MEG im canim nasilsin??
öylemi canim tamam hemen bir soru hazirlayip geleyim en zorundan
cok sükür bende iyiyim bebisimle oturuyoruz iste
cok sevindim canim begenmene:78: yorumun icin ayrica tesekkür ederimtarifini çok sevdim şeydaaacımm hem kolay hem lezziz
insallah sende tarifimden memnun kalirsin canimben de aldım tarifini akşama deniycem
afiyet olsun canim simdiden sanatabiki paylaşırımmm canımama hepsini yiyiim bitiriim ööle çok güzel duruyor çünkü iştahımı kabarttı valla
ben de çok seviyorum bu tarifi sık sık yapıyorum çok pratik ve çok güzel
tekrar teşekkürler ...
evet normal firinda oluyor canim.. kek okadar kabariyorki borcamdada, tepsidede fark etmez ince bir kek olmuyor yani simdiden ellerine saglik sonucu yazarsan sevirinimbu saatte ne işim var burda ya
çooookkk güzel görünüyor.ellerine sağlık canım..
bende denemek isitiyorum.sonuçları yazarım..
mikrodalgam yok normal fırında yapıcam o yüzden.olur demişsin.
bu ölçülerle kare borcamda istediğimiz kalınlıkta olur mu ki? yani ince olmasın istiyorum..olur heralde ya.en kısa zamanda denemek istiyorum..
aleynacim ben seni dilegim anne ol... topigindenmi taniyorum yoksa karistirdimmi ...canim ben bu keki sadece mkrodalgada yaptiigm icin diger kekler hakkinda bi bilgim yok denemedim yani ama bunda sorun yok icide gayet güzel pisiyor seninde ellerine saglik canim sonucu bana yaz olurmu??Ellerine saglık cok güzel gözüküyo
yarın allah izin verirse yaparım mikrodalga fırında içi pişiyomu artık bütün kekleri mikrodalgada yaparım olur dimi kızlar
gene yaptım,gene afiyetle yedik bu leziz browniyi
seydamcımm[/QUOT
ellerine saglik canim iyi yapmissin afiyet olsunben uzun zamandir yapmiyorum hamileligin verdigi yorgunlukla basina gecemiyorum bir türlü canimda istemiyor degil hani ...
evet normal firinda oluyor canim.. Kek okadar kabariyorki borcamdada, tepsidede fark etmez ince bir kek olmuyor yani simdiden ellerine saglik sonucu yazarsan sevirinim
aleynacim ben seni dilegim anne ol... Topigindenmi taniyorum yoksa karistirdimmi ...canim ben bu keki sadece mkrodalgada yaptiigm icin diger kekler hakkinda bi bilgim yok denemedim yani ama bunda sorun yok icide gayet güzel pisiyor seninde ellerine saglik canim sonucu bana yaz olurmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?