Evet kekim kabarmadı.Bir dahaki denememe inşallah :gitme:
1.5 sb unu 2.5. görmüşüm fırına verdim bile tühheyvahedigeldismile Sonucu söylerim odun gibi bişiy olur herhalde
ayy canim olsun üzülme nasil olsa bundan sonra tadina doyamayip hep yapicaksin yerimsenibenyerimsenibenEvet kekim kabarmadı.Bir dahaki denememe inşallah :gitme:
haksizmiyim canim opuyorumnanaktanyerimsenibentam olarak tarifteki ölçülere göre yaparsan,hiç şaşmıyo canımm..
evet bi dahaki sefere süper olucak eminimmolumunekankayizsmile
haksizmiyim canim opuyorumnanaktanyerimseniben
sansizlik olmus canim, kekin sekerini nekadar cok cirparsan(eriyene kadar) okadar iyi sonuc aliyorsun aklinda bulunsun yerimsenibenben bu tarifi 4-5 defa uyguladım. ancak 1 tanesinde kek piştikten sonra söndü....tamda misafirlere yaptığımdıTadı hiç fena olmuyor önerilir...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sagoll bitanem denersen sonucu mutlaka yaz olurmu??:1hug:canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.tarifi aldım tam benlik. .: :) )
canim cok sagoll :1hug::kedi:bende alıyrum tarifi elllerine sağlık hamarat kızın hali bi başka canım
yap canim normal firindada güzel oluropuyorumnanaktansimdiden ellerine saglik canim benim yerimsenibenŞenizAyyyyyyyyyyyhh bayıldım valla. Hafta sonu hemen yapacağım ama mikrom yok ya. Normalde yapim bari inşallah güzel olur.
canim benim beni cok mutlu ettin inan bu güzel sözlerinle, cok incesin bitanem sagolSeydam, canım, haftasonu yaptım browniyi. Hımmmmmmmmmmmmmmm nefis oldu. Ablam, yeğenlerim bayıldı valla. Ben de tabi. 25 dkda pişti. Hem hazırlaması, hem lezzeti hem de sağlık açısından-margarinsiz olduğu için- mükemmel bi kek. Klavyeye dokunan ellerine, paylaşmayı seven yüreğine sağlık canııııım. Bekleriz böyle güzel tarifleri.
canim benim beni cok mutlu ettin inan bu güzel sözlerinle, cok incesin bitanem sagol
mikrodalgan watt ayarlimi eger öyleyse 600 watt ayarlayacaksin ,degilse 7 dk sonra kontrol edip fazlada pisirebilirsin canim zaten mikrodalganin camindan saniye saniye nasil kabardigini göreceksin pisdiginide anlarsin canim600 w da derken pişirme ısısını tam anlayamadım?? açıklar msınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?