7 aylik evliyim esim bana yaklasmiyor

Eşinizin mutlaka tedavi olması gerekiyor.
Tatlı dille doktor için ikna etmeye çalışın.

Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum, ben de bu anlattığın sorunu yaşıyorum 5.senemize yaklaştık evliliğimizin en başından beri bu sorun vardı, çok doktora gitti, önem dönem normale dönse de genelde ilişki sıklığımız ayda bir-iki...
ben çok severek evlendim ama muhafazakar yapıdayız uzun sevgililik dönemimizde hiç yakınlaşmadık... yani bu sorunu evlenene kadar bilmiyordum. ayrılmayı çok düşündüm, hayat böyle nasıl sürer bilmiyorum... çocuk sahini olmak istiyorum bu şartlar altında zor...
geçmişe dönüp bakınca kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum... zaman geçtikçe belki keşke ayrılsaydım diyeceğim ama ayrılığa dayanabileceğimi sanmıyorum, çok özlerim...cinsellik harici sıcak bir yuvamız var, çok uyumluyuz, çok yardımcı iyi niyetli bir eş... ama işte çok önemli bir mesele bu...
kimseye anlatamam diye düşünme, doktora gitmesi için baskı yap, doktora gitmeyi zaten kendisi istemeli... doktora gitmeli, düzelebilir...
eğer ki düzelmezse yapamam diyorsan çok zaman kaybetme, kendine de yazık etme...
allah yardımcın olsun.

Doktorsuz çözülebilecek bir mesele değil bu.
Adamda sertleşme problemi var başarısızlık korkusundan arzulayamıyor diye düşündüm.

eşini suçlama sertleşme olmadıgını saklamaya çalışıyor bence senden. Bi sorun oldugunu kendide biliyor. ama kendine yediremiyor. anlayışla karşıla. otur konuş sinirlenme. bitkisel ürünler deneyebilirsin. onun için hazırlanmış ürünler var bal fıstık fındık vs. bol bol yedir.

Benim merak ettiğim 7 ay boyunca eşiniz hiç ters ilişki yöneliminde bulundu mu?
Eğer sıkmamış kendi halinde sizi istemesini bekleyip karşılık göremediyseniz,
Seksi iç çamaşırlarıyla etkilemeye çalıştığınızda sırtını dönüp uyumuşssa,
Bedensel çalışmıyor ve zihinsel çok yorucu bir işi olmadığı halde birliktelik süreniz 2 haftayı buluyorsa
eşinizin muhakkak doktora gitmesi bunu ona tatlı bir dille önermeniz gerekiyor.

Kimse asla herşey cinsellik değil sevip seviliyorsanız görmezden gelin demesin evliliğin temeli cinselliktir.
Eğer dr tedavisinde de sonuç bulamıyorsanız eşinizin bence biseksüel olup olmadığını araştırın.
Sakın yok daha neler benim eşim asla hemcinsine uymaz adam gibi adamdır deme.Bizzat senin konularını açtım zamanında sonra ise biseksüel olduğunu öğrenip boşandım.Çok dikkat et çokkkk öyle bir adamla ömür geçmez.

Kınamayınca hoşa mı gitmiş oluyor senin dünyanda ? Hayır istediği gibi anlatabilir aşırı iğrençleşmediği sürece..sen evli değilmiydin ya? Nedir bu yeni gelin edaları allah askına :))
Hayirdir tanisiyo muyuz :d yeni gelin pek merakli olur erkek uzvuna derler ya, ben seni oyle dusundum cok detay okumak istiyosun :d

E adamda sertleşme sorunu var yumuşak p... napabilir ki olmadığı için uzak duruyo sen yakasınca da beceremiyor. Tiksinmeyi felan geçin al eşini doktora götür bu cozulmucek bi sorun değil ki.

Ben hamileyim bi ara düşük tehlikem vardı eşimle uzak durduk 3 aya yakın bir süre gerçekten cinsellik bir evlilikte çok önemli. Kardeşe dönüyor insan

