Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

İşte böyle oldu benim brownim

elmeyracım hiç ağzım sulanmadı desem yavrum:)
nie öle oldu o :)

elmeyracım hiç ağzım sulanmadı desem yavrum:)
nie öle oldu o :)

hahahah umutefe yim ben

ya kek kabardı şeker. Kabarınca sosu kenara dağıldı.

Hic marifetli değilim ben nolacak bu halim aceba

biliyorum cnm resminden tanıdım sonra baktım hayırlı olsun nickin :)
neyse olsun tadı güzelse sorun yok eline sağlık bi dahaki güzel tutar.bu ilk denemeydi:)ben daha hiç denemedim ıslak kek

hahahah umutefe yim ben

ya kek kabardı şeker. Kabarınca sosu kenara dağıldı.

Hic marifetli değilim ben nolacak bu halim aceba

umutefecim selam
fırından çıkar çıkmaz dökülücek sos üzerine..
zaten anında emiyo olması lazım kekin sosu..

umutefecim selam
fırından çıkar çıkmaz dökülücek sos üzerine..
zaten anında emiyo olması lazım kekin sosu..

Selam Megcim; tam da bu şekilde yaptım ama ortası kabarıktı. Kabarmamasını sağlamam lazım :S

ya kızlar nasıl canım çekti anlatamam offf ellerinize saglık, bende almak istedim tarifi ama tarif karışık geldi bana, yazılar karışmış falan anlamadım, benim ıcın bi kez daha yazarmısınız kızlar rica etsem

MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim (orta derece-mikrodalga) cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
yada fırında 15-20dak..

Son düzenleme:
çok tşkr ederim megim eline saglık en kısa zamanda yapıcam yapıncada paylaşıcam sizinle

umutefecim,ben fırında pişiriyorum..
ortası benimkinin de bu şekilde daha kabarık oluyo..

Allah allah, yarın bi daha deniycem alelacele yapmıştım o yüzden mi olmadı acaba :26: Çıkmadık candan umut kesilmez, sağol tatlım yardımların icin

Allah allah, yarın bi daha deniycem alelacele yapmıştım o yüzden mi olmadı acaba :26: Çıkmadık candan umut kesilmez, sağol tatlım yardımların icin

hadi bakalım bu sefer çok lezzetli olucak
rica ederim

Misss gibi olmuş, mikrodalgada mı yaptın?

Benmki neden olmadı yahu :S

hayır cnm fırınım ankastre ama çok güzel pişiriyo mikrodalga fırınım yok...saate bakmadım ne kadar sürede piştiğine ama 20dk olmadı yarım saatte pişerdir camından baktım hafif üstü kızarmış gibi hemen çıkardım kurdan batırdım pişmişti zaten kestim üzerinede sosu döktüm haa birde sütü 1 bardak değil 1buçuk koydum

Hımmm sos miktarını arttırmam lazım benim de.

megim canim cok tesekkürler,

bende bugün yaptım işte brownim çok güzel oldu:)
Eki Görüntüle 280619 Eki Görüntüle 280620
ellerine saglik canim gercekten cok güzel görünüyor

Eki Görüntüle 279719

İşte böyle oldu benim brownim
canimya bu hic hos gözükmüyor neden kaynaklandi acaba:44: ,birde sanki kakaosu az gibi gözüküyor... neyse ,insallah tekrar dener iyi sonucu bizimle paylasirsin

Kızlar bunu normal fırında yapsak kaç derece de ne kadar pişirmek gerekir?
canim normal firinda 180 dc de , cok güzel pisiyor ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…