Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

canım normal fırında yapsak olmuyomu mikro dalga şartm ı
bu arada resim çok güzel görünüyo ellerine sağlık

denedim bilee halim olmadıgı halde canım cok cektı:) ama benimkinin tipi bir tuhaf oldu duzgun sısmedı:)

denedim bilee halim olmadıgı halde canım cok cektı:) ama benimkinin tipi bir tuhaf oldu duzgun sısmedı:)
malzemeler ayni degilmi canim vallahi deneyen arkadasar var memnunda kalmislar acaba ayari degisikmi mikrodalganin ondan olmasin yinede ellerine saglik canim

malzemeler ayni degilmi canim vallahi deneyen arkadasar var memnunda kalmislar acaba ayari degisikmi mikrodalganin ondan olmasin yinede ellerine saglik canim

aynı yaptım bıtanem tadında bı sorun yok tadı harıka ama seklı bozuk:) o da benden kaynaklanıyordur kalıplara koydugum kurabıyelerımın bıle seklı bozuk cıkıyor:) lezzetlı dıyolar yaptıklarım ıcın ama sekıl yapamıyorum,nısanlım kac defa kasıkla yemıstır kurabıyelerımı kaydirigubbakcemile3

ayy öylemi allah iyiligini versin olsun önemli olan lezzet degilmi??kaydirigubbakcemile3

Hemen herkes çok beğenmiş, ben yaptığımda neden yumurta kokusu aldım ki fisfisfis
Ben de beğenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…