7 ayımız bitti ama kızım halen emeklemiyor:(

firefly38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
180
3
116
Kızım 7 ayı geride bırakıyor.Ama halen ememeye yönelik bir isteği yok.Yüz üstü yatırdığımda kıyameti koparıyor.Uzun süre olmasada desteksiz oturabiliyor ama emekle isteği yok.Doktorumuz ısrarcı olma dedi.Kızlar varmı tecrübesi olan?Gerçekten çok canım sıkılmaya başladı:(Çok üzgünüm çoook

evet canım sakın emeklemesi için ısrar etme. bazı bebekler emeklemeden yürürler. ben bebekken emeklemeden yürümüşüm. benim oğlum çok kısa bir süre emekledi. o da emekleme sayılmaz süründü yerlerde resmen.

evet canım sakın emeklemesi için ısrar etme. bazı bebekler emeklemeden yürürler. ben bebekken emeklemeden yürümüşüm. benim oğlum çok kısa bir süre emekledi. o da emekleme sayılmaz süründü yerlerde resmen.

Bilmiyorum ki canım ya:( İnşallah kızımda biran önce yürür.Cevabın için tşk ederim.:1hug:

canım benim dur daha acelen ne her bebek farklı olur benim oğlum emeklediğinde 8,5 aylıktı o kendi emekleyeceği zamanı bilir annesi sen üzme kendini emekleyince de of yoruldum hiç oturmuyor heryeri karıştırıyor dersin valla benden söylemesi :emir_bebek::ecrin_bebek:

canım benim dur daha acelen ne her bebek farklı olur benim oğlum emeklediğinde 8,5 aylıktı o kendi emekleyeceği zamanı bilir annesi sen üzme kendini emekleyince de of yoruldum hiç oturmuyor heryeri karıştırıyor dersin valla benden söylemesi :emir_bebek::ecrin_bebek:

Canlarım tşk ederim azcık rahatladımalkisalkisalkis

canim bence acele etme emeklemesi icin emekleyisi varsa emekler ki bazi bebekler farkli oluyor
benimki emekliyo da noluyo tamam bende sevindim ama pesinden kosturmasi var odalari geziyo kablolara gidiyo illa gidip kafasini bi yere carpiyorkaydirigubbakcemileakannehir
bende isterdim hep emeklesin diye sen rahatsin bence simdi tadini cikara.s

Bana bunu soran annelere hep şunu söylüyorum: '' Belki sizin beeiş emeklemeden
koşacaktır!!sengözlerimebaksanab Benim kızımda 8 ayında emeklemişti. Hiç kafama takmamıştım. Mesela 11 aylık ama alttan iki dişi var. Her çocuğun büyümesi farklı.
Bizim millet pek bir sever kıyas yapmayı. Takma kimseyi.
yerimseniben

ooo canım ya kendimi hatırladım
benim oğlum 14 aylık ve yaşına 15 gün kala emekledi
emeklicek diye bişey yok
hatta emeklemesin,,,nasıl zor bir bilsen,oğlum yaşına 15 gün kala emekledi,yaşını 15 gün geçti ve yürüdü,,üsteli benim oğlum ayına göre acaip tombul,k,losunu yazmayım şimdi :))))
ben çok mmun oldum bu durumdan
hiç acale etme,,,yakalıyor hal ve hareketleriyle diğerlerini

hiç acele etmeynin derim ben önce benim kızımda basıyordu çığlığı 8.5 aylıktı emekledi durdurmak imkansız herhalde çok kalmadan da yürüyecek her bebğinki farklı oluyor acele etmeyin derim ben zaetn emeklemeye başlayınca kesşke eskisi gibi olsa diyeceksinizzzz:)

canım 7 ay zaten emeklemek için erken bi ay neden canını bu kadar sıkıyosun anlamadım.hem her bebek illa emeklicek diyede bi kural yok.benim kızım 6 aylıkken döndü 9 aylıkken emekledi yaşını doldurmadanda yürüdü.her bebek farklıdır sen kendi bebeğinin farklılıklarının keyfini çıkar başka bebeklere bakma.

canım acelen ne bu günlerin tadını çıkar emekleyince ve yürümey başlayınca çok yaramaz oluyorlar benim oğlum 9 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü

Canım hiç canını sıkma bende emeklememişim annem ne yaptıysam emekletemedim diyo.direk yürümüşüm.Belki senin bebişinde direk yürür inş

benim kuzenin kızı emeklemeden yürüdü aynen yüz üstü yatırdığımızda kıyametleri koparıyodu 1 yaşına yakındı yürüdüğünde canını sıkma bence

Back
X