7 aylik bebegim cok mu uyuyor?

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Tecrubesiz bu annee bi el ativerin nolur. Kizimi aksam 8 gibi uyutuyorum. (Malesef sallayarak :anne: ) gece 2 yada 3 kez uyanir , emer ve devam eder. Sabah 7de kalkip mama yiyip saat 8den 10 a kadar uyuyor. Sonrasi bana biraz fazla geliyo. Neredeyse 1 yada maksimun 2 saat uyanik kalip 1-1.5 saat uyuyor. Doktoru normal olduğunu soyluyor ama burda (yurt disinda yasiyoruz) ne sorsam normal dediklerinden sizden de fikir almak istedim .

Simdiden tesekkurler hepinize:halay:

Her bebeğin uyku ihtiyacı farklıdır, benim kızımda hiç uyumazdı ki hala uyumaz 7 yaşına geldi... Ama bi arkadaşın kızımdan 15 gün büyük oğlu 24 saat malak gibi yatardı... Hasta değilse ateşi yoksa bi sorun yoktur...

Tesekkur ederim icime su serptiniz. Iki hafta oncesine kadar canim cikardi uyusun da iki lokma biseyler yesem diye. Biraz nezle oldu sonrasinda durum bu. Gunduz yarim saat uyumayan cocuk iki saat uyuyunca insan bi noluyo demiyo degil :)

Her bebeğin uyku ihtiyacı farklıdır, benim kızımda hiç uyumazdı ki hala uyumaz 7 yaşına geldi... Ama bi arkadaşın kızımdan 15 gün büyük oğlu 24 saat malak gibi yatardı... Hasta değilse ateşi yoksa bi sorun yoktur...

Birz nezle bu siralar, sadece burun akintisi var. Ates v.s. yok ama halsizlikden de olabilir mi

Back
X