Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

evet canım ben o topiye takılıyorum bende seni şimdi hatırladım nasılsın.........

Ben yaptım cok güzel oldu teşekkür ederim bizimle paylatgın için
iyiyim canim cok sükür ... begenmene sevindim canim seninde ellerine saglik

bende yapıyodum bu kekten unutmuştum dün gece gördüm üşenmeyip gece 11 buçuktu yaptım çok canım çekmişti

Son düzenleme:
ya ben fotoğrafları göremiyorum daha önceden görmüşüm demek ki mesaj yazmışım ama ....bide tarifteki yazının yarısı işaret falan.tam olarakta okunmuyo bazı yerler... niye ki? bende yapmak istiyorum aslında ya.çok severim çünkü...

Son düzenleme:

süper tarif

huzurum selam
bak tarif yukarda canım:92:

meg ,canim cok sagol paylasimin icin

ben zor günler geciriyorum o yüzden konuyuda takip edemiyor canim tekrar tesekkür ederim

canım seydam haberim oldu yaşadığın üzüntüden..
çok üzüldüm inan senin için canım arkadaşım..
Allah herşeyin hayırlısını versin sana inşallahh..
öpüyorum çok çok..

yarin icin yine yapicam brownimden resminide eklerim buraya taze taze ....

bende yaptım şimdi çok güzel oldu benim kekim 10 dk da pişti.. gerçi alt tarfları sert gibi biraz ama ıslattım şimdi iyice çekmesini bekliyorum. ardından üzerine çikolatalı sos dökücem öyle çok sewiyoruz biz. tarif için çok teşekkürler

canımm seydamın leziz brownisi yarın yapıcam gene

ellerine saglik canim ve afiyet olsun tabiii begenmene cok sevindim bu arada altinin sertligi kalibinin yaglanmasina bagli olabiliyor egerki cok yagladiysan cabuk pisip kuruma yapiyor bendede olmustu bikac kez

canımm seydamın leziz brownisi yarın yapıcam gene
canim benim kolay gelsin sana bende yaptim ama ekleyemedim cok yogunum bu siralar ....öpüyorum canim

süpermiş cnm sağol paylaşım için meg tavsiye etti cnm brownini cumartesi arkadaslarım gelcek onlara yapcam bende =)

Son düzenleme:
süpermiş cnm sağol paylaşım için meg tavsiye etti cnm brownini cumartesi arkadaslarım gelcek onlara yapcam bende =)
rica ederim canim ..meg im bitanedir ..denedikten sonraki yorumlarinida bekliyorum canim insallah memnun kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…