Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

o aksam deneme amaclı yaptım bıtanem cok begendıler babam abım kardesım bıtırdıler aynı aksam ertesı gun mısafır gelıcek dıye tekrar yaptım o gun o da bıttı dunde mısafır wardı onlar ıcınde yaptırdı annem o da bıttı 3 aksam ustuste yaptım cok lezzetlı ve pratık ama uzunca bı sure yapmayı dusunmuyorum 3 aksam ustuste yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile3

Hemen herkes çok beğenmiş, ben yaptığımda neden yumurta kokusu aldım ki fisfisfis
Ben de beğenmek istiyorum
canim dakikasiyla alakali olabiliyor istersen birkac dakika daha pisirip dene ins busefer seversinCADIARZU

ohh ohh masallah canim ellerine saglik begenipte yapman benide memnun etti heleki cevrendekilerin begenmesi kendim yapmis da yedirmisim gibi zevk verdi sevindirdi beni,opuyorumnanaktan tesekkür ederim canim yorumun icinopuyorumnanaktan

ben tesekkur ederım canım benım senın sayende ogrendım yaptım opuyorumnanaktan

ayy çok güzel görünüyor
hemen yapmak ve afiyetle yemek istiyorum
teşekkürler tarif için..

evet canim:asigim: silikon kalip fark etmiyor borcamlarlada pisiyor mikroda :1hug:

seydam cok güzel görünüyor bayılırım browniye tek basıma bitirebilirim su kalıbı cokacimcoook

of offf döktürmüşsün yine çok güzel görünüyoo
deneyeceğim kesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…