7 aylık hamileyken boşanmak...

Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .

Bence ben simarttim ve çok taviz verdim. Bu halinin sebebi ona hayır demiş olmam. Eğitim biraz dini egitim. O nedenle hep tamam dedim. İyiliğe koşanlar gibi gamze Özçelik var ya öyle bir yaşam stili var onun da benim de. Maksat iyi olunca bugüne kadar karismadim. Ama hamile hamile beni bırakması üstelik bekar gruba dahil etmesini kabullenemedim.
Bırak Allah aşkına evde karısını aglatirken iyiliğe kossa ne olur

Koca koca insanlar neyin dini eğitimini alıyor yahu? Tarikatlar ,cemaatler. Arkası pis olan,maddi kaynağı belli olmayan ama saf insanların anlamadığı ve onlara iyi gibi görünen işler. Böyle şeylere bulaşanın ağzından iyi kelime çıkmaz. İyi bir halt olsa bekarı ayrı grupta,evlisi ayrı grupta olmazdı ,buradan uyanmalı insan.

Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .

Bence ben simarttim ve çok taviz verdim. Bu halinin sebebi ona hayır demiş olmam. Eğitim biraz dini egitim. O nedenle hep tamam dedim. İyiliğe koşanlar gibi gamze Özçelik var ya öyle bir yaşam stili var onun da benim de. Maksat iyi olunca bugüne kadar karismadim. Ama hamile hamile beni bırakması üstelik bekar gruba dahil etmesini kabullenemedim.
Yanlış anlama ama karnı burnunda karısını bebeğini bırakıp gitmek için küfürler eden karısını engelleyen adam ele iyilik yapmaya(güya) gidiyorsa münafıktır tabiri caizse. Seni burda bu durumda üzüp bırakınca yaptıkları kabul olacak falan sanıyorsa bi daha düşünsün. El iyisi. Allah kurtarmış kardeşim, sen kendini bozma bu adamı gönder gitsin, bebeğini de sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🙏

Hazir annen sendeyken esyalarini toplamaya ne dersin?
Birde neden dağ basina tasindiniz? Cocuk dogacak taksinin bile gelmedigi bir yer, fazla riskli

Hayır işlerine asla karşı değilim.Böyle kendini yırtarcasına yok Filistin yok hayra koşanlar vs bunlar bana hep sakil ve sahte gelmiştir, eşiniz de bunun çok güzel bir örneği. Hamile bir kadın susayip kaldırıma otursa içim ciz eder ,eşiniz tinlamamis bile . Muhtemelen eve gelince affedeceksiniz tabi sizin insiyatifiniz lakin evliliğin beline bir kurşun çoktan sıkıldı. Naçizane tavsiyem eşinizden gizli birikim yapın bu sizin hakkınız ,ve bu birikim yapma esnasında da o çok bilen beynini iptal etmiş hocalarinizi dinlemeyin.

Yanlış anlama ama karnı burnunda karısını bebeğini bırakıp gitmek için küfürler eden karısını engelleyen adam ele iyilik yapmaya(güya) gidiyorsa münafıktır tabiri caizse. Seni burda bu durumda üzüp bırakınca yaptıkları kabul olacak falan sanıyorsa bi daha düşünsün. El iyisi. Allah kurtarmış kardeşim, sen kendini bozma bu adamı gönder gitsin, bebeğini de sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🙏
Aynen öyle iki yüzlü bir münafık. İşte bu yüzden malesef dinden hayirdan iyilikten bahsedenler den korkuyorum artık malesef içinden ne gibi bir manyak çıkacak diye .

Koca koca insanlar neyin dini eğitimini alıyor yahu? Tarikatlar ,cemaatler. Arkası pis olan,maddi kaynağı belli olmayan ama saf insanların anlamadığı ve onlara iyi gibi görünen işler. Böyle şeylere bulaşanın ağzından iyi kelime çıkmaz. İyi bir halt olsa bekarı ayrı grupta,evlisi ayrı grupta olmazdı ,buradan uyanmalı insan.

çıkar ilişkisi bunlar hep.
karnı burnundaki karısına merhamet etmeyen filistin için koşturup durmuş nerden baksan komik ve ikiyüzlülük.

Hayır işlerine asla karşı değilim.Böyle kendini yırtarcasına yok Filistin yok hayra koşanlar vs bunlar bana hep sakil ve sahte gelmiştir, eşiniz de bunun çok güzel bir örneği. Hamile bir kadın susayip kaldırıma otursa içim ciz eder ,eşiniz tinlamamis bile . Muhtemelen eve gelince affedeceksiniz tabi sizin insiyatifiniz lakin evliliğin beline bir kurşun çoktan sıkıldı. Naçizane tavsiyem eşinizden gizli birikim yapın bu sizin hakkınız ,ve bu birikim yapma esnasında da o çok bilen beynini iptal etmiş hocalarinizi dinlemeyin.

