Bizde oyle 6 aya kadar hicbisey vermedim bi eronu emzigi bile almiyor ondanmi acaba yemeklere agzini qcmiyor sadece emmek istiyor sut artik doyurmadigi icin surekli uyaniyor8 aylık kızım var,burdakileri menüleri okuyunca ben de şaşırdım..vayy be,ben zar zor yedirirken,bu menüleri uygulayanalar varmış,şaşırdım
Ben de 6 aya kadar anne sütü haricinde hiçbirşey vermedim,benim kızım da biberon ve emzik almıyor,şu an hiç yemiyor değil ama bu kadar detaylı değil ne bileyim şaştım kaldım..sabak kahvaltı,kahvaltı dediğim pekmez ve peynir bazen tereyağı yiyor,öğlen çorba,ikindi meyve,akşam çorba ve severse 1 yemek kaşığı yemek,yatmadan önce muhallebi..bu aşamaya gelene kadar göbeğim çatladı amaBizde oyle 6 aya kadar hicbisey vermedim bi eronu emzigi bile almiyor ondanmi acaba yemeklere agzini qcmiyor sadece emmek istiyor sut artik doyurmadigi icin surekli uyaniyor
Bizde ayni durumdayiz burda yazilanlari gorunce bugun gittim markete ne bulduysam aldim girdim mutfaga herseyi yaptim 2 kasik yiyip birakiyor insallah alisir suan tam 7 aylik...Ben de 6 aya kadar anne sütü haricinde hiçbirşey vermedim,benim kızım da biberon ve emzik almıyor,şu an hiç yemiyor değil ama bu kadar detaylı değil ne bileyim şaştım kaldım..sabak kahvaltı,kahvaltı dediğim pekmez ve peynir bazen tereyağı yiyor,öğlen çorba,ikindi meyve,akşam çorba ve severse 1 yemek kaşığı yemek,yatmadan önce muhallebi..bu aşamaya gelene kadar göbeğim çatladı ama
6-9 ay alistirma sureci aslinda,valla stres yapmiyirum kasmiyorum da,ben yeterince iyi beslendigini dusunuyorum acikcasi,bize ne pisirirsem tuzsuz yagsiz yaparak ona da tattiriyorum,severse zaten yiyor sevmezse asla zorlamiyorumBizde ayni durumdayiz burda yazilanlari gorunce bugun gittim markete ne bulduysam aldim girdim mutfaga herseyi yaptim 2 kasik yiyip birakiyor insallah alisir suan tam 7 aylik...
8 aya kadar alistirma sureci deniyor
merhabacanım maşallah bebeğine.ama benim oğlum 6.600 hala 1o gün sonra 7 aylık olacak ya ne yaptıysam almıyo.dr 3 saatte bir veriyordum dr acıkmaz dedi ya sonra bakıyorum acıktı 3 saatte bir veriyorum
canım maşallah bebeğine.ama benim oğlum 6.600 hala 1o gün sonra 7 aylık olacak ya ne yaptıysam almıyo.dr 3 saatte bir veriyordum dr acıkmaz dedi ya sonra bakıyorum acıktı 3 saatte bir veriyorum
merhaba uzun zaman olmus ana su anda ayni dertten muzdaribim.7 aylik kizim da tam 6.600kg napcam bilemiyorum.2-3 aydir hic kilo almiyor.saglikla ilgili bi sikintimiz yok cok sukur.sadece ek gida veremiyorum.istemiyor yemiyor .degisik seyler deniyorum zorla kandirarak veriyorum ama o kadar ugrasmalarim sonunda toplasan 2-3 tatli kasigi en fazla yedigi.sormak istedigim siz nasil atlattiniz o donemi.nasil kilo aldirdinizvarmi bi onermerhaba
aynen ben de yediremiyorum hicbisey.kilosu nekadar sizinBuradakileri menuleri girunce sasirdim benim kizim 7 aylik hicbisey yediremiyorum
14 aylik oldu 6 aydir kilosu ayni 9 9 bucuk arasi degisiyor hala yemek istemiyiraynen ben de yediremiyorum hicbisey.kilosu nekadar sizin
oyle gidiyor demek14 aylik oldu 6 aydir kilosu ayni 9 9 bucuk arasi degisiyor hala yemek istemiyir
Ben veriyorum canım.yulaf unu ile yada irmik ve ruseym ile yapıp veriyorum.içine de meyve koyuyorumBen de muhallebiyi kafama takmış durumdasyım, siz veriyor musunuz bebeklerinize muhallebi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?