7 aydır hamile kalamıyorum

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
bu ay adetim gecikince ümitlendim ama bu ayda olmadı , hormon teslerim normal, eşimin sonuçları normal , sizler kaç ayda hamile kaldınız?

bu ay adetim gecikince ümitlendim ama bu ayda olmadı , hormon teslerim normal, eşimin sonuçları normal , sizler kaç ayda hamile kaldınız?
malesef ben 21 aydır uğraşıyorum. bizde de herşey normal ama olmadi bi türlü 7 ay daha erken 1 seneye kadar olur insallah. olmazsa 1 sene dolunca rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim

benimde 8 ay oldu. Korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra kimyasal gebelik oldu sonra da tık yok.
Öyle zor ki hem ruhen hemde bedenen bebek kaybetmek. O yüzden Allahtan hayırlısını, sağlıklısını diliyorum.

Bir yıl hiç korunmamıştık herşey yolundaydı diye düşündük çünkü tahliller eşimdede bendede normal çıkmıştı.Hatta bir hastaneye gittim ilk bana hiç tahlil yaptırmadan klomen kullandırttı hemde günde iki doz şeklinde tabi sonuç sıfırdı. Yaşım büyük otuzaltı olmuştu bekleyemezdim daha iyi bir hastaneye gitmek istedim hep aklımda acaba rahimde bişyemi var diyede merak içindeydim hsg çektirmeye korkuyordum ama olmazsa olmayacak ve ben içimde bu şüphe ile kendi kendimi üzecektim.Eğitim araştırma hastanesine gittim infertilite bölümüne ve oraya daha önce yaptırdığım tahlilerimi gösterdim doktor baktı yaşıma baktı ve bir yıl olmuştu evleneli hiç korunmadığımız halde hamile kalamadığımızıda göz önüne alarak hsg dedi onuda çektir gel dedi.Ordan çıktım içimi bir sıkıntı bastı nasıl yapıcam duyduklarım beni çok korkutuyordu ağrılı oluyor demişlerdi neyse bir ay kadar düşündüm ve bütün cesaretimi toplayıp karar verdim çektiricem diye anestezili olandan yaptırdım. Doktorum filme baktı ve bir tüpünde hafif bir tıkanıklı vardı ama oda verdiğimiz sıvıyla açıkdı dedi. Çok mutluydum çünkü kafamdaki bütğn soru işaretleri kalkmıştı yani ben elinden gelen herşeyi yaptım bir sıkıntım yoktu diye bir oh çektim.Filmi değerlendiren doktorum bu film den sonraki üç ay içinde gebe kalma olasılığın yüksek dedi. Ben artık herşeyi yapmış olmanın rahatlığı ile rutin hayata devam ettim ve yine aynı hastanede tedavime devam ettim bir ay klomen kullandım oda tutmayınca saldım kendimi ve sanırum rabbim isterse olacaktır diye diğer ay hiçbirşey yapmamaya karar verdim ve işte o ay gebe kakdım..O müthiş çift kırmızıyı gördüğüm ay dünyalar benim oldu. Bir mucize gerçek olmuştu.Hiç tahmin etmediğim bir zamanda bebeğim bana göz kırpmıştı.Çok uzun oldu kusura bakmayın ama paylaşmak istedim belki yaşadıklarım size bir nebze olsun yarar sağlar yada belki küçük bir bilgi olur diye yazdım.Demem o ki bütğn tahlillerinizi yaptırın ve sonra zamana bırakın inanın o zaman kendiliğinden oluyor.İsteyen bütün kadınların göbişleri dolsun inşallah.

İlk hamileliğime hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen 1 buçuk yılda hamile kaldım canım Ruyacik89 şuan oğlum 5 yaşında 2. Ye hamileyim ona ise 2. Ayda hamiş kaldım eğer bi sorununuz yoksa dua edip bekleyin rabbim zamanını biliyodur

Konu açılalı çok olmuş ama ben de aynı dertten muzdaribim. 7 aydır istiyoruz ama henüz hamile kalamadım. Kfaya takmamayı başarmış olan var mı? Bunu nasıl yaptığını anlatabilir mi?

