7 aylık hamileyim tecrübeli anneler yardım :(

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Kızlar ne olur yardım edin 7 aylık Hamileyim utanarak söylüyorum iki haftadir geceleri horluyorum midem yanıyo diye 2 yastıkla yatıyorum ondan mi kaynaklanıyo acaba grip de olduğum için Ağızım açık uyuyorum o yüzden daha çok tıkanmama sebep oluyo eşim sorun etmiyo ama ben onu rahatsız ettiğimi düşünüyorum Birde sol böbreğim de bi ağrı var bugün bebek büyüdüğü için mi sizlerde de oldu mu? Sizce ne yapmalıyım ikisi için de bi yardım edin lütfen. :(

Kızlar ne olur yardım edin 7 aylık Hamileyim utanarak söylüyorum iki haftadir geceleri horluyorum midem yanıyo diye 2 yastıkla yatıyorum ondan mi kaynaklanıyo acaba grip de olduğum için Ağızım açık uyuyorum o yüzden daha çok tıkanmama sebep oluyo eşim sorun etmiyo ama ben onu rahatsız ettiğimi düşünüyorum Birde sol böbreğim de bi ağrı var bugün bebek büyüdüğü için mi sizlerde de oldu mu? Sizce ne yapmalıyım ikisi için de bi yardım edin lütfen. :(

Ben de çok horluyordum. Şu anda vücudun şişiyor. Kan basıncın normalden çok fazla. Bir de kilo aldıysan adam akıllı,horlaman çok normal. Dokular şiştiği için burnun tıkanıyor. Böbrek ağrısını bilmiyorum,susuz kalmış olabilir misin?

Allah razi olsun arkadaşim cevap verdiğin için suyu çok içerim ben özellikle ağrım var diye bugün daha çok ictim peki bu horlama için ne yapabilirim bi çözümü var mi?

Allah razi olsun arkadaşim cevap verdiğin için suyu çok içerim ben özellikle ağrım var diye bugün daha çok ictim peki bu horlama için ne yapabilirim bi çözümü var mi?

Maalesef bir çözümü yok. Hatta ben doğum yaptım,hala horlamaya devam ediyorum. ama bu horlama veremediğim kilolardan ve yorgunluktan sanırım. Vücudundaki şişlik indiğinde geçebilir ancak horlama.

Çok aşırı bi kilo da almadım aslında 7 kilo almışım hamile kaldığımdan beri ilk horlamaya başladığım zaman rahatsızdım soğuk algınlığı burnum tıkanıkdi odur budur devam ediyo üzerine yeniden grip oldum şimdi azalmıştı yeniden arttı :(

Anam sekerpare senin bu niki gorunce aseriyorum ben ya:)canim horlaman gayet normallll kan basincimizz yukseliyor sisiyoruz bende horlandirdim ilk hamileligimde.bunda ne zaman baslar bilmiyorum:)bobrekerde bir miktar buyume olabiliyormus gebelige bagli buda agri yapabilirmis.dr um soylemisti.yine de dr una bi gorun icin rahat etsin.

Ayy canım benim ya Canın istediyse ye ihmal etme :) Peki ne yaparsak Geçer bu horlama azından hafifler çünkü Ağızım açık uyudukça Boğazım tahriş oluyo aciyo genzim tıkanıyo daha çok horluyorum :( Bide haftasonu ağır misafirlerim var temizlik yapmam lazım çok zorlanıyorum böbrek agrim yüzümden bugün hem ağladım hem ev süpürdüm :(

Ayy canım benim ya Canın istediyse ye ihmal etme :) Peki ne yaparsak Geçer bu horlama azından hafifler çünkü Ağızım açık uyudukça Boğazım tahriş oluyo aciyo genzim tıkanıyo daha çok horluyorum :( Bide haftasonu ağır misafirlerim var temizlik yapmam lazım çok zorlanıyorum böbrek agrim yüzümden bugün hem ağladım hem ev süpürdüm :(

