7 aylık hamileyken boşanmak...

duvarsaatii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
578
1.340
33
Selamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .

Lütfen destek olur musunuz hakikaten çok kötüyüm...

Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.

GÜNCELLEME:
annemi aradı hiç bir şey yokmuş gibi geliyorum bir şey lazim mi diye.
Ruh hastası ...
Annem de diyor ki ben demedim mi eşşek gibi gelecek diye

Eklentiler

• IMG_20240615_005122.webp
    IMG_20240615_005122.webp
    67 KB · Görüntüleme: 2.497
  • IMG_20240615_005305.webp
    IMG_20240615_005305.webp
    55 KB · Görüntüleme: 2.366
Son düzenleme:
Selamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .

Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.
Eve gelmeyecek, özür dileyip geri dönmeyecek böyle bir beklentiniz olmasın gözünüz kapıda beklemeyin.
Bahaneler değişiyor ama bende 4 aylık hamileyken terkedildim. Bebekte sende bana yüksünüz, ben dünyayı dolaşırım istersem vs diyip evi terk etti. Ergence tavırlar engellemeler. Sonu gerçek ayrılık. Bir yıl geçmiş üzerinden şuan kızım 6 aylık bu kadar toksik bir insandan kurtulduğum için şükürler ediyorum.

Eve gelmeyecek, özür dileyip geri dönmeyecek böyle bir beklentiniz olmasın gözünüz kapıda beklemeyin.
Bahaneler değişiyor ama bende 4 aylık hamileyken terkedildim. Bebekte sende bana yüksünüz, ben dünyayı dolaşırım istersem vs diyip evi terk etti. Ergence tavırlar engellemeler. Sonu gerçek ayrılık. Bir yıl geçmiş üzerinden şuan kızım 6 aylık bu kadar toksik bir insandan kurtulduğum için şükürler ediyorum.

Helal olsun size. Umarim siz ve bebeğiniz hep mutlu olun. Benim Beklentim yok. Öyle bir beklentim yani gelsin vs. Tek isteğim anlamasıydı. Sizin gibi düşünüyorum beni bu şekilde tek bırakandan ben de kurtulduğumda şükrederim.

Sizi bu tartışma için bırakmamış. Eşiniz ya çocuk sorumluluğunu kaldırmak istememiş ya da daha farklı sebepler var ki dillendirmek istemiyorum. Eşiniz sizi ve aile olmayı gözden çıkarmış kimse gitme beni yalnız bırakma dedi diye karısını boşamaz
Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .

Bence ben simarttim ve çok taviz verdim. Bu halinin sebebi ona hayır demiş olmam. Eğitim biraz dini egitim. O nedenle hep tamam dedim. İyiliğe koşanlar gibi gamze Özçelik var ya öyle bir yaşam stili var onun da benim de. Maksat iyi olunca bugüne kadar karismadim. Ama hamile hamile beni bırakması üstelik bekar gruba dahil etmesini kabullenemedim.

Bende yazıp yazıp siliyorum çünkü benim ex ile cok benziyor. Ekran görüntülerini bidaha okuyorum aynı onun tutumlari. Küfür etmeler, size kabahat yükleyip terk ediyorum demeler, bekar hayata özenme, aile olmayı benimseyememe. Psikologum bana gelmeyecek bekleme dediğinde tokat yemişe dönmüştüm. Ben mi arasam o zaman bir yol mu açsam diye de düşünmüştüm. Ben adım atsaydim barışsak ne olacaktı ki böyle bir adamdan koca da olmuyor baba da olmuyor.
Ayrılık zor, hamileyken daha da zor. Ama kurtulduğunuzu anlayınca günlük güneşlik

karni burnunda karisini dagin basinda kus ucmaz bi yerde 1 hafta nasil yalniz birakacakmis bu insanimsi varlık?

30 haftadan fazla di mi gebeliğin?

Gercekten cok insafsiz birine denk gelmissin.
Yerinde olsam iletisimi keser, muhatap olmam.
Ustune düşme, arama, mesaj atma...

ailenle durumun nasil bilmiyorum ama, bu süreçte orada kalsan?

Bu eğitim grubu, nasıl bir grup ? Ne üzerine eğitim alıyorsunuz ?

Bekar grubunda olmasıyla evli grubunda olması arasında ne fark var?

Bahane etmiş. Dolmuş dolmuş patlamışta olabilir. Ben size evladınızı düşünün demeyeceğim çünkü sizle insansınız. Bebeğinizle konuşun. Onunla alakası olmadığını, yaşadığınız bu duruma her insan gibi üzüldüğünüzü ama geçeceğini onu çok sevdiğinizi vs söyleyin. Anlasın, bilsin.

Şuan tek misiniz? Sizde ailenizin yanına gidin.

Bence yalvaracak p.ç. sen de kabul edeceksin. Uzuuuuunca bir süre de bunu sindirmeye çalışacaksın. Yaralı yaralı lohusa olacaksın filan. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Bence sen de onu rezil et ailesine anlasalar da anlamasalar da hamilesin diye belki sana hak verirler.

