7 aydır cinsel hayatım var ve..

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.283
7.073
398
vajinismusu yenmekle her şey düzeldi çok şükür hiç zevk almıyorum diyemem ama maalesef doyuma ulaşacak kadar değil.Yani birleşmedeyken olmuyor diğer türlü oluyor.Vajinal olarak orgazm olmayı istiyorum tedavimi yapan doktorum xtiva diye bir sprey tavsiye etti kayganlaştırıcı olanı değil de hissi çoğaltan sprey varmış gerçekten işe yarıyor mu ? Kullanan var mı ?

Kadınların %70i zaten vajinal yoldan orgazm olmuyor. Orgazm klitoral uyarı ile gerçekleşir. Normal cinsel birleşmede klitorus yeterince uyarılmıyor, vajinal orgazm olan azınlıkta ise klitorusun vajina içine uzanan kolları yüzeye yakın olduğundan dolaylı uyarım ile orgazm olabiliyorlarmış ama dediğim gibi kadınların çoğu doğrudan klitoral uyarıya ihtiyaç duyuyor, yani normal sizin durumunuz. İlişki sırasında orgazm olmak istiyorsanız eş zamanlı elle veya vibratörle kltorusu uyararak bunu sağlayabilirsiniz.

Vajınal orgazm istiyorsanız kontrolü ele almalısınız önce kendinizi tanıyın, ilişkide kontrol sizde olsun o şekilde daha kolay vajinal orgazm olursunuz.

kesinlikle ama kontrol bende olduğunda çok aşırı yoruluyorun sorun benim hamlığım da olabilir

Vajinal orgazm olmak istiyorsan üste çık ben öyle çözdüm.Ancak o şekilde oluyor bende diğer türlü uğRaşması gerekiyor.Ben olana kadar o zaten bitiyor:)

zamanla her şey oluyor merak etme.

yalnız her iki şekilde rahatça yaşıyorum ama arasında ben bir fark göremedim.

şiddetini değiştiren tek şey o andaki ruh halim ve azgınlık derecem. içten veya dıştan uyarılmam değil.

zaten biraz anatomi araştırırsan şunu görürsün; vajina dudaklarındaki sinirler, klitorisin dallarıdır. yani hepsi klitoraldir aslında... fark kafadadır... zihindedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…