7 cm Yumurtalık kisti

Yok canim pko degikdi kpo bi cik kistten okusuyor bendeki tek kistti ve jist olmasna ragmen adetim vs heo duzenliydi ama iliski esbasinda cok agrim oluyodu benimde. Saun agrim yok acaba kisti mgectmi mrk ediirm acikcasi
Bnmde ilk şikayetim ilişki esnasında erkek organının biryere çarpması ve bnm dayanılmaz bir acı çekmemdi. O kistmiş işte.

Daha önce de başka bir doktora gittim, sizin gibi mr çekildi, bir yığın tahlil yapıldı falan falan. doğum kontrol hapı vermişti.adet dönemlerimde düzensizlik yok, büyük ağrılarım yok, kisti bile tesadüfen öğrendim.
Ben artık çok yoruldum. insan psikolojik olarak yıpranıyor. olmadı evlendikten sonra ameliyat olucam.
sözlüm hariç kimseye söyleyemedim, bu çocuk mevzusunu sürekli konuşurlar sorarlar bunaltırlar biliyorum. ona da bilmeye hakkı olduğunu düşündüğüm için söyledim, bnm kadar sorun etmedi veya bana yansıtmadı bilmiyorum. ama bu konu açıldığında bile çok geriliyorum, ağlayacak gibi oluyorum.

haklısın anlıyorum seni. Bnm eşim de çok üzülüyor kahroluyor her halinden belli. Ailesine söylemedi. Sürekli çocuk Olacak mı diye sormalarından korkuyor uğraşmak istemiyor. Ne desek bilemedik. Bna cahilce sorular sorulmasını ve baskı altında kalmamı istemiyor.
acaba başka birşey mi desek kızlar

Benim de böyle bir kistim var, doktor bu kist küçülmeyecek kaybolmayacak sen bunu burada unutacaksın, evlenip hamile kaldığında geliceksin, sezeryanla alırız gibi birşeyler söyledi. Öyle duruyo, iki üç yıl önce çok küçüktü, şimdi büyüdü. Çocuğa engel olacağını düşünmüyorum dedi doktor. Benim kafam da çok karıştı.
Evet dermoid kist çocuğa engel değil hamileyim şu an ben. Fakat büyüyen bir kist için neden beklemek istemiş dr anlamadım vardır bir bildiğim tabi işin uzmanı o . yakın zamanda var mı hamilelik planınıx

Evet dermoid kist çocuğa engel değil hamileyim şu an ben. Fakat büyüyen bir kist için neden beklemek istemiş dr anlamadım vardır bir bildiğim tabi işin uzmanı o . yakın zamanda var mı hamilelik planınıx
birkaç ay sonra evlenmeyi düşünüyorum ama, çocuk için de çok bekleyemeyeceğim galiba.

haklısın anlıyorum seni. Bnm eşim de çok üzülüyor kahroluyor her halinden belli. Ailesine söylemedi. Sürekli çocuk Olacak mı diye sormalarından korkuyor uğraşmak istemiyor. Ne desek bilemedik. Bna cahilce sorular sorulmasını ve baskı altında kalmamı istemiyor.
acaba başka birşey mi desek kızlar
Ameliyattan kimseye bahsetmek istemiyorum, tatile çıktık deyip bir hafta iki hafta neyse toparlanana kadar insan içine çıkmak da istemiyorum, yalnızca eşim bilsin. kafam kaldırmıyor, duyan çocuğu soracak, duyan ayrıntılı soracak, benim kendi moralim zaten bozuk bir de etrafıma açıklama yapmayı kaldırmıyor psikolojim.

Arkadaşlar ilk gittiğim doktor mantar için Fluzole tek kullanımlık hap ve gyno travogen fitil verdi. O da ameliyat önermişti. Bugün başka bi doktorlar 2 gün sonraya ameliyat planladık. Bu fitil ve ilacın kötü bir etkisi olur mu? Kan sulandırıcı bi etkisi var mıdır ki? Fitil kiste zarar verir mi öyle olsa doktor vermezdi değil mi

Sabah ameliyat oldum şuan hastane odasından yazıyorum yapılan ağrı kesicilerle ağrılarım dindi ancak ameliyat açık yapıldığı için büyük bi kesik var çok sancım var tarifsiz bir sancı bu. Dayanamıyorum diye ağlıyordum. Hareket fln edemiyorum canım şuan o kesikte. Çıkan kitle çok büyük ve şiş. Nasıl çıktı bilmiyorum.