Yedim bile canim benim:)valla bu horlamanin cozumu yok zaten iki yastikla yatiyorsun ne yapcan hem bu utanilicak bisey degil ki koy ver gitsin.ne agir misafiri ya senin halini bilmiyorlar mi gunah kendinede bebeginede eziyet etme buna hakkimiz yok.bana da misafir gelmek istiyor bastan soyluyorum evim cok buyuk kizim kucuk temizlik yapamiyorum diye:)kimse icin degmiyor valla.hic yorma kendini kimse senden de bebeginden de onemli degil.....bu arada senin dogum ne zaman nasipse canim?

ocak sonu dogum Inşallah 3 ayımız kaldı canım ya o kadar tıkanığm ki uyuyamiyorum şu anda ya tuzlu suyla gargara bile yaptım yok çare yok :( benim kötü huylarımdan biri de bu ışte eve biri temizliğe gelecek olsa ben ayıp olur diye ilk önce temizlerm rahat edemem yoksa aşırı titiz değilim öyle hasta gibi ama üstten de olsa yapmazsam eksik hissederim içim almaz Birde ilk defa gelecek insanlar tutamıyorum kendimi ışte :) senin ne zaman dogum?

Canmcım eşin sorun etmiyosa sende sorun yapma
Bebişin seni rahat bırakmıcak bundan sonra horlama ve böbrek agrısı bendede oldu
Syanda yok
Kıloyla alakalı bişi hırlama 2 yastıkla yatmaya ve yan yatmaya dewam et
Böbrekler için büyüme olabılır,üştmüş oşabilirsin veya sıkısıklık yuzundende olabıır demişti doktorum
Madem sordun bundan sonra olabılcekler
Gunduz hareket azlığı gece ise üstüste tekmeler olacak dedım yha bebişin seni şimdiden uykusuz bırakacak
Mide yanman cogalanılır ben dokuz ay boyunca mide yanması çektim doktorum süt içmemi önerdi ve işede yarmıştı canm
Karnına yatmadan önce öasaj yap bebişinde sende rahtlarsınnn
Sorunla alakası yok ama soylımm dedım
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm bnmm

Allah razi olsun canım çok tsk ederim benim gibi olan yada daha tecrübeli annelerle konuşunca rahatlıyorm yeni şeyler öğreniyorum mutlu olurum çok tsk ederim :)

ocak sonu dogum Inşallah 3 ayımız kaldı canım ya o kadar tıkanığm ki uyuyamiyorum şu anda ya tuzlu suyla gargara bile yaptım yok çare yok :( benim kötü huylarımdan biri de bu ışte eve biri temizliğe gelecek olsa ben ayıp olur diye ilk önce temizlerm rahat edemem yoksa aşırı titiz değilim öyle hasta gibi ama üstten de olsa yapmazsam eksik hissederim içim almaz Birde ilk defa gelecek insanlar tutamıyorum kendimi ışte :) senin ne zaman dogum?

Desene kirklarimiz karisicak:)normalde 16 subat benimde ama sezeryan olucagim icin ocak sonu:)bende temizlik hastaligi vardi cok sukur yendim dr sayesinde.dun gece mide yanmasindan uyuyamadim:(ay bide talihsizlik oldu bana seker yuklemem heba oldu.saglik ocaginda yaptirdim ogunde kan toplanmamis bosuna ictim o seyi kan verdim:(bi daha bastannnn ama diyorum herseyde vardir bi hayir. Bunlar en guzel zamanlarimiz.benim bide ikinci:)herseyde tecrubem oluyor.sakin bekletme ha ikinciyi:)

Bakalım ben nasıl olacak dogum Herpes diye bi hastalık geçirdim ilk evlendiğim ayda o yüzden sezeryan olma ihtimali yüksek demişti doktor. Mide yanmasına soğuk süt salatalık eksi elma iyi geliyo bende de olunca bunlar deniyorum mutlaka :) ikinciyi hemen düşünmüyorum ya en azından şimdilik cesaretim yok diyebilirim ama çok söyleyen var hayırlısı yine de :)