Konu açılalı çok olmuş ama ben de aynı dertten muzdaribim. 7 aydır istiyoruz ama henüz hamile kalamadım. Kfaya takmamayı başarmış olan var mı? Bunu nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Herkes 7. Ayda panikliyor galiba? Bende 7. Ayimda gittim doktora. Hemen basladik tahlil mahlil derken ustnden 1 yil daha gecti. 1.5 yili askindir hala bekliorum bakalim tedavi ile... Yasiniza bagli olarak panik yapin bence. Ben 30 um. Doktor erken daha yasin dedi. Daha kac olmamiz lazim bilemedim. Yok dedim erken falan degil ben kafayi yicem. Oylelikle basladik bakalim. Yasinz kucukse 1 yila tamamlayin. Yoksa enazndan basit tahlilleri yaptirin. Inanin on prosedur bile oyaliyor. Keske dedim evlennce korunmasaydim daha erken farkederdim durumumu. Ama napalim. Kismet

Bende martta bu yana deniyorum gerçi yumurtlama günü falan takip etmedim sadece korunmayı bıraktık (doğal korunma) olmadı 2 ay tatil döneminde memleketteyim zaten arkadaşımın biri kovaya sıcak su koy buharına otur dedi ardından hemen ilişkiye gir dedi eve dönünce deneyecem onu onda olmazsa süte maydanoz kat kaynat onun baharında otur ve ilişkiye gir dedi bakalım 13 sene sonra 2. Çocuk nasip olacakmı

_ZIPzIPpeRisi_ Ben de 32 yaşımdayım. Erken değil bence de. Tahlilleri 7 ay önce korunmayı bıraktığımızda yaptırmıştım. Hemen hamile kalacağım sandığım için:)) Öyle olmuyormuş tabi. 4. ayda bir daha gidip muayene oldum. Yine bir sıkıntı yok dedi doktor. 1 yıla kadar gitmem artık doktora. Bekleyeceğiz. Allah bekleyen herkese sabır ve biran önce bebek versin:)) Bu arada yarın adet günüm ama hiçbir belirtim yok

aylaege bahsettiğiniz yöntemlerin faydasını görürseniz bizi de haberdar edin:))

Herkese bol şanslar...

Rahim filmi falan cektirdiniz mi?

Rahim filmi çektirmedim. Doktor henüz erken demişti. Yumurtalıklarımı kontrol etti. Rahi ağzı kanseri ihtimaline karşı test yaptı.

Selamlar ablalarım. Ben 23 yaşındayım ultrason muayenesinde çok olumlu şeyler söyledi doktor. Eşimin tahlilleri normal. Bizde çok uzun zamandır korunmuyoruz ama ben radyasyonlu ortamda çalıştığım için olmayabilir diye yatıştırıyordum kendimi. Ama iki aydır evdeyim bırakın gecikmeyi normalden erken olmaya başladım iki aydır Ne yapsam artık bilemiyorum. İnfertilite bölümüne gitmeli miyim. Biraz daha beklemeli miyim? Diğer yandan yakın Zaman'da tekrar işe başlıyorum. Yeniden radyasyon demek yani. Ne yapmalıyım sizce

Rahim filmi çektirmedim. Doktor henüz erken demişti. Yumurtalıklarımı kontrol etti. Rahi ağzı kanseri ihtimaline karşı test yaptı.
merhaba. bize de bekleyin daha erken demişlerdi ama sonra rahim filminde bende perde olduğu anlaşıldı. ameliyat oldum. eşimde de sorun çıktı mecbur tüp bebek yaptırcaz. demem o ki beklemeyin. önce bi engel olmadığından emin olun sonra eğer isterseniz doğal yolla olsun diye beklersiniz. zaman kaybetmeyin bence..

Beklemeyin... Hemen bi dr bulun ve başlayın.. Burada birçok arkadaş pişman geç kaldığı için...

Peki hcg nasıldı çok korkuyorum benden de isterlerse diye. Çektiren bi arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldığını söyledi bana açıyormuş heralde kanalı Çekim

Peki hcg nasıldı çok korkuyorum benden de isterlerse diye. Çektiren bi arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldığını söyledi bana açıyormuş heralde kanalı Çekim
tatlım korkmana gerek yok. vajinadan bi Sıvı veriyorlar bu arada tepende karnının üstünde de büyük bi cihaz var. sadece bi ara adet ağrısı gibi karnım ağrıdı. eğer ufak yapışıklıklar varsa o Sıvı geçerken Açıyor. bu sebeple hsg sonrası hamile kalan çok var. ama benim bi tüpüm tıkalı çıktı, rahimde perde çıktı, eşimde sıkıntı da var. hal böyle olunca hsg sonrası bende gebelik falan olamazdı zaten

Ya kimisi yapılan yerlerde bayıldığını sağdan soldan çığlıkların geldiğini anlatmış falan Bi ablamız anestezisi çektirdim demiş nerde çektirdi acaba ? Sanırım sadece özel çekiyor

Ya kimisi yapılan yerlerde bayıldığını sağdan soldan çığlıkların geldiğini anlatmış falan Bi ablamız anestezisi çektirdim demiş nerde çektirdi acaba ? Sanırım sadece özel çekiyor
evet özelde anestezili çeken yerler var. istersen araştır ama dediğin kadar abartılı bi Ağrı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…