Sabah ameliyat oldum şuan hastane odasından yazıyorum yapılan ağrı kesicilerle ağrılarım dindi ancak ameliyat açık yapıldığı için büyük bi kesik var çok sancım var tarifsiz bir sancı bu. Dayanamıyorum diye ağlıyordum. Hareket fln edemiyorum canım şuan o kesikte. Çıkan kitle çok büyük ve şiş. Nasıl çıktı bilmiyorum.
geçmiş olsun bende de çikolata kisti var ameliyattan değilde narkozdan korkuyorum. nasıl çok zor mu:( birde mr raporunuzunu yükler misiniz merak ettim

geçmiş olsun bende de çikolata kisti var ameliyattan değilde narkozdan korkuyorum. nasıl çok zor mu:KK43: birde mr raporunuzunu yükler misiniz merak ettim

Sağolasın😊 doktor pko ameliyatla alınmaz demişti. Ben sormuştum. Belli bi tedavisi de yök. Spor beslenme vs.
Bende rapor falan yök neyi kastettin anlamadım da patoloji raporu 1 hafta sonra çıkacakmış. Kistin fotosu var sadece😂 doktorum attı

narkoz vs değil de büyük bi kesik var karnımda canım çok açıyo ve ağrı kesici vs de onu geçirmiyor bıçak yarası çok çok kötü oturamıyorum klözete nasıl oturacam bilmiyorum sonda takılı

Merhabalar 9 yıl önce sağ yumurtalığımdan 6 ay öncede sol yumurtalığımdan 5.5 cm dermoit kist ameliyatı oldum yumurtalıklar alınmadan. ama çok doktor araştırdım. Edindiğim bilgiye göre kendi doktorumdan eskiden dermoit kist ameliyatı olanlarda yumurtalığın içini açıp temizlemek yada kontrol amaçlı yapılan hastalarda gebe kalmamalarına sebep olmuş. Benim sadece yumurtalığımın cevresinden yumurtalığa zarar vermeden alındı tabi bu kistin boyutu önemli çok büyük olunca yumurta ile alıyolar çünkü yumurta işlevini kaybetmiş olabilir. Bu yuzdendermoid kist büyümeden acil ameliyat olunması gerektiğini belirtmek isterim. Konu gebeliğe gelince ameliyattan 6 ay sonra 5 haftalık hamileyim şuan bu tamamen beyin beslenme ve no stres ile alakalı. Bnm tecrübenden elbet birisi birgün yararlanır diye yazıyorum. :)

Merhabalar 9 yıl önce sağ yumurtalığımdan 6 ay öncede sol yumurtalığımdan 5.5 cm dermoit kist ameliyatı oldum yumurtalıklar alınmadan. ama çok doktor araştırdım. Edindiğim bilgiye göre kendi doktorumdan eskiden dermoit kist ameliyatı olanlarda yumurtalığın içini açıp temizlemek yada kontrol amaçlı yapılan hastalarda gebe kalmamalarına sebep olmuş. Benim sadece yumurtalığımın cevresinden yumurtalığa zarar vermeden alındı tabi bu kistin boyutu önemli çok büyük olunca yumurta ile alıyolar çünkü yumurta işlevini kaybetmiş olabilir. Bu yuzdendermoid kist büyümeden acil ameliyat olunması gerektiğini belirtmek isterim. Konu gebeliğe gelince ameliyattan 6 ay sonra 5 haftalık hamileyim şuan bu tamamen beyin beslenme ve no stres ile alakalı. Bnm tecrübenden elbet birisi birgün yararlanır diye yazıyorum. :)

