iyiyim canim cok sükürevet canım ben o topiye takılıyorum bende seni şimdi hatırladım nasılsın.........
Ben yaptım cok güzel oldu teşekkür ederim bizimle paylatgın için
bende yapıyodum bu kekten unutmuştum dün gece gördüm üşenmeyip gece 11 buçuktu yaptım çok canım çekmişti
LIST]
[*]MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
BROWNİ - Ahşap Boyama ve Hobilerim - Blogcu resim buradab alintidir
Süpeeeeeeeeeer oldu ben fırında yaptım ve inanılmaz oldu teşekkürler tarif için
ellerine saglik canimbende yaptım şimdi çok güzel oldu benim kekim 10 dk da pişti.. gerçi alt tarfları sert gibi biraz ama ıslattım şimdi iyice çekmesini bekliyorum. ardından üzerine çikolatalı sos dökücem öyle çok sewiyoruz biz. tarif için çok teşekkürler
canim benim kolay gelsincanımm seydamın leziz brownisi yarın yapıcam gene
LIST]
[*]MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
BROWNİ - Ahşap Boyama ve Hobilerim - Blogcu resim buradab alintidir
rica ederim canim ..meg im bitanedirsüpermiş cnm sağol paylaşım içinmeg tavsiye etti cnm brownini cumartesi arkadaslarım gelcek onlara yapcam bende =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?