Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

öylemi canim tamam hemen bir soru hazirlayip geleyim en zorundan

cok sükür bende iyiyim bebisimle oturuyoruz iste

tabiki paylaşırımmm canım ama hepsini yiyiim bitiriim ööle çok güzel duruyor çünkü iştahımı kabarttı valla

ben de çok seviyorum bu tarifi sık sık yapıyorum çok pratik ve çok güzel
tekrar teşekkürler ...

bu saatte ne işim var burda ya
çooookkk güzel görünüyor.ellerine sağlık canım..
bende denemek isitiyorum.sonuçları yazarım..
mikrodalgam yok normal fırında yapıcam o yüzden.olur demişsin.
bu ölçülerle kare borcamda istediğimiz kalınlıkta olur mu ki? yani ince olmasın istiyorum..olur heralde ya.en kısa zamanda denemek istiyorum..

Ellerine saglık cok güzel gözüküyo
yarın allah izin verirse yaparım mikrodalga fırında içi pişiyomu artık bütün kekleri mikrodalgada yaparım olur dimi kızlar

evet normal firinda oluyor canim.. kek okadar kabariyorki borcamdada, tepsidede fark etmez ince bir kek olmuyor yani simdiden ellerine saglik sonucu yazarsan sevirinim

Ellerine saglık cok güzel gözüküyo
yarın allah izin verirse yaparım mikrodalga fırında içi pişiyomu artık bütün kekleri mikrodalgada yaparım olur dimi kızlar
aleynacim ben seni dilegim anne ol... topigindenmi taniyorum yoksa karistirdimmi ...canim ben bu keki sadece mkrodalgada yaptiigm icin diger kekler hakkinda bi bilgim yok denemedim yani ama bunda sorun yok icide gayet güzel pisiyor seninde ellerine saglik canim sonucu bana yaz olurmu??

gene yaptım,gene afiyetle yedik bu leziz browniyi

seydamcımm

evet canım ben o topiye takılıyorum bende seni şimdi hatırladım nasılsın.........

Ben yaptım cok güzel oldu teşekkür ederim bizimle paylatgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…