Sağolun 😊 doktor bana da 6 ay sonra dedi. Neden böyle dedi 1 hafta sonraki randevuda soracağım siz bilerek mi 6 ay beklediniz.
bnm kist 8 cm imiş. Soldaki yumurtalık rezervlerini azaltmış onlar yerine de gelmiyormuş. Ama bana çocuğun olur korkma tedaviye ihtiyaç duymadan dedi

Sağolun 😊 doktor bana da 6 ay sonra dedi. Neden böyle dedi 1 hafta sonraki randevuda soracağım siz bilerek mi 6 ay beklediniz.
bnm kist 8 cm imiş. Soldaki yumurtalık rezervlerini azaltmış onlar yerine de gelmiyormuş. Ama bana çocuğun olur korkma tedaviye ihtiyaç duymadan dedi

Ameliyat sonrasi 1 ay dogum kontrol hapi kullandim inyernetten aratirmamda o hapdan sonra 3 ay beklenmeli diye yaziyodu. Sonuc olarak 4 ay bilerek bekledim 2 ay da denedik cok sukur 3. Ay nasip oldu. Insallah sizede nasip olur.

Ameliyat sonrasi 1 ay dogum kontrol hapi kullandim inyernetten aratirmamda o hapdan sonra 3 ay beklenmeli diye yaziyodu. Sonuc olarak 4 ay bilerek bekledim 2 ay da denedik cok sukur 3. Ay nasip oldu. Insallah sizede nasip olur.
Neden kullandınız doğum kontrol hapını çünkü ilk 1 ay ilişki olmaması gerekmiyor mu? Başka bir nedenle mi kullandınız

sen neden ameliyat oldun canm kistlerin büyük müydü? iki taraflı mı amh değerin ve yaşın kaç canm? ameliyat kötü etkiler diye her dr yapmıyor

sen neden ameliyat oldun canm kistlerin büyük müydü? iki taraflı mı amh değerin ve yaşın kaç canm? ameliyat kötü etkiler diye her dr yapmıyor

Yaşim 35 9 yil onceki 5 cm sol yumurtalik 5 ay onceki 5.5 cm sag yumurtalik agrim oldugu ocin ve fazla buyumeden ameliyat oldun ve cocuk dusundugumden kist olmadan hamile kalmak istedim. Amh degerim 1.66 fsh degerim 6.75 di normal demisdi doktorum. Bnmle 10 yildir ilgilenen doktoeum prof. Fatih gucer herkese tavsiye ederim.

Yaşim 35 9 yil onceki 5 cm sol yumurtalik 5 ay onceki 5.5 cm sag yumurtalik agrim oldugu ocin ve fazla buyumeden ameliyat oldun ve cocuk dusundugumden kist olmadan hamile kalmak istedim. Amh degerim 1.66 fsh degerim 6.75 di normal demisdi doktorum. Bnmle 10 yildir ilgilenen doktoeum prof. Fatih gucer herkese tavsiye ederim.
Ameliyattan sonra ne kadar zaman sonra hamile kalmistin dogal yolla degil mi. Ameliyattan once ne kadar sure denemistin

Ameliyattan sonra ne kadar zaman sonra hamile kalmistin dogal yolla degil mi. Ameliyattan once ne kadar sure denemistin

Ameliyat sonrasi 1 ay dogum kontrol hapi kullandim internetten araştirmamda o hapdan sonra 3 ay beklenmeli diye yaziyodu. Sonuc olarak 4 ay bilerek bekledim 2 ay da denedik cok sukur 3. Ay nasip oldu. 8 nisan 2019 da ameliyat olsun 21 ekimde hamile oldugimu ogrendim Insallah allah tum isteyenlere nasip eder

Ben de bir yıl önce dermoid kist ameliyatı oldum 7.6 cmdi çok doktor araştırdım bulunduğum yerde en iyisi diyeceğim doktora ameliyat oldum evet yumurtalığım çok küçüldü ama aldırmadım bir kimyasal gebelik geçirdim diğer yumurtalığımdaki yumurtalar yeterli diyo doktorlar rabbim senin mucizenden bize de nasip etsin inşallah

Back
X