mikrodaki hali,pisdikten sonraki hali ve benim payima düsen hali karsinizda
evet evet canim bende normalde öyle yapiyorum fakat resim ekliycem derken biraz acele olduseydamcım,
ben fırından çıktıktan sora kesiyorum,sonra sosu döküyorum üzerine..
böylece dilimlerin arası daha çok sosla buluşuyo gibi..
benim eklediğim fotoda öyle mesela..
pişirenin ellerine sağlık..
bize bu güzel ve sağlam tarifi veren canım seydamın da hem ellerine hem yüreğine sağlık,canım arkadaşım benim
canim böyle oldugunda üzerine döktügün sosunda cig yumurta olmamis oluyor cok iyi oluyor tabiiißende yumurtaları önce kırarak yapıyordum birde böyle deniyeceğim en kısa zamanda yaparım ve tekrar mesaj atarımmm..
resimler arkada kalmissmikrodaki hali,pisdikten sonraki hali ve benim payima düsen hali karsinizda
ewet yumurta kokusu oluyordu . kuzenim de kokuyor diye üzerine sıcak çikolata döküyormuş sos olarak oda güzel oluyormuş ama hiç denemedm acıkcası deniyeğim iksinide en kısa zamanda ağzım sulandı şimdiden birde resimler bitirdi yani benicanim böyle oldugunda üzerine döktügün sosunda cig yumurta olmamis oluyor cok iyi oluyor tabiiimutlaka denemeni tavsiye ederim aradaki farki göreceksin yumurta kokusu hic olmayacak
canm sayfa 24 de tekrar geçmiş arkadaş oradan bakabilirsin.Tarif tam okunmuyorrr anlayamadım
MALZEMELER:1su bardagi süt,1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya
YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su bardagi ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma tozunu ,vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
ilk sayfadaki karisikliktan dolayi tarifi bi kez daha yaziyorum
megim canim bende öyle yapamadim tekrar ekledimseydam,ben senin browni resmini alıntılayamadım ama :26:
canim begenmene cok sevindim afiyet olsunyaptım kızlar walla güzelde oldu kakao yu göz kararı kattım hafif oldu kek vee yumurta kokusu yok nefissss sizde deneyin pişman olmazsınız (reklam da yapayım )
afiyet olsun kızlar...
canim sitenin yenilenmesinden sonra öyle bir karisiklik olmus düzeltemedim bendeneyseki tarifi görmüssün :79: ..corba kasiginimi anlayamadin:44: bildigimiz yemek yerken kullandigimiz kasik oluyor canimtarifi okuyamadım diye üzülmüştümiyi ki son sayfaya bakmışım, yoksa tarifi alamadan gidecektim. denemeyi düşünüyorum yakın zamanda, şu an kakao yok evde sanırım. çorba kaşığından kasıt nedir bu arada? yemek kaşığının 2 katı falan oluyor sanırım 1 çorba kaşığı değil mi? :44:
estagfirullah canim nedemeko zaman niye yemek kaşığı demiyorlarçorba için ayrı kaşık olduğunu bilmiyordum, ben de çorba denince çorbayı koyduğumuz kepçe mi dedim
teşekkür ederim... çok tarif yaptım burdan ama çorba kaşığı tarifinden hiç yapmamaışım demekki, bu da benim eksikliğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?