7 aydir disi sandigim kedim erkek cıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine bir tatlısu hayvanseverinin üfürükten dertleri diye okuyordum ki geri verme kısmını okudum. Sizin gibilerin gözünde sevilebilmesi, “ay o benim evladım (!?)” seviyesine gelmesinin yegane şartı hayvanın cins olması, sokaktaki alelade hayvanı sevseniz şekliniz bozulur zaten biliyorduk bunu ama cinsiyetini beğenmediniz diye geri vermeyi düşündüğünüz kısımda daha da diyecek laf kalmıyor size. Sizinki hayvan sevgisi falan değil, oyuncak aramışsınız kendinize yazıklar olsun.

çiftleştirmek üretmek ve yavruları arkadaşlarına vermek!
hanımefendi biz dışarıdan bir tanesi kurtulsun diye akla karayı seçiyoruz! Sizin gibi cins düşkünleri üretip üretip sözde arkadaşlarına veriyorlar sonra bakamayan yallah sokağa!!
dışarıdaki çaresiz candan neyi eksik!
daha mı az Patisi var çift burnu mu dört gözü mü !!
dışarıdaki canın SATIN ALDIĞINIZ o candan bir eksiği yok! Eksik sizin vicdanınızda! Hayata bakışınızda! Sırf hava olsun sırf görsellik uğruna üretime katkıda bulunmanızda!
her yerde bas bas bağırıyoruz satın almayın sahiplenin! Aldığınız her canın vebali var. O kediler siz satın alacaksınız bebekken diye erkenden annelerinden sütten kesiliyorlar! Küçücük yerlerde Sağlıksız ortamlarda alınsınlar diye bekletiliyorlar!
hadi bunları bilmediğiniz varsayımında arkadaş canlı bir varlık nasıl alışveriş konusu yapılabilir!bir insandan ne farkı var can olarak.

Ya söylenecek çok şey var ama dostunu satın alan bir zihniyete söylense de boş.
@Mune birşey sormak istiyorum petshoptan hayvan alımını özendiren paylaşımlar yasak mı?
Hayvan bakamam. Korkarim hayvanlardan. Severiim ama sorumlulugunu alamam mesela. Baliik bile olsa bu. Sokaktaki kediye kopege bi kap mama su vermek benim icin cok daha iyi oluyor mesela. En azindan uzaktan verip kaciyorum hemen 🤭 Ozellikle kopeklerin epey uzagiina birakiyorum. Aklim cikiyor ustume atlayacak diye 😂
Cins kedileri alip alip yavrularini satiyorlar. Sinirlerim bozuluyor benim de. Gecenler de arkadasim cins kedisinin 2 yavrusunu satti. Tanesinii 2bin liradan 🤦‍♀️ yazik gunah gercekten. Uzuluyorum boyle gorunce.

Gerçekten merak ediyorum bazı hayvan besleyenleri, sırf şekli güzel diye evde kedi köpek vs tutmak hayvanseverlik midir? Süslü bir köpek cins bir kedi olmasa olmuyor mu? Sokaktaki cılız kediye çirkin (!) köpeğe eve almasa da (ki çok anlaşılır birşey almak zorunda değil kimse) yemek verse beslese böyle insanlar büyük sevaba girmiş olmaz mı? Birçok insan duyarlı gerçi bu konularda şükür ama böyle histerik tatlı su hayvanseverlerini görünce ellerindeki hayvanlara acıyorum.

Sorunu hala anlamadim dışı olunca çiftleşme gereksinimi olmuyor mu

Yavruların çoğunu dişi tarafı alıyor diye üzülmüştür. Erkek tarafına bir tane falan veriyorlar.
Eşe dosta dağıtamayacak artık :( Konu sahibi tam bir dram yaşıyor yani şu an. :KK14:

Kısırlaştırma parasını da petshoptan istemiş.
Dişi olsa bir ömür kısırlaştırmayıp seri üretime geçecekti demek ki.

Hayvan bakamam. Korkarim hayvanlardan. Severiim ama sorumlulugunu alamam mesela. Baliik bile olsa bu. Sokaktaki kediye kopege bi kap mama su vermek benim icin cok daha iyi oluyor mesela. En azindan uzaktan verip kaciyorum hemen 🤭 Ozellikle kopeklerin epey uzagiina birakiyorum. Aklim cikiyor ustume atlayacak diye 😂
Cins kedileri alip alip yavrularini satiyorlar. Sinirlerim bozuluyor benim de. Gecenler de arkadasim cins kedisinin 2 yavrusunu satti. Tanesinii 2bin liradan 🤦‍♀️ yazik gunah gercekten. Uzuluyorum boyle gorunce.
Ya gayet korkabilirsiniz evinize almak istemeyebilirsiniz huylanabilirsiniz bu kötü birşey değil, artı kimse bişey diyemez buna, öte yandan sizin o hayvancağızlara sokakta verdiğiniz yemek öyle büyük sevap ki asıl gerçek iyilik gerçekten sevmek bu. Hep söylüyorum köy yerinde hayvanlar yiyecek bişey buluyorlar ama şehirde modern hayatın telaşıyla insanların geneli daha duyarsız (suçlamak için demiyorum hayatın gerçeği bu) o yüzden çok büyük sevap bu yaptığınız, onlar da allahın yarattığı birer canlı eziyet etmemeli imkanımız ölçüsünde beslemeli yapabiliyorsak sevmeliyiz.

Bizim köyde evimiz var bahçede de köpeğimiz buzağımız var, köpekle oynarım hep yalağın teki zaten :)) bir gün kardeşim (veteriner) hep köpeği değil biraz da buzağıyı sev onlar da bilir ister sevgiyi şefkati demişti. Demem o ki hayvan hayvandır, sevmek kollamak için illa ki şeklinin güzel olmasını istiyorsak o şey sevgi sayılmaz.

Konu ile alakası pek yok ama ben bir kedi bakıyorum çok güzel bir sokak kedisi eve alıyorum gün içinde doğalgaz peteğinin üstünde uyuyor fakat çok yemek seçiyor
Kedi yaklaşık 10 aylık vardır cinsiyetini anlamıyoruz erkek diyen var dişi diyen var.
İnternetten baktım anliyamadim.

Ne güzel kafanızı çevirmiyosunuz ya açken onlar en büyük sevap bu ♥️ Muhteşemsiniz ♥️

Erkek tavşan almıştık, adını da Haru koyduk. Oğluş Oğluş seviyoruz evde. Aşılar maşılar derken 4. ayda bir sorun için veterinere uğradık. Veteriner severken bir anda durdu, ama ama burada bir şey eksik dedi 😁 baktı kızmış. Haru oldu haruş, Oğluş oldu kızçee, yaşamaya devam ettik. Papyon yerine toka aldık, kafes örtüsü mavi kaldı ama sorun etmedik. Yapacak bir şey yok sonuçta. Kabullenip sevmeye devam edin oğluşu

Konu sahibindeki idiotça özelliklerden bazıları:
-Cinsiyete anlamsızca verilen önem,
-Kısırlaştırma parasını petshoptan isteme fırsatçılığı,
-Yalnızca kızım dendiğinde miyavlayarak karşılık vereceğini sanmak ( kedilere direkt olarak hitap ederken ne dersen de miyavlarlar zaten)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X