Yok affetmeyi planlamıyorum. Üzüldüğüm noktalar iki üç çocuk istiyordum. Kalabalık bir aile kurmak tek bebiş değil de şimdi o şansım elimden alındı bunun saçma davranışlarından dolayi. Yoksa bu kadar kötü bir insanı sevmek, affetmek istemiyorum.
Birikim konusuna gelirseniz birikim yapacak kadar paramız maalesef olmadı şirket ortakları var hep büyümeye gidildi saçma sapan bir hal aldı ve paramız yatmadı. Bırak birikimi yani ben şu an çalışmıyorum normalde mesleğim var ama.

Hazir annen sendeyken esyalarini toplamaya ne dersin?
Birde neden dağ basina tasindiniz? Cocuk dogacak taksinin bile gelmedigi bir yer, fazla riskli

Eşyalarımı toplamaya gerek yok çünkü biz zaten annemin boşta olan evine yerleşmiştik. Buraya taşındık daha yeni. Çok güzel doğa içinde ve ev bos diye. Benim çocukluğumun geçtiği ev bekârlik evim yani. Eşyasını toplaması gereken kişi o.

Amin Allah razı olsun kardeşim. Evet resmen el iyisi ve münafık. Ama nasıl biz görüyoruz sonuçta onun yapıp ettiklerini gören bir Allah var değil mi.

Yani şeyi anlamadım götünü gezdirdikten sonra eşek gibi gelmesinin ne anlamı var gezcek tozcak gelip hatamı anladım affet dicek e siz unutacak mısınız bu yaşadıklarınızı
Yok hayır tabi ki unutmayacağım. Bahsettiği gezi bu ayın 24ünden 30a kadar. Benim anladığım gitmeden zaten gelmiş olacak annemin demesi bu.

Fakat dediğiniz gibi bu kadar kırıp döktükten sonra gelse ne gelmese ne. Ama inanıyorum ki kendisine de yaramayacak çünkü diğer arkadaşların dediği gibi üzerinde benim ve daha doğmamış bir masumun kul hakkı kaldı.

Selamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .

Lütfen destek olur musunuz hakikaten çok kötüyüm...

Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.
Üzülerek söylüyorum ama bu evlilik çoktan bitmiş , durumunuza çok üzüldüm yani bu çocuk sadece size ait miş gibi tavırlar sergileyen bir adam ne çocuğunuz doğunca nede şimdi asla ona iyi bir baba olmayacağını düşünüyorum aile önceliktir,aile fedakarlıktır, siz bu haldeyken , kendi eğlencesini düşünen bir adamla hayatınızı zehir etmeyin . Üstelik arada sevgi kalmadığı gibi saygı da yok küfürler falan , bence kurtarın kendinizi bu adamdan

Hangi dinde kadınlar evde dağın başında tek kalabiliyor? Bir de doğumu yaklaşmış bir kadın? Adam kendine kılıf bulmuş bu tarzdaki çoğu insan gibi.

Neden ağladığını şimdi öğrenmiş olduk
Boşanmayı bile göz önüne aldıysa yapacak birşey yok evliliğin sorumluluklarını yerine getirmeyen adamdan bir beklentin olamaz şimdi böyle yaparsa ilerde sana neler yapar konuşmanız lazım

Peygamber efendimiz zamanında bir kişi (kimdi hatırlamıyorum) eşi hasta diye savaş katılamamış ve peygamber efendimiz kendisinin savaşa katılmış gibi sevaplandırıldığını müjdelemiş.(yanlışım varsa düzeltin, ya da eklemek isteyen varsa buyursun) hal böyleyken dini bir kampa oradan da tekne gezisine keyfiyeten gitmek inanca sığar mı bilemedim. Hani mesleğinin mecbur kıldığı bir şey değil, devletin milletin bir işi değil…

İyiliğe koşanlar gibi derken karısının ıyılıgıne koşsun paşazade

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Benim de sabahtan beri ağlama sebebim bu. Bana ve bebeğe merhamet etmeyen Filistin için bu sabah bir işe koşturdu yoruldu etti. Onun üzerine benimle böyle bir şey yaşadı. Annem yanımda çok şükür.
Ve merhametsiz olduğunu söylediğimde sen bunu hak ettin. Sen tek kalmayı hak ediyorsun ama ben tek kalmayacağım dedi ( yani ayrılınca )
Tek kalmayacağım lafını hiç hafife almayın. Her duruma hazırlıklı olun. Gözüne kestirdiği ya da iletişimde olduğu biri olabilir.Allah yardımcınız olsun.

Back
X