7 denemede gelen mucize

Ben çok uzun yazmamak adına kısa tuttum hep 1 yada 2 embriyo oluşuyordu ve kalitelide olmuyordu 2 embriyoyu artık 3 opuda ilk kez gördük . Genelde 5 güne 1 tane geldi ..

Pes etmek hiç içimden gelmedi evde oturup beklemek hiç çabalamamak bilmiyorum . Korkutuyordu beni . Beklediğim zamanlarda piskolojim çok zorlanıyordu. Ben gün saat sayıyordum.. herkes biraz farklı tabi .. umarım mucizeniz sizi bulur

Ayyy nasıl mutlu oldum okurken bile zor geldi siz yaşadınız bir de bu süreci … Rabbim bizlerin de kucaklarını boş bırakmasın. Alla analı babalı büyütsün. Pes etmek için güzel bir örneksiniz

Ayyy nasıl mutlu oldum okurken bile zor geldi siz yaşadınız bir de bu süreci … Rabbim bizlerin de kucaklarını boş bırakmasın. Alla analı babalı büyütsün. Pes etmek için güzel bir örneksiniz
Kesinlikle zorlu bir yol ama çok şükür her anına değdi

Seninle konuşmuştuk, öncesinde benim de 3 negatifim vardı, hep inandım olacağına, sana da moral vermiştim. Şimdi bebeğim 3.ayına girecek, senin de doğmuş bile sağlıcakla büyütelim darısı isteyen herkese amiinnnn

Maddi durum ve sağlam bir psikoloji gerekir yılmayıp devam etmek için . Sonunda oluyor evet genelde .
Tabikide maddi ve manevi çok zorlayıcı bir süreç .. asla kolay değil ama ne kazandıysak tedaviye harcadık piskolojik olarakta destek aldım zaman zaman aşırı zorladım ama şükür bitti o süreç ..

Çok sevindim sizin için . Evladınıza deyin ki senin annen çok güçlü ve savaşçı. Seni kazanabilmek için nelerle mücadele ettim hiç pes etmedim. Sizinle çok gurur duyacak. Annelik geçerken çok kutsal ve bu yolda bizler anneliği daha da kutsallaştırıyoruz çünkü hiç kolay değil. Çok zor süreclerdeyken ben de yazınız çok iyi geldi. Dilerim bu yolda tüm savaşçı anneler kazansın ben de kazanayım

Herşey senin içindi kızım diyorum çok şükür ki Allah’ta nasip etti ve hep dualarımdasınız umarım yolunuz kolay olur ve ilk denemede bebeğinize kavuşursunuz pes etmeyin

Herşey senin içindi kızım diyorum çok şükür ki Allah’ta nasip etti ve hep dualarımdasınız umarım yolunuz kolay olur ve ilk denemede bebeğinize kavuşursunuz pes etmeyin
Üç negatif deneme ve birçok başka tedaviler . Bana çok güçlüsün diyorlar ama ben daha güçlü kadınları görüyorum sizin gibi. Zaman zaman pes etmek istesem de evlat hasretim buna izin vermiyor . Tek dileğim bu yolda olan acı çeken tüm kadınlar o mükafatı alsın. Bebeğinizle sağlıklı uzun ve çok bereketli bir ömrünüz olsun dilerim

Olacak inanıyorum sizinde olacak sadece zaman vedoğru an gelmesi gerekiyor çok güçlüsünüz opulara girmek o kada iğne ilaç kullanmak bu yolda maddi manevi yürüyebilmeniz bile ne kadar güçlü olduğunuz gösteriyor ve hepsi geçecek kocaman sarılıyorum size inanın geçiyor herşey unutuluyor yolunuz en kolay şekilde ilerlesin ve en kısa zamanda sizinde kucağınız dolsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Sizinde hikayenizi en kısa zamanda okuruz umarım

Anamm ne sevindim sonucu okuyunca. Yeni annesin şimdi sevgiyle, huzurla, sağlıkla büyüt.ömrü uzun bahtı güzel olsun

Anamm ne sevindim sonucu okuyunca. Yeni annesin şimdi sevgiyle, huzurla, sağlıkla büyüt.ömrü uzun bahtı güzel olsun
Evet yeni anneyim Allah isteyen herkese tattırsın inşallah

Çok tatlısınız Çok teşekkür ederim vazgeçmeyi asla düşünmüyorum sonuna kadar gideceğim bunun için çok bedel ödedim . Ben de size kocaman sarılıyorum ve dilerim hepimiz buraya çok güzel hikayeler yazarız

Hangi takviyeleri kullandınız Sabri hocanın önerdiği?

Hangi takviyeleri kullandınız Sabri hocanın önerdiği?
Eşimin kullandığı takviyeleri üroloji doktoru Bülent hoca verdi .. Sabri hoca bana sadece transfer öncesi vitamin başladı,Matarex plus başka birşey kullanmadım takviye olarak ..

`