Canım Allah yardımcın olsun inşallah bi sorun çıkmadan alırsın bebeklerini kucağına:26: henüz hamile kalmadığım için başka yorum yapamıyorum maalesef
tam olarak kaç haftalıksın cnm
sen moralini yüksek tut endişeyle kendini germe.. duanı et yeter canım.. hiçbişey olmucak diye kendini telkin et
canım benim bendede aynısı varrdı ama benimki tektibenada 7.ayda suyun az erken doğum olabilir dediler benimde kızım 8 aylık doğdu aklına kötü şeyler getirme.her zaman dua et sağlıkla kucağıma alayım diye.
aşırı su kaybı derken bebeğin suyu mu azalmış yoksa su sızıyor mu alttan anlamadım
doktorun tedavi olarak bişey önermedi mi?
inşallah sıkıntısız atlatırsın
canım benim bendede aynısı varrdı ama benimki tektibenada 7.ayda suyun az erken doğum olabilir dediler benimde kızım 8 aylık doğdu aklına kötü şeyler getirme.her zaman dua et sağlıkla kucağıma alayım diye.
canım attan su sızıyo hayır doktor sadece su iç dedi içiyoru ama yinede korkuyorum su içmekten bi deri bi kemik kalmışm iştahım kapandı
canım benim bildiğim su sızıyorsa alttan dikiş atılarak sızıntı engellenebiliyor
istersen başka bir doktora daha görün
hangi ildesin bilmiyorum ama ünv hastanesi falan olabilir
inşallah sıkıntısız atlatırsın
kaçıncı haftada ve kaç kilo doğum yaptın?
benim de suyum azalmaya başladı da korkuyorum
sınırın altında mıydı suyun ne kadardı?
kaçıncı haftada ve kaç kilo doğum yaptın?
benim de suyum azalmaya başladı da korkuyorum
sınırın altında mıydı suyun ne kadardı?
33+2.haftada bebeğim ilk doğduğunda 1.420 gr dı şişi varmış karnında sonra şişimiz indi 1.280 düştü suyum çok azalmıştı zaten kontrole gitmiştim bebeği almamız gerekiyo dediler ve tabiki sezaryanla doğumum olmuştu
peki küvezde ne kadar kaldı?
benim de yarın durumum belli olacak
gerçi benim oğlum daha büyük kilosu da 2500 civarı ama insan tedirgin oluyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?