• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7-8 gün var

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
kızlar ya benm regl olmama 7-8 gün var ama ben tripcan modlarına girdim şimdiden. bende mi bir anormallik var çözemedim genelde fazla duygusal ve dağ yıkılmış modunda oluyorum o regl döneminde ama erkenden başlaması normal mi

Normal bence birde bazen erken olma durumu olunca belirtiler erken basliyo. Benimde surekli aglayasım geliyo :)

Bende eskiden sadece sinir yapardı şimdilerde baş ağrısı alınganlık ve deli gibi ağlama isteği geliyor sinir oluyorum bu duruma. :110:

Ben de sadece ağrının stresi oluyor yahu ya da başka stresleri ben fark etmiyorum :) eğer böyle bir ruh haline giriyorsanız duygusal yazılar okumayın şarkılar dinleyin. Sakinleştirici çaylardan için belki faydasını görürsünüz.

Ben de sadece ağrının stresi oluyor yahu ya da başka stresleri ben fark etmiyorum :) eğer böyle bir ruh haline giriyorsanız duygusal yazılar okumayın şarkılar dinleyin. Sakinleştirici çaylardan için belki faydasını görürsünüz.
öyle yapacğm benm de belimin ağrısı dışında pek ağrım olmaz :)

Universitedeki sosyoloji hocasi bikere kadinlar ayin 15gunu deli 15gunu normal derdi.neymis adet gelmeden bir hafta once delirmeye baslarmisiz adet donemi zaten problemli olurmusuz.ah canim ahh bende mesela tatli komasina girerim resmenn

Universitedeki sosyoloji hocasi bikere kadinlar ayin 15gunu deli 15gunu normal derdi.neymis adet gelmeden bir hafta once delirmeye baslarmisiz adet donemi zaten problemli olurmusuz.ah canim ahh bende mesela tatli komasina girerim resmenn
:)) doğru demiş hocan

Back
X