7 cm Yumurtalık kisti

Ben de bir yıl önce dermoid kist ameliyatı oldum 7.6 cmdi çok doktor araştırdım bulunduğum yerde en iyisi diyeceğim doktora ameliyat oldum evet yumurtalığım çok küçüldü ama aldırmadım bir kimyasal gebelik geçirdim diğer yumurtalığımdaki yumurtalar yeterli diyo doktorlar rabbim senin mucizenden bize de nasip etsin inşallah
Canım ben 11 yıl önce oldum dermoid kist ameliyatı, benimki 15 cmdi ve yumurtalığa tamamen yapışıktı. O nedenle yumurtalığım da alındı. Tek yumurtalıkla geçen sene korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım :) Bunu kafana takmaman için anlatıyorum. Dert etme, Allah sana da en hayırlı zamanda nasip edecektir.

Canım ben 11 yıl önce oldum dermoid kist ameliyatı, benimki 15 cmdi ve yumurtalığa tamamen yapışıktı. O nedenle yumurtalığım da alındı. Tek yumurtalıkla geçen sene korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım :) Bunu kafana takmaman için anlatıyorum. Dert etme, Allah sana da en hayırlı zamanda nasip edecektir.
Amin inşallah femara ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ve hiç umudum kalmadı sabrım da kalmadı stresle boğuşuyorum resmen rabbim tez vakitte versin inşallah

Ben de bir yıl önce dermoid kist ameliyatı oldum 7.6 cmdi çok doktor araştırdım bulunduğum yerde en iyisi diyeceğim doktora ameliyat oldum evet yumurtalığım çok küçüldü ama aldırmadım bir kimyasal gebelik geçirdim diğer yumurtalığımdaki yumurtalar yeterli diyo doktorlar rabbim senin mucizenden bize de nasip etsin inşallah

Allah derki kullarina benden isteyin. Insallah sizinde olacaktir yeterki stres yapmayin. Ben olabilirse olur olamazsada allahin bildigi birsey vardir dedim hep ama hep dualarimda istedim.

Merhabalar 9 yıl önce sağ yumurtalığımdan 6 ay öncede sol yumurtalığımdan 5.5 cm dermoit kist ameliyatı oldum yumurtalıklar alınmadan. ama çok doktor araştırdım. Edindiğim bilgiye göre kendi doktorumdan eskiden dermoit kist ameliyatı olanlarda yumurtalığın içini açıp temizlemek yada kontrol amaçlı yapılan hastalarda gebe kalmamalarına sebep olmuş. Benim sadece yumurtalığımın cevresinden yumurtalığa zarar vermeden alındı tabi bu kistin boyutu önemli çok büyük olunca yumurta ile alıyolar çünkü yumurta işlevini kaybetmiş olabilir. Bu yuzdendermoid kist büyümeden acil ameliyat olunması gerektiğini belirtmek isterim. Konu gebeliğe gelince ameliyattan 6 ay sonra 5 haftalık hamileyim şuan bu tamamen beyin beslenme ve no stres ile alakalı. Bnm tecrübenden elbet birisi birgün yararlanır diye yazıyorum. :)

Meraba hangi doktor acaba?

güncelleme syf:3
Merhaba arkadaşlar
Bir süredir ilişki esnasında çok fena bir acı oluyor sanki eşimin cinsel organı bir noktaya çarpıyor ve canım öyle yanıyor ki. Daha önceden pkos vardı. Birkaç gündür bu ağrı gün içinde de sol yumurtalıklarım ve üst tarafa doğru gün içinde ağrı oluyor. Zaten adetler çok şiddetli geçiyor ve adet dönemi dışında da göğüslerim hassas.
bugün doktora gittim sol over de 7 cm varmış.Küçük kistler var onlar yuvarlak ve önemli değil dedi. Ancak bunun şekli uzun ince bir yol şeklinde. Değişik bir şekilde. Doktorumda şaşırdı daha önce böyle bir kist görmedim dedi.MR çekineceğim. Ancak şuan bile ağrım var. Bize birkaç kez çocuk düşünmüyor musunuz diye sordu muayeneden sonra. Biz düşünmüyorduk. Ama bize düşünün geciktirmeyin ertelemeyin dedi. Mr I 2 gün sonra çekileceğim ve şimdiden kafamda milyon tane soru var. Lütfen benzer şeyler yaşayanlar yazar mısınız? Tecrübeleriniz nedir? Endişelenmeli miyim ya da neler yapmalıyım?
Merhaba evlendigim ilk ay iliskide sürekli aci cekiyordum birlesme yarim kaliyodu bende pko var ona baglamistim bilmedigimden. Sonra esimin israriyla doktora gittigimde 5 cm rahim duvarinda miyom kisti vardi. Bana doktorun 1 ay boyunca seker , cikolata, hamur türü cips ve sekerli icecekleri yasakladi ve dogum kontrol hapiyla eritcez merak etme demisti ve öylede oldu sükür. Sekerli ve hamurlu gidalar kist yaptiriyo ve cogaltiyo hatta cips rahim kanserine neden olan abur cuburlardan biri. Eğer kötü huylu değilse korkma derim çünkü kistler coğunlukla kücülebiliyor

Back
X