:79: kolay gelsin canim sonucu bizlerede yaz olurmuhemen denemeye gidiyorum :):)
canim bu mikrodalga pisiyor ,ama istersen normal firindada yapabilirsin 180 dc deSoğuk fırına mı atıyorsunuz bir de benim fırın en fazla 250 derece bu 600 w kaç dereceye takabül ediyor??
önemli degil canim tabiki sorabilirsin,7 dk mikrodalga icin gecerli canim..Çok soru sordum ama yakalamışken sorayım normal fırında da mı 7 dakika süresi?
yok yok canim okadarda uzun pismiyor ,ordada bi 15 dk hazir oluyor ,bi arkadasimda yapmistik beraber ,cok cabuk hazir olmustu.....afiyet olsunteşekkürler canım normal fırında normal bir kek olarak uzunca pişmesinde fayda vra bu durumda:)
yok yok canim okadarda uzun pismiyor ,ordada bi 15 dk hazir oluyor ,bi arkadasimda yapmistik beraber ,cok cabuk hazir olmustu.....afiyet olsun
rica ederimWuuu süpermiş teşekkürler..
ben tesekkür ederim canim,umarim begenirsin, merakla bekliyorumBenim bu tarz tarif denemelerim hep başarısız olmuştur, ancak bunu kesin deneyeceğim, bu kadar insan beğendiğine göre tarif çok iyi demekki.
Muhakkak deneyip yazarım buraya, tarifi paylaşan arkadaşa çok teşekkürler :))
Benim gibilerin çok ihtiyacı var :80:
evet canim mikrodalgada 7 dk.da hazirMikrodalgada mı yapıyoruz bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?