Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

çok pratik ve lezzetlicokacimcoook tarifi aldım. teşekkürlera.s.

ben yapıyorum çok güzel oluyo birde üzerine hindistan cevizi serptiğimde pasta gibi duruyo.çok pratik.herkeste beğeniyo

ben yapıyorum çok güzel oluyo birde üzerine hindistan cevizi serptiğimde pasta gibi duruyo.çok pratik.herkeste beğeniyo
evet cnm böyle firinda yaptigimiz bi tarif daha var bunu kolayligida mikrodalgada olmasi sen firindami yapiyorsun?

bende mikrodalgada yapıyorum yaklaşık 15 dakikada keki hazırlaması pişmesi bitiyo.

bende mikrodalgada yapıyorum yaklaşık 15 dakikada keki hazırlaması pişmesi bitiyo.
ellerine saglik cnm ben yaklasik bunu 6 aydir filan yapiyorum cok begendigim icin koymak istedim demekki senin gibi becerikli bilen bayanlarda varmis cnm vereliniortak

devletşahın sitesinde bulmuştum ilk zamanlar normal fırınım yoktu dedim mikrodalgayla napabilirim araştırdım browni yapılabiliyomuş.mikrodalga kızartmıyoya kakaolu pişiyo.pasta tabanları yokmu onuda çok gğzel pişiriyo normal fırın kabıda gerekmiyo cam tabakta bile pişiyo

sırf kek yapmak için bile mikrodalga fırın alırdım :) diğer fırında kek yaptığımda üstü çatlıyo.

bende sanki mikrodalga sadece yemek isitmak amacli alinmis gibi hic birsey denemiyordum ama bende yapiyorum artik degisik kek türleri haklisin cnm cok pratik bi alet her eve lazim bence kaydirigubbakcemile2

bende mikrodalgayı ilk aldığımda denemiştim browniyi,
kek çıktığında çok güzeldi,
ama kek soğudukça sertleşti ,iyice soğunduğunda yenmiyecek kadar sertti
bende mikrodalgada pişmiyor demekki deyip denememiştim tekrar bugün görünce cesaretlendim tekrar,
mikrodalgamda dereceler yok low-medium-high gibi ölçeklendirmişler

slm cnm denedigin tarifin malzemeleri birebir aynimi bununla cünkü ben sicakken hepsini tüketemiyorum kaldiginda okadar sert olmuyor ins bu sefer iyi sonuc alirsin cnm mikrodalganin ayarini ozaman sen bence orta ayarda tut cikarip cikarip kontrol edersin icinin pistigini görene kadar pisirirsin ellerine saglik simdiden cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…