Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

1.5 sb unu 2.5. görmüşüm fırına verdim bile tühheyvahedigeldismile Sonucu söylerim odun gibi bişiy olur herhalde

Evet kekim kabarmadı.Bir dahaki denememe inşallah :gitme:

tam olarak tarifteki ölçülere göre yaparsan,hiç şaşmıyo canımm..
evet bi dahaki sefere süper olucak eminimmolumunekankayizsmile

1.5 sb unu 2.5. görmüşüm fırına verdim bile tühheyvahedigeldismile Sonucu söylerim odun gibi bişiy olur herhalde

Evet kekim kabarmadı.Bir dahaki denememe inşallah :gitme:
ayy canim olsun üzülme nasil olsa bundan sonra tadina doyamayip hep yapicaksin yerimsenibenyerimseniben

tam olarak tarifteki ölçülere göre yaparsan,hiç şaşmıyo canımm..
evet bi dahaki sefere süper olucak eminimmolumunekankayizsmile
haksizmiyim canim opuyorumnanaktanyerimseniben

ben bu tarifi 4-5 defa uyguladım. ancak 1 tanesinde kek piştikten sonra söndü....tamda misafirlere yaptığımdı Tadı hiç fena olmuyor önerilir...

ben bu tarifi 4-5 defa uyguladım. ancak 1 tanesinde kek piştikten sonra söndü....tamda misafirlere yaptığımdı Tadı hiç fena olmuyor önerilir...
sansizlik olmus canim, kekin sekerini nekadar cok cirparsan(eriyene kadar) okadar iyi sonuc aliyorsun aklinda bulunsun yerimseniben
begendigin icin ayrica tesekkürler ...opuyorumnanaktan

bende alıyrum tarifi elllerine sağlık hamarat kızın hali bi başka canım

Ayyyyyyyyyyyhh bayıldım valla. Hafta sonu hemen yapacağım ama mikrom yok ya. Normalde yapim bari inşallah güzel olur.

Ayyyyyyyyyyyhh bayıldım valla. Hafta sonu hemen yapacağım ama mikrom yok ya. Normalde yapim bari inşallah güzel olur.
yap canim normal firindada güzel oluropuyorumnanaktansimdiden ellerine saglik canim benim yerimsenibenŞeniz

Seydam, canım, haftasonu yaptım browniyi. Hımmmmmmmmmmmmmmm nefis oldu. Ablam, yeğenlerim bayıldı valla. Ben de tabi. 25 dkda pişti. Hem hazırlaması, hem lezzeti hem de sağlık açısından-margarinsiz olduğu için- mükemmel bi kek. Klavyeye dokunan ellerine, paylaşmayı seven yüreğine sağlık canııııım. Bekleriz böyle güzel tarifleri.

canim benim beni cok mutlu ettin inan bu güzel sözlerinle, cok incesin bitanem sagol

600 w da derken pişirme ısısını tam anlayamadım?? açıklar msınız?

600 w da derken pişirme ısısını tam anlayamadım?? açıklar msınız?
mikrodalgan watt ayarlimi eger öyleyse 600 watt ayarlayacaksin ,degilse 7 dk sonra kontrol edip fazlada pisirebilirsin canim zaten mikrodalganin camindan saniye saniye nasil kabardigini göreceksin pisdiginide anlarsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…