7 8 haftalık hamile olanlar

aşırı derecede halsizlik ve mide bulantisi var bende. sizde bu dertten muzdarip misiniz? herseyden hevesim kacti bitik durumdayim.
geçicek canım. 8. haftalarda normal oluyor yani. beslenmene dikkat et sadece ve geçmesini bekle. bende de mide bulantısından ziyade sürekli uyuku hali var bir de çalışınca daha da zor oluyor.

Ben hastaneye yattım 1 gece kusmalarım gece gündüz devam etti ve hiç bişey yiyemez oldum. Hastanede zofer başladılar ona devam ediyorum..dramamine vermişlerdi fayda etmedi. Bugün de Bi stres kalp atışı için gittim karından göremedi vajinal ultrason ile bakıcam dedi. Kalp atışını gördük elhamdülillah ama sesi dinlemedi zaten bende dinleseydik felan demeyi unuttum gözümle gördüm çünkü . Çok stres yaptığımız içinde bulantı oluyor inşallah herşeyi kolay atlatırız

İnşallah canım zaten bu haftalar bişry hssetmedigimiz için herşey netleşene kadar stres yapıyoruz tedirginiz hep ama Allahın izniyle bi kac haftaya herşey düzene girince rahatlarız bizde

Benimde gördü ama ses yoktu daha erken dedi 20 gün sonra gel dinlettiririm dedi zaten duyulabilecek güçte olsaydı doktor dinlettirirdi sana

Ekranı yaklaştırınca pıt pıt atan kalbi görüyorsun zaten ses dalgaları bebeği erken dönemde etkileyebilir dedi doktorum biz de sesi açması için ısrar etmedik 6+1 de

Evet bizimde gördüğünde sesi duymak için iki hafta sonra gel demişti etkilenmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…