Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

evet canim cok pratik zahmetsiz:87:, habersiz gelen misafirler icin birebir

MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup mikrodalgada 600 wda, tam 7 dk pisirelim ,cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN

canim tarif bu, kolay gelsin, umarim begenirsin

Son düzenleme:
Soğuk fırına mı atıyorsunuz bir de benim fırın en fazla 250 derece bu 600 w kaç dereceye takabül ediyor??

teşekkürler canım normal fırında normal bir kek olarak uzunca pişmesinde fayda vra bu durumda:)

teşekkürler canım normal fırında normal bir kek olarak uzunca pişmesinde fayda vra bu durumda:)
yok yok canim okadarda uzun pismiyor ,ordada bi 15 dk hazir oluyor ,bi arkadasimda yapmistik beraber ,cok cabuk hazir olmustu.....afiyet olsun

Benim bu tarz tarif denemelerim hep başarısız olmuştur, ancak bunu kesin deneyeceğim, bu kadar insan beğendiğine göre tarif çok iyi demekki.

Muhakkak deneyip yazarım buraya, tarifi paylaşan arkadaşa çok teşekkürler :))

Benim gibilerin çok ihtiyacı var :80:

ben tesekkür ederim canim,umarim begenirsin, merakla bekliyorum

Mikrodalgada mı yapıyoruz bunu?
evet canim mikrodalgada 7 dk.da hazir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…