7 Ekim 2025 Koç Burcunda Dolunay

Koç Dolunayı: Ortalık Hengame

Koç ve Yükselen Koç

Yaşam tarzınızın, kişisel kararlarınızın,doğal ihtiyaçlarınız ve sağlığınızın vurgulandığı bir dolunay döngüsü deneyimleyeceksiniz.Marjinal kararlara ve radikal değişikliklere açıksınız.Spor ve diyete başlamak için irade gösterebilirsiniz. Kariyerde görünürlüğünüz ve rekabet oranı artabilir.

İlişkilerde bireysel sınırlarınızı çizerek yeni iş birliklerine açık olabilirsiniz.Liderliğiniz başkalarına yön verebilir fakat etrafınızdaki kişilere karşı fevrilik yönünde öfke kontrolüne dikkat etmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Hayat telaşesinden,koşturmalarınızdan sonra dinlenme ve daha önce emek verdiğiniz işlerin keyfini çıkarma zamanındasınız.Dolunay etkisinde Ruhsal&Manevi değeri yüksek yerlere seyahat edebilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gelişmeler olabileceği için bu süreçte zoraki eylemlerden kaçınmalısınız.Arkanızdan dönen işler ve gizli düşmanlıklar varsa bu dönem ortaya çıkabilir.Spiritüel,terapi ve ruhsal çalışmalar yoluyla derin bir arınma yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Arkadaşlıklar,gruplar içinde ve sosyal çevrenizde aranan sima siz olabilirsiniz.Kolektif işlere,arkadaş buluşmalarına ve etkinliklere sık sık katılabilirsiniz. Toplumsal konulara dair farkındalığınız yükselebilir siz de başkalarının sesi olabilirsiniz.Hak,hukuk ve adalet adına grup liderliği ya da grup sözcülüğü yapabilirsiniz.Koç Dolunayı ile hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Kariyerinizde özgürce yol alabilirsiniz.Yeni bir topluluğa kendinizi kabul ettireceksiniz.Yeni networking ve müşteri bağlantılarını başarıyla kurulabilirsiniz.Finansal açıdan tatmin olabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Koç Dolunayı 10.evinizde olumlu etkileşimler yaratırken;Toplumdaki rolünüz ve kariyer başarılarınız daha görünür bir form kazanabilir terfi edebilirsiniz fakat sizinle rekabet eden insanlar ortaya çıkabilir.Üstlerle gerilim yaşamaya daha açık olabilirsiniz.Geçmiş dosyalar çözülmek üzere tekrar açılabilir.Aşırı hırslı, abartılı davranmamaya özen göstermelisiniz aksi takdirde ailenizin ihtiyaçlarını aksatma eğiliminde olabilirsiniz.Emlak,gayrimenkul ve mülk konularıyla ilgili konular dolunay ile çözüme kavuşacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan

Dolunay ile hayata dair yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz ve vizyonunuz genişleyebilir.
Farklı ve yabancı kültürlerden ilham olabilirsiniz. Hukuki olarak haklarınızı alabilirsiniz.
Eğitim, seyahat, ticari konularda başarılı ilerleyebilir.Yeni bir dil öğrenmek için iyi bir zamandasınız,değerlendirebilirsiniz.Farklı spiritüel kamplara da katılabilirsiniz.Sosyal medya üzerinden popülerite ve görünürlüğünüz artabilir.

Geniş kitlelere reklam, pazarlamayla ilgili stratejiler geliştirebilirsiniz.Yabancı ülkelerle vize, pasaport ve vatandaşlık işleriniz yolunda ilerleyebilir.

Başak ve Yükselen Başak

Koç Dolunayı 8.evinizi etkilerken;Maddi ve manevi hayatınız majör dönüşümlerden geçebilir.Ödemelerinizi yapılandırabilir,borçlarınızı kapatabilir,çalıştığınız bankaları,ücret politikanızı ve prim oranlarınızda değişime gidebilirsiniz. Harcamalarınız ve kazançlarınız bu nedenle değişebilir.Elinize ani sürpriz paralar geçebilir.Ortak kaynaklar, miras ve ek gelirlerle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.İş birliği yapmak için iyi bir zaman olabilir.Girişimci ruhunuzla,cesur davranışlarınızla Koç dolunayı yolunuzu açabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Koç Dolunayı 7.evinizde ani aydınlanmalar yaşatacaktır.İkili İlişkilerinizi ilgilendiren çarpıcı gelişmeler ortaya çıkabilir.Tamam mı devam mı sorusunu sorabilirsiniz.Aile içinde bir ortaklık veya evlilik kararı gündeme gelebilir.Seyahatler ve ziyaretler yapmak amacıyla yer değişikliği yaşayabilirsiniz.Uzun süredir devam eden hukuki davanız varsa hakkınızı alabilirsiniz.Açık düşmanlıklar, rekabet nedeniyle ikili ilişkilerde arabuluculuk yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Koç Dolunayı 6.evinizde yoğun gündemler sunacaktır.Hayatınıza yeni bir düzen,hareket ve canlılık gelebilir.Sağlığınızla ilgili kontrollerden geçerek şikayetlere net çareler bulabilirsiniz.

