Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

mikrodaki hali,pisdikten sonraki hali ve benim payima düsen hali karsinizda

seydamcım,
ben fırından çıktıktan sora kesiyorum,sonra sosu döküyorum üzerine..
böylece dilimlerin arası daha çok sosla buluşuyo gibi..
benim eklediğim fotoda öyle mesela..

pişirenin ellerine sağlık..
bize bu güzel ve sağlam tarifi veren canım seydamın da hem ellerine hem yüreğine sağlık,canım arkadaşım benim

evet evet canim bende normalde öyle yapiyorum fakat resim ekliycem derken biraz acele oldu
canim arkadasim seninde bu güzel sözlerin olmasa inan kendimi hic iyi hissetmiycem cok cok sagoll

ßende yumurtaları önce kırarak yapıyordum birde böyle deniyeceğim en kısa zamanda yaparım ve tekrar mesaj atarımmm ..

ßende yumurtaları önce kırarak yapıyordum birde böyle deniyeceğim en kısa zamanda yaparım ve tekrar mesaj atarımmm ..
canim böyle oldugunda üzerine döktügün sosunda cig yumurta olmamis oluyor cok iyi oluyor tabiii mutlaka denemeni tavsiye ederim aradaki farki göreceksin yumurta kokusu hic olmayacak

canim böyle oldugunda üzerine döktügün sosunda cig yumurta olmamis oluyor cok iyi oluyor tabiii mutlaka denemeni tavsiye ederim aradaki farki göreceksin yumurta kokusu hic olmayacak
ewet yumurta kokusu oluyordu . kuzenim de kokuyor diye üzerine sıcak çikolata döküyormuş sos olarak oda güzel oluyormuş ama hiç denemedm acıkcası deniyeğim iksinide en kısa zamanda ağzım sulandı şimdiden birde resimler bitirdi yani beni

fotomu da ekleyeyim

Son düzenleme:
seydam,ben senin browni resmini alıntılayamadım ama :26:

Son düzenleme:
yaptım kızlar walla güzelde oldu kakao yu göz kararı kattım hafif oldu kek vee yumurta kokusu yok nefissss sizde deneyin pişman olmazsınız (reklam da yapayım )
afiyet olsun kızlar...

seydam,ben senin browni resmini alıntılayamadım ama :26:
megim canim bende öyle yapamadim tekrar ekledim

yaptım kızlar walla güzelde oldu kakao yu göz kararı kattım hafif oldu kek vee yumurta kokusu yok nefissss sizde deneyin pişman olmazsınız (reklam da yapayım )
afiyet olsun kızlar...
canim begenmene cok sevindim afiyet olsun bu arada reklam icinde tesekkürler

zeynepcim canim sende tarifimi begenmissin cok sagol canim benim

tarifi okuyamadım diye üzülmüştüm iyi ki son sayfaya bakmışım, yoksa tarifi alamadan gidecektim. denemeyi düşünüyorum yakın zamanda, şu an kakao yok evde sanırım. çorba kaşığından kasıt nedir bu arada? yemek kaşığının 2 katı falan oluyor sanırım 1 çorba kaşığı değil mi? :44:

canim sitenin yenilenmesinden sonra öyle bir karisiklik olmus düzeltemedim bendeneyseki tarifi görmüssün :79: ..corba kasiginimi anlayamadin:44: bildigimiz yemek yerken kullandigimiz kasik oluyor canim

o zaman niye yemek kaşığı demiyorlar çorba için ayrı kaşık olduğunu bilmiyordum, ben de çorba denince çorbayı koyduğumuz kepçe mi dedim
teşekkür ederim... çok tarif yaptım burdan ama çorba kaşığı tarifinden hiç yapmamaışım demekki, bu da benim eksikliğim....

estagfirullah canim nedemek genelde tariflerde corba kasigi yaziyor buda o tariflerden iste ...deneyince mutlaka haber ver olurmu insallah memnun kalirsin sende ...

Son düzenleme:
kızlar bu tarif mikrodalga fırında yapılıyo galiba ama benim mikrodalga fırınım yok diğer fırında olurmu ki kaç dakikada pişerdir

benim de mikrodalgam yok ama önceki sayfalarda pişebileceğini söylemişler. ben de denemeyi düşünüyorum... denersen haber ver month

ben bunu ya da buna benzer bi tarif denemiştim ama brownie gibi olmadı. kek gibi oldu daha çok. asıl brownie yi best brownie diye nette araştırın. normal fırında yapın. muhteşem oluyor... zaten 15-20dkda pişiyo. hazırlama süresi aynı. bende mikrodalgada yapmak gereksiz. ben patates mısır közlemeyi deniycem en kısa zamanda... çok gzl oluyo diyolar ama deniycem bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…