Kendi karısına doğmamış çocuğuna merhameti olmayan bı adam nasil bı iyiliğe koşuyor bana anlatın bunu bi ? Dini eğitim ne demek ? Kendini bı egitsin o kocan önce Allah katında bile hamile kadın Allah korusun ölse şehit sayilirmis senin kocan hiç acımadan kufredip dağ başında bı başına birakmis yerin dibine batsın onun iyiliğe koşan grubu da egitibide tövbe estağfurullah.Allah aşkına kendine gel sen mümkünse anneni çağır veya sen git bugün yanında olmayan adam yarın da olmayacak buna güvenip affetme kendine yeni bı hayat kur

Evliliğin sorumluluğunu kaldıramamış. Daha önce böyle miydi? Ben paşa paşa döneceğini düşünüyorum. Her dediği yapılmış, hayatında hayır lafını duymamış, şımartılmış. Bence taviz vermeyin. Bu blöfünü yerseniz hep bunu kullanır. Ben normal gebelik geçirdim, iki çocuğum var öyle nazlı değilim ama hamile bir kadın son haftalarda yalnız bırakılmaz.

Canim duvar saati ❤️ aglama ve bir duş al kendinle beraber evladini da uzme ne desek boş bence sana karsi iyi bir eş ise ve tek konu buysa cozum odakli yaklaş sana yaptiklari hoş bisey degil ama bence o daha farkinda bile degil ki oyle olsa karisinin yanina gelirdi.. oncelikle uzulmeyi birak ve sakin kafayla dusun sevgiler 🌸❤️ hayirla kucagina alman dilegiyle insaAllah esinde bu dusuncelerden cikar ve sorumluluklarini hatirlar
Lütfen biraz konuşun bir şeyler yazın kizlar. Ben ağladıkça bebek içerden vuruyor daha da çok ağlıyorum onun hakkına girdiğim için. Ona 7 ay mutlu bir hamilelik yasattim hemen hemen. Ama bugün yapamadım.va

Canim duvar saati ❤️ aglama ve bir duş al kendinle beraber evladini da uzme ne desek boş bence sana karsi iyi bir eş ise ve tek konu buysa cozum odakli yaklaş sana yaptiklari hoş bisey degil ama bence o daha farkinda bile degil ki oyle olsa karisinin yanina gelirdi.. oncelikle uzulmeyi birak ve sakin kafayla dusun sevgiler 🌸❤️ hayirla kucagina alman dilegiyle insaAllah esinde bu dusuncelerden cikar ve sorumluluklarini hatirlar
ona karsi nasil iyi bir es olabilir bu durumda, mantikli mi bu yorum simdi?

kadin dogurdu doguracak, dagin basinda yalniz bırakıp başına ne gelir diye dusunmeden gidiyor, sanki sevgili gibi kavga edince engelliyor, neresi iyi olabilir?

engellemek nedir, kavgali bile olsa bir sey oldugu zaman ulasamicak esine, bu mu adamin iyiligi Allah askina?

seytandan hallice bir herif belirdi gözümde ve yapılan yorum " sana karsi iyiyse " tovbe estağfurullah ya.

ona karsi nasil iyi bir es olabilir bu durumda, mantikli mi bu yorum simdi?

kadin dogurdu doguracak, dagin basinda yalniz bırakıp başına ne gelir diye dusunmeden gidiyor, sanki sevgili gibi kavga edince engelliyor, neresi iyi olabilir?

engellemek nedir, kavgali bile olsa bir sey oldugu zaman ulasamicak esine, bu mu adamin iyiligi Allah askina?

seytandan hallice bir herif belirdi gözümde ve yapılan yorum " sana karsi iyiyse " tovbe estağfurullah ya.

O kadar doğru ki. Bebeği doğsa haber bile veremeyecek kadın. Ne adi insanlar var.

Daha 1 gün önce neden dün gece sarılmadan yattın diyodu. Güzel şeyler duymak istiyorum senden vs sevgi beklentisi vardı düşkün düşkün. El ele göz göze oturur benle evde. Farklı bir sebep olmaz da .

Bence ben simarttim ve çok taviz verdim. Bu halinin sebebi ona hayır demiş olmam. Eğitim biraz dini egitim. O nedenle hep tamam dedim. İyiliğe koşanlar gibi gamze Özçelik var ya öyle bir yaşam stili var onun da benim de. Maksat iyi olunca bugüne kadar karismadim. Ama hamile hamile beni bırakması üstelik bekar gruba dahil etmesini kabullenemedim.
Eşiniz ve sizin maaşlı çalıştığınız işleriniz yok mu ? Eşiniz nasıl geçen hafta ( ay demek istediniz sanırım ) 10 gün yoktu ve şimdi de 1 hafta gitmeyi planlıyor ?

Geçiminizi nasıl ve nereden karşılıyorsunuz ? Dini eğitim alıyoruz dediğiniz eğitim grubu bir tarikat mi ?

Back
X