Kızlar bunu normal fırında yapsak kaç derece de ne kadar pişirmek gerekir?
elmeyracım hiç ağzım sulanmadı desem yavrum:)
nie öle oldu o :)
hahahah umutefe yim ben
ya kek kabardı şeker. Kabarınca sosu kenara dağıldı.
Hic marifetli değilim ben nolacak bu halim aceba
umutefecim selam
fırından çıkar çıkmaz dökülücek sos üzerine..
zaten anında emiyo olması lazım kekin sosu..
çok tşkr ederim megimMALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim (orta derece-mikrodalga) cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
yada fırında 5-20dak..
çok tşkr ederim megimeline saglık en kısa zamanda yapıcam yapıncada paylaşıcam sizinle
umutefecim,ben fırında pişiriyorum..
ortası benimkinin de bu şekilde daha kabarık oluyo..
Allah allah, yarın bi daha deniycem alelacele yapmıştım o yüzden mi olmadı acaba :26: Çıkmadık candan umut kesilmez, sağol tatlım yardımların icin
Misss gibi olmuş, mikrodalgada mı yaptın?
Benmki neden olmadı yahu :S
hayır cnm fırınım ankastre ama çok güzel pişiriyo mikrodalga fırınım yok...saate bakmadım ne kadar sürede piştiğine ama 20dk olmadı yarım saatte pişerdir camından baktım hafif üstü kızarmış gibi hemen çıkardım kurdan batırdım pişmişti zaten kestim üzerinede sosu döktüm haa birde sütü 1 bardak değil 1buçuk koydum
megim canim cok tesekkürler,MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim (orta derece-mikrodalga) cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
yada fırında 15-20dak..
ellerine saglik canim gercekten cok güzel görünüyor
canimya bu hic hos gözükmüyor
canim normal firinda 180 dc de , cok güzel pisiyor ...Kızlar bunu normal fırında yapsak kaç derece de ne kadar pişirmek gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?