik

benim oğlum da dönüyor sürünüyor yerinde bir saniye durmuyor nerde bir kablo görse çekiştirip duruyor.. dişlerimiz henüz çıkmadı ama artık çıksın ya.. ağlamak üzere olduğu zaman anne diyor babayı da sadece sessiz sessiz heceliyor çok komik..

benimki 7 aylık. Malesef aklı hep ayakta durmakta oldugu için yürüteç aldık.onunla oradan oraya koşarak gidiyor, çok komik. yüz üstü yatırınca emeklemeyi degil yuvarlanmayı seçiyor. arada bir poposunu kaldırıyor ama ilerlemiyor. anne diyor aglarken bir şey isterken. bir de yeni yeni çok acıktıgını farketmezsem memem diye bagıra bagıra geveliyor, oradan anlıyorum ve hemen mamasını getiriyorum. onun dısında dede, nene, baba lala vs gibi sesleri çıkarıyor ama bunlar egzersiz sözcükleri sanırım, bilinçli degil yani. bir de sarkı soyluyor kendi kendine.yürütecindeyken yorulur veya acıkır ya da başka bir ihtiyacı olursa yanıma gelip ellerini havaya kaldırıyor ayak ucunda yükselip kucaga al diye. bir de başkasının kucagındayken bana uzanıp gelmeye calısıyor. şimdilik bu kadar. iki dişi çıktı bu arada.
er ay da geç herşeyi öğrenecekler, yeter ki sağlıklı olsunlar...

kızım emeklemiyor sekiz aylık oldu dönmeye başladı karnının üstünde duruyor ayakları ile debeleniyor ilerleyemeyince sinirlenip bağırmaya başlıyor doktoru tembel dedi egzersiz yaptır çalıştır dedi ayaklar ile de basmıyor on beş gün içinde basmassa nörologa göstericez dedi moralim bozuldu bilgisi olan var mı paylaşırsanız sevinirim :16:

Back
X