7 bucuk aylık hamileliğin Anlaşılmaması

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar Nasipse 31. Haftam biticek ama çevremdekiler hamile oldumu anlamayabiliyor gerçi kış ayında montla ve bol kıyafetlerle dolaşıyorum ama üzülüyorum bazen normalmi acaba İNŞALLAH isteyen herkes Bebişini sağlıkla kucaklasın

Önemli olan bebegin saglikli olmasi karın buyuk kuçuk fark etmez.Benimde karnım öyle abarti degil.

Önemli olan bebegin saglikli olmasi karın buyuk kuçuk fark etmez.Benimde karnım öyle abarti degil.
Anladım canım en son 29. Haftada iyiydi bebiş İNŞALLAH iyi devam ediyordur o zamana göree ağırlaştım aaslında ama insanlar anlamayınca alalala diyorum ama birazda bol giyinip kamufüle ediyorum kendi bedenimden 2 beden bol giyiniyorum mesela ve kalın sağlık olsun

Insanlar hep boş konuşuyor banada öyle diyorlardi ilk hamilelikte çok kuçuk falan.Ama bazilarinin iç karni geniş derler sana nasil rahatsa öyle giy benle ayni haftalarda sayılırsin.

Insanlar hep boş konuşuyor banada öyle diyorlardi ilk hamilelikte çok kuçuk falan.Ama bazilarinin iç karni geniş derler sana nasil rahatsa öyle giy benle ayni haftalarda sayılırsin.
Anladım canımm evett yaa aslında 6 kiloda aldım ama kimse anlamıyor Şaşırıyorum bende bi yönden iyi ağrılar göbek taşıma vs dahaa rahat ve mesela 29. Haftadaki erkek bebeği annesi arkadaşımın karnı banaa göree bayaa büyük MAŞALLAH ama bebek kiloları yaklaşık aynıı Doktorda banaa iç karnı geniş denebiliyor demişti aslında da iştee insanlara anlatamayız gerçi herkes yorum yapabilir Sağlıkla ilerlesinlerde

Allah'ın bir lütfu mutlu ol işte ne güzel anlaşılmıyor :) son haftalara doğru çıkıyor biraz daha fit bir annesin

Allah'ın bir lütfu mutlu ol işte ne güzel anlaşılmıyor :) son haftalara doğru çıkıyor biraz daha fit bir annesin
Aminn Aynenn öylee canım psikolıjik olarakda etkilenmesem iyi olucak insan düşünüyor ister istemez ama gereksiz düşünüyorum lütuf cidden aaslında ALLAH hepimizin bebişine sağlık sıhhat Zamanında kucaklamayı Nasip etsin Çok Aminn

Kuçuk gobek rahatlık her zaman.Büyük olunca insanin egilmesi falan daha zor oluyor keyfine bak.Bende bu konuda rahatım.Mesela eltimin karni kendisinden buyuk oluyor resmenboyu çok kucuk diye zorlaniyor.Bende şu an 31 haftani dolduruyorum normal bir karnım var beni cok zorlamiyor egilmem kalkmam rahat önumu gore biliyorum.

Amin amin hayırlısı ile inşallah :) ben de senin haftalarda az kilo aldım şu an 35. Haftadayım, belli olmuyor hafif kilo almış gibi duruyordu ama şu an bebiş iyice büyüdüğünden, gene kilo yok ama karın çıkıyor :)

Evett canımm bende o açıdan düşünüyorum mesela yürüme eğilme kalkma dahaa rahat ağırlık aynıı olsada belee yüklenmiyorsun mesela benim kalçam abartı değil ama biraz dahaa büyüdü atıyorum son aydaa belki dahada büyür Avantajlı yönüde var ama önemli olann sağlıkkla gelişsinler arkadaşım Çok Aminn

Aminn canımm Anladım o halde normal zaten ben hamilelikte 30 kiloo alrıım diyordum ama doktor firenledi benii 22. Haftaya kadar kiloo istemiyordu beslendim ama ekmek tuz şekerden uzakk durdum hep iyide olduu sanırım Benimde İNŞALLAH bi kaç haftaya dahada çıkar sağlıkla göbüş

Böyle daha iyi sağlıkla yola devam Fiziken sen de bebiş de rahat eder

Inşallah canım sağlikla kucagimiza almamiz nasip olsun.

69 kiloyum 6 kiloo aldım bebek en son sağlıklıydı şimdide öyledir ALLAH ın izniyle
Boyun kaç canım gayet güzel sağlıklı kilo almışsın bende 27+3 hamileyim 6 kg aldım ama kilolu hamile kaldım karnım çok büyük iç karnım dar olduğu için inan çok zor daha şimdiden zor yatıyorum zor iş yapıyorum belim çok ağrıyor vs vs.

Teyzemin kızı 4 kg alarak doğum yaptı, benim huzursuz bağırsak sendromu tutunca daha hamile duruyodum yanyana önemli olan sağlık olsun, Allah kavuştursun

Anladım canım seninde iyi aaaslında bende 29. Haftada 6 kiloydu sanırım boyun 1.65 felan Bel ağrısı kolay değil evett ALLAH güç versin artık bebişler sağlıkla ilerlesinde elimİzden geleni yapıcaz ALLAH ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…