kızlarr denedimm mükemmeell olduuu edekiler bayıldı deneyin derim
afiyet olsun canim,cok mutlu oldum inan..kızlar denedim, ve sonuc..... harika....
bir oturusta annem babam, ben hepsini yedik.
ben kurabiyeleri ufak parcalara bölüp bir kaseye doldurdum, üzerine de dondurma boca edip yedim. cok guzel oldu
seydam, canım bu tarifi bizlerle paylastigin icin cok tesekkur ederim, senin de ellerine saglik. buna benzer, pratik ve baska guzel tariflerin varsa resimleriyle paylasirsan cok sevinirim. benim gibi acemiler icin sizin tarifleriniz yol gosterici oluyor. bu tarifi tarif defterime de not ettim :))
tekrar tesekkurler.
evet canim tadida cok lezizpratik ve lezzeti görünüyor
ben tesekkür ederim...Harika bi tarif
Önceleri yapardım kek çok ıslak olmazdı inanılmaz bol oldu
Normal fırında yaptım kek pişirir gibi sürede pişirdim
Mikrodalgada yapmanız şart değil fırında da oluyor.
Tarif veren akadaşa çok teşekkürler
sayfa 24 baktım çok güzel görünüyo kek çok canım çekti hemen şimdi yapıcam insallah güzel olur becerebilirim ama mikrodalgam yok ankastre fırınım var onda yapıcam içine cevizde koysam nasıl olur acaba? daha önceleri ıslak kek yapıyodum pek güzel olmuyodu beğenmiyodum bide böyle yapıyım bakalım insallah güzel olur[/QUOTE
umarim memnun kalmissindir canim....:26:
selam kızlar bu kek güzel görünüyo resımlerıne baktım,ama bı sorum war şimdi mikrodlga fırnlar dönerek pişirio ya,benım borcamın kare yada oval içinde dönemıo sıkıntı olur mu acaba ,daha küçük bı kalıba koysan kek çok derın kalın olur napsam ki
icine uygun bir kek kalibinda yaparsan daha iyi olur canim...
ellerine sağlık canım gerçekten çok kolay bir tarifmiş,en kısa zamanda deneyip burdan paylaşıcam İnşallah.....
begenmissindir canim insallah...
begenmene sevindim canim,evet cok fazla kabariyor yumurtalarin sonradan eklenmesinden dolayi ,ama sorun olmuyor sanirim kabarmasi.....Cumartesi günü yaptım ben de. Tadı mükemmelllldi :)
Normal fırında 170 C de 20 dakika pişirdim ama kekim kabardıBaşka zaman kabarmasını istesem bu kadar kabarmazdı herhalde. Fırının kapağını actım falan ama bana mısın demedi :)))
Normal fırında kabarma problemini de çözersem harika olacak
begenmene sevindim canim,evet cok fazla kabariyor yumurtalarin sonradan eklenmesinden dolayi ,ama sorun olmuyor sanirim kabarmasi.....
browni gibi olmadı çünküyani tadı süper oldu ama sosu altında kaldı. Fotoğrafını çekmiştim akşam paylaşırım.
nasıl sos altında kaldı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?