Merhaba,
7 aylik evliyim.. ama esim cinsel iliski icin kendiligiyle hic yaklasmiyor.. ben yaklasinca basliyor.. internette arastirdim ortalama haftada 3-4 kez iliskiye giriliyor diye okudum.. ama ben esimle haftada 1 yada girmedigimde oluyor.. bazen oluyor 2 haftaya yakin yapmadigimiz oluyor hatta en son yaptiktan sonra aradan adet oluyorum toplam uzerinden 3haftaya yakin geciyor ama bi istek olmuyor onda. Yaptigi zamanda ozlemisim diyor sanki onun yapmasi icin tutan var, kendisi yaklasmiyor. ustelik dogru duzgunde olmuyor, tam sertlesme olmuyor yinede yapmaya calisiyor geri hemen yumusuyor devam edemiyoruz. Hatta cinsel iliski icin yaklastigimda onun p..si sertlesmiyor yumusak kaliyor. Bana yaklastiginda sadece vucudumu oksuyor tam diyorum bu sefer iliski icin yaklasiyor galiba.. bi bakiyorum geri arkasini donup yatiyor. 7 ay icinde toplasaniz 7 kez falan bosalma olmustur onda. Yapamadiginda bidahakine olmazsa doktora gideyim boyle devam ederse diyor.. basaramadigi zamanda bu sefer sinir oluyorum.. iliskiye girmek icin ben yaklastigimda sanki istemiyerek devamini getirmeye calisiyor. Bu aralarda yapmaya calissakta bu sefer tiksinir gibi oluyorum.. yaptiktan sonra yarim biraktiginda sinirlerim oynuyor acayip sinir oluyorum tiksinti geliyor yapasim kalmiyor bidahakine.. cinsel iliskide bulunamadigimiz icin kendimizi kari koca gibi his etmiyorum.. bende yaklasmasam yan yana kardes gibi yatiyoruz.. cok rahatsiz olmaya basliyorum bu durumdan.. evlendigime pismanlik duymaya basliyorum.. hic bir alaka yaklasma yok onun tarafindan.. ne yapacagim bilmiyorum kafam cok karisik. Onu doktora gitmeklede israr etmeye cekiniyorum erkekligini etkiler kendisine guvenini kayip eder piskolojikmen iyi olmaz diye. Sizce normalmidir? Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.. mutsuzum
Kesınlikle şimdiden gidin dr .. Bırlıkte gıdın hatta cunku boşalma olmuyor dıyorsunuz ilerıde cocuk istedıgınızde uzun bır zamana ıhtıyacınız olabılır şimdiden gidin belki bıyolojık bırseydır.. Evlilikte cınsellik cok önemli gercekten duzenli ilişkinin evliliği olumlu yonde etkıledıgı bır gercek...

Merhaba öncelikle böyle bi konu açmanız çok iyi olmuş.Evet böyle sorun yaşayan bi sürü insan var biride benim.Daha öncede yazmıştım başka konulara buraya da yazmak isterim.(Nedense konu açmaya çekindim.)
Belki bi yardımım dokunur.Yazdıklarınızda kendimi buldum.Ben de 1 yıl 2 aylık evliyim.Evlendiğimizden beri bu sorunu yaşıyorum.Dediğiniz gibi eşim ben yaklaşmadan yaklaşmıyordu.Hayatımızda her şey normalmiş gibi davranmaya devam ediyordu bir yandan.Gerçekten çok sinir bozucu bi durum.Bunu sadece yaşayan bilir.Ben çok araştırdım bu konuyu.

Şimdi öncelikle eşinizle konuşmalısınız tabi önce tatlı dil ama bundan anlamıyorsa da onu tüm aileye söylemekle tehdit edin çünkü genelde bunu yediremeyip mecbur paşa paşa gidiyorlar doktora.(Ben karısı üstelemeden doktora giden adam tanımadım daha)Öncelikle eşiniz üroloğa gidecek hormonlarına falan bakılacak eğer her şey normalse sorun psikolojik diyecek doktor.Ve bir psikoloğa yönlendirecek.Eğer sorun fizikzelse zaten ilaç takviyesi falan verir.

Şimdi sorun psikolojikse işimiz daha zor.Çünkü biz aile psikoloğa gittik bi ton para harcadık ve sonuç bir hiç.Psikolog sürekli sorular sordu eşimi tek aldı sonra seansa.Ona da aynı şekilde cinsel geçmişiyle ilgili sorular sormuş durmuş.Yani 3 4 seans böyle geçti ama şunu yapın bunu yapın demedi bize.Biz de psikoloğa güvenemedik ve birdaha gitmedik.Zaten psikolog en başında cinsel isteksizlik konusunun en zor çözülen sorun olduğunu söylemişti.Çünkü nedeni tam olarak belli değil.Bilinçaltına bağlı bi durum da olabilir.

