olur cnm neden olmasin mutlaka yap cok sevinirim denerde yorum yazarsan cnm :1hug:canım normal fırında yapsak olmuyomu mikro dalga şartm ı
bu arada resim çok güzel görünüyo ellerine sağlık
canim sagol opuyorumnanaktaneline sağlık canım
cok sevindim canim begendigine ben tesekkür ederim opuyorumnanaktanDenedim çok güzel oldu.pratik bir tarif.teşekkürler
malzemeler ayni degilmi canim vallahi deneyen arkadasar var memnunda kalmislar acaba ayari degisikmi mikrodalganin ondan olmasin yinede ellerine saglik canimdenedim bilee halim olmadıgı halde canım cok cektı:) ama benimkinin tipi bir tuhaf oldu duzgun sısmedı:)
malzemeler ayni degilmi canim vallahi deneyen arkadasar var memnunda kalmislar acaba ayari degisikmi mikrodalganin ondan olmasin yinede ellerine saglik canim
ayy öylemi allah iyiligini versin olsun önemli olan lezzet degilmi??kaydirigubbakcemile3aynı yaptım bıtanem tadında bı sorun yok tadı harıka ama seklı bozuk:) o da benden kaynaklanıyordur kalıplara koydugum kurabıyelerımın bıle seklı bozuk cıkıyor:) lezzetlı dıyolar yaptıklarım ıcın ama sekıl yapamıyorum,nısanlım kac defa kasıkla yemıstır kurabıyelerımı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?