ILk gebelıgımın -epey- ılerı donemınde burnumda kuruluk olustu...
cok rahatsız ederdı benı breatherıght kullandım cok rahatladım..
bu horlamanın sebebı cok hafıf bı degısıklıktır dıye dusunuyorum ve belkı yardımı dokunur .
denemelısın...
ama utanılaca bısey yok... cok normal..
yastıgını -zaten yanma olasılıgı da var- yuksek tut bundan sonra...olumlu etkısı olabılır.
saglıkla al evladını kucagına ınsaellah

Bakalım ben nasıl olacak dogum Herpes diye bi hastalık geçirdim ilk evlendiğim ayda o yüzden sezeryan olma ihtimali yüksek demişti doktor. Mide yanmasına soğuk süt salatalık eksi elma iyi geliyo bende de olunca bunlar deniyorum mutlaka :) ikinciyi hemen düşünmüyorum ya en azından şimdilik cesaretim yok diyebilirim ama çok söyleyen var hayırlısı yine de :)

Ah canim benim ben hpv gecirdim ondan ameliyat oldum o yuzden normal dogum yapamadim ilk kizimda ama sezeryan dada cok zorlanmadim hatta cokta memnundum:)sen simdi de bakalim kirklareli ndemisin sen?halis mulis EDİRNE liyim.memleketim ya kurban oldugum:)

ILk gebelıgımın -epey- ılerı donemınde burnumda kuruluk olustu...
cok rahatsız ederdı benı breatherıght kullandım cok rahatladım..
bu horlamanın sebebı cok hafıf bı degısıklıktır dıye dusunuyorum ve belkı yardımı dokunur .
denemelısın...
ama utanılaca bısey yok... cok normal..
yastıgını -zaten yanma olasılıgı da var- yuksek tut bundan sonra...olumlu etkısı olabılır.
saglıkla al evladını kucagına ınsaellah

Allah razi olsun valla benimde yakinda baslar alayimda bari kenarda dursun tavsiyen icin cok sagol.

Ikimiz de aynı hastalıktan bahsediyoruz biliyo musun ben başka adını söylemişim sadece çok kötü birşey ve ilk defa benle aynı dertten muzdarip biriyle tanıştım hamileliğin de mi yoksa daha önce mi gecirdin sen bu hastalığı? Evet kırklarelinde oturuyoruz canım benim :) tunemi allah razi olsun sağol aklıma geldi de daha denememistim bi denicem bakalım ise yarıcak mi?

Hamilelikten cok once yakalandim o hastaliga onun yuzunden rahim ragzinin bi bolumunu aldilar dr um normal dogum yapamazsin ameliyat oldugun yer acilir kan kaybin olur ridki goze alamayiz dedi:(o hastalik oyle piski adindan bile nefret ettim.biliyorsun dimi cok cesidi var 4 cesidi sadece kanser yapan.bende kide kanser yapandi.yasin kac?

22 yaşındayım geçen sene kasım ayında gecirdim bende evlendikten 1 hafta sonra ama benim ki o kadar ciddi değil Herpes yaz google çıkar zaten ama onda da normal dogum çok riskli olur diye biliyorum doktor da duruma göre sezeryan olur Büyük ihtimal dedi çok çok kötü bi durum allah yardımcısı olsun geçiren herkesin :(

Anam sekerpare senin bu niki gorunce aseriyorum ben ya:)canim horlaman gayet normallll kan basincimizz yukseliyor sisiyoruz bende horlandirdim ilk hamileligimde.bunda ne zaman baslar bilmiyorum:)bobrekerde bir miktar buyume olabiliyormus gebelige bagli buda agri yapabilirmis.dr um soylemisti.yine de dr una bi gorun icin rahat etsin.

arkadaşım özel mesajjda resmi koyamadım sen şuna bi bakta karar verelim canım benim $tel puset bebek şekeri.webp pembesi senin mavisi benim

Back
X