Sonra ben hayatımdan bezdim ve her şeyi bıraktım aseksüel olmaya başladım.Bu sorun beni çok yordu çünkü.Ve hep tek başıma çabalamak daha da yordu.Sonra boşanmaya karar verdim.Eşime bunu açıkladım kavga etmeden ayrılalım dedim.Bunları konuştuktan sonra eşim değişti diyebilirim az da olsa.Çünkü konunun ciddiyetini anladı.Erkekler sanıyorlar ki kadın bu yüzden evliliğini bitiremez.O yüzden ciddiye almıyorlar pek bence.Bu konuda çabalayacağını ona şans vermemi istedi.Sonra bu konuda bişiler okumaya başladı araştırmaya başladı.Yani bu bile çok önemliydi benim için çünkü önceden hiç umrunda değildi.

Şu anda eşim silvegra diye bi ilaç kullanıyor.Bu kalbe zararı olmayan ereksiyon güçlendirici bi ilaç.Tabi çok sık kullanmamak gerek yine de.Ama arada ilaç almadan da oluyor ilişki.Şimdi burda ilacın faydası şu erkeğin kendine olan güvenini artırmak.Çünkü sertleşme olmadığı zaman erkek yıkılıyor ve birdaha olmazsa gibi kısır bi döngüye giriyor olay.Bu kısır döngüyü yıkmak önemli.Yani her sertleşme sorunu yaşayan erkek iktidarsız değildir.Gayet sağlıklı olduğu halde bu sorunu yaşayabilir çünkü kafada hep olacak mı olmayacak mı kaygısı var içten içe.

Aslında erkeklerde bu konuda bizim kadar hassas olabiliyorlar.İşin yarım kalması onları derinden üzüyor diyebilirim eşimi gözlemlediğim kadarıyla.

Merhaba,
7 aylik evliyim.. ama esim cinsel iliski icin kendiligiyle hic yaklasmiyor.. ben yaklasinca basliyor.. internette arastirdim ortalama haftada 3-4 kez iliskiye giriliyor diye okudum.. ama ben esimle haftada 1 yada girmedigimde oluyor.. bazen oluyor 2 haftaya yakin yapmadigimiz oluyor hatta en son yaptiktan sonra aradan adet oluyorum toplam uzerinden 3haftaya yakin geciyor ama bi istek olmuyor onda. Yaptigi zamanda ozlemisim diyor sanki onun yapmasi icin tutan var, kendisi yaklasmiyor. ustelik dogru duzgunde olmuyor, tam sertlesme olmuyor yinede yapmaya calisiyor geri hemen yumusuyor devam edemiyoruz. Hatta cinsel iliski icin yaklastigimda onun p..si sertlesmiyor yumusak kaliyor. Bana yaklastiginda sadece vucudumu oksuyor tam diyorum bu sefer iliski icin yaklasiyor galiba.. bi bakiyorum geri arkasini donup yatiyor. 7 ay icinde toplasaniz 7 kez falan bosalma olmustur onda. Yapamadiginda bidahakine olmazsa doktora gideyim boyle devam ederse diyor.. basaramadigi zamanda bu sefer sinir oluyorum.. iliskiye girmek icin ben yaklastigimda sanki istemiyerek devamini getirmeye calisiyor. Bu aralarda yapmaya calissakta bu sefer tiksinir gibi oluyorum.. yaptiktan sonra yarim biraktiginda sinirlerim oynuyor acayip sinir oluyorum tiksinti geliyor yapasim kalmiyor bidahakine.. cinsel iliskide bulunamadigimiz icin kendimizi kari koca gibi his etmiyorum.. bende yaklasmasam yan yana kardes gibi yatiyoruz.. cok rahatsiz olmaya basliyorum bu durumdan.. evlendigime pismanlik duymaya basliyorum.. hic bir alaka yaklasma yok onun tarafindan.. ne yapacagim bilmiyorum kafam cok karisik. Onu doktora gitmeklede israr etmeye cekiniyorum erkekligini etkiler kendisine guvenini kayip eder piskolojikmen iyi olmaz diye. Sizce normalmidir? Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.. mutsuzum

Eşine doktora gitmesi gerektigini ilerde cocuk icin bunun gerektigni uygun bir dille sinir olmadan anlatman gerekir. Normal degil cnku.

Esin bence kendindeki sorunu biliyor....bence doktora gidin.gerci erkekler bu konuda cok cekingenler..ve kusurunu söyleyemezler...ama.bence seni seviyorsa sorun yapma..evlilikte hersey cinsel iliski degildir...

Hayirdir tanisiyo muyuz :d yeni gelin pek merakli olur erkek uzvuna derler ya, ben seni oyle dusundum cok detay okumak istiyosun :d

Erkek uzvuda vücudun bir parçası haberin var mı uzaylı? :) vakti altın günlerinde geçen eski zaman teyzeleri gibi habire "ona meraklı , buna meraklı" deme komik oluyor yıl 2015 , uzaya tatile gidiyor millet :)

Back
X