canim dakikasiyla alakali olabiliyor istersen birkac dakika daha pisirip dene ins busefer seversinCADIARZUHemen herkes çok beğenmiş, ben yaptığımda neden yumurta kokusu aldım ki fisfisfis
Ben de beğenmek istiyorum
ohh ohh masallah canim ellerine saglik begenipte yapman benide memnun etti heleki cevrendekilerin begenmesi kendim yapmis da yedirmisim gibi zevk verdi sevindirdi beni,opuyorumnanaktan tesekkür ederim canim yorumun icinopuyorumnanaktano aksam deneme amaclı yaptım bıtanem cok begendıler babam abım kardesım bıtırdıler aynı aksam ertesı gun mısafır gelıcek dıye tekrar yaptım o gun o da bıttı dunde mısafır wardı onlar ıcınde yaptırdı annem o da bıttı 3 aksam ustuste yaptım cok lezzetlı ve pratık ama uzunca bı sure yapmayı dusunmuyorum 3 aksam ustuste yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile3
evet canim bende cok seviyorum mutlaka dene tatlim süperrrrr biseyy:1hug:seydam cok güzel görünüyor bayılırım browniye tek basıma bitirebilirim su kalıbı cokacimcoook
tesekkürler canim eminim sende benimki kadar döktürürsün hamarat arkadasim benimyerimsenibena.s.of offf döktürmüşsün yine çok güzel görünüyoo
deneyeceğim kesin:))
rica ederim canimmopuyorumnanaktanpaylaşım için teşekkürler
çok severim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?