İyi bir bedene sahip olmak için gösterdiğiniz çabaların sonuçları gelebilir.Beslenmenizi ve uyku düzeninizi iyileştirebilirsiniz.Yeni bir diyete,egzersiz ve antrenman programına başlamak için iyi bir zaman,değerlendirebilirsiniz.Mesleki ustalığınız sizi lider bir konuma sokabilir.Çalışma standartlarınızı ve şartlarınızı iyileştirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

5.evinizde meydana gelen Koç Dolunayı etkisinde yaşam enerjiniz artabilir,idealleriniz adına umutlarınız canlanabilir.Sizi heyecanlandıran gelişmeler yaşanabilir.Hayata zevkle,şevkle bağlandığınızı hissedebilirsiniz.Bir işe veya insana âşık olmanız ve tutkuyla bağlanmanız olabilir.Evliyseniz çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.Kişisel tarzınız,stiliniz fark yaratabilir. Sahne yönetimini başarıyla yapmanız,kutlamalara katılmanız,evlilik teklifi almanız ve görünürlüğünüz artabilir.Yaratıcı ve ilham dolu projeler size iyi kazançlar getirebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Devlet kurumları,belediyelerle ilgili uzayan işleriniz varsa netlikle tamamlayabileceğiniz bir dolunay deneyimleyeceksiniz.Özel hayatınızda kimin sizi destekliyor veya desteklemiyor açıkça fark edebilirsiniz.4.evinizi etkileyen Dolunay ile

Emniyet ve güvenliğinizi güçlendirebilir,evinize yeni bir yardımcı alabilir,yeni bir gayrimenkul satın alabilir, kiralama süreçleriyle ilgilenebilir veya evinizin eksikliklerini tamamlayabilirsiniz.Aile içi rekabet ve duygusal öfke sorunlarına karşı dikkat etmelisiniz. Eski fırsatlar ve eski ilişkilerle ilgili mevzular gündeme gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova

Koç Dolunayı 3.evinizi himayesi altına alırken;Bilgi toplama ve yayma ihtiyacınız bu süreçte çok artabilir.Hiçbir haberi kaçırmak istemeyebilirsiniz.Aniden günlük planlarınız değişebilir.Sosyal, hızlı, meraklı, canlı günlerden geçebilirsiniz.İletişiminizde dürüst ve dobra davranabilirsiniz fakat bu bazı kişilerin kırılmasına veya yanlış anlamasına neden olabilir.Kısa geziler,kültür atölyeleri,sertifika programları için iyi bir zamandasınız,değerlendirebilirsiniz.

Kariyerde hedeflediğiniz idealler,çizdiğiniz planlar, strateji ve fikirlerle insanlara ilham verebilir, liderlik yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Finansal kaynaklar evinizi canlandıran Dolunay enerjisi altında;Ekonomik yönden verdiğiniz bir mücadele zaferle sonuçlanabilir.Para sirkülasyonunuz artabilir.Kendinize kişisel olarak yeni şeyler satın alabilirsiniz.Finansal olarak etiketler,zam artışı,fiyat belirlemeyle ilgili belirsizlikleriniz netlik kazanabilir.

Beklediğiniz bir iş projesinin teklifini alabilirsiniz.Eskiden kalan bir ilişkiden,arkadaşınızdan tekrar haber alabilirsiniz fakat ilişkilerde gerektiğinde ben diyebilmeyi, mesafe katmayı ve sınırlarınızı netlikle çizmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

7 Ekim Koç Dolunayı: Empati ve Cesaret Dengesi

Haftanın en önemli gökyüzü olayı 7 Ekim sabahı 06:45’te, 14° Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay. Ay’ın huzursuz hissettiği Koç burcunda yükselen bu dolunay bize şunu söylüyor: “Sadece kendi duygularını değil, karşındakini de düşün.” Bu yüzden empati, bu dolunayın anahtar kelimesi olacak.

Koç burcu liderliği, cesareti, inisiyatif almayı ve “ben” demeyi hatırlatır. Dolunayda duygularımız tam da bunu arayacak. Fakat Terazi enerjisiyle karşıt açıya düştüğü için fazla ben merkezli olmak ilişkilerde kırgınlıklara yol açabilir.

Acelecilik tetiklenecek, bu yüzden sakin kalmak çok önemli. Spora başlamak, harekete geçmek, bedene enerji yüklemek için harika bir zaman. Ancak aceleyle alınan kararların kazalara yol açabileceğini de unutmamalıyız. Baş bölgesiyle ilgili hassasiyetler (migren, tansiyon, şeker) artabilir.

Alpheratz’ın Işığı: Zarafetle Öne Çıkmak

Bu Dolunay aynı zamanda Alpheratz Sabit Yıldızı’nı da tetikliyor. Alpheratz bize liderlik, bağımsızlık, tanınma, popülerlik, zenginlik ve sevgiyi daha geniş kitlelere yayma potansiyeli sunar.

Keskin zekâmızı doğru kullanabilirsek bu dönemde öne çıkabiliriz. Zarafetle, kimseyi kırmadan, sınırlarımızı net belirleyerek “hayır” diyebildiğimizde hayatımıza estetik bir dokunuş da getirebiliriz. Dolunay’ın etkisini en baskın şekilde 8 Ekim’de hissedeceğiz.

7 EKİM 2025 KOÇ BURCUNDA DOLUNAY “TÜM İLİŞKİLER YENİ BOYUT KAZANIYOR”​

Merhaba Astroloji Severler, 7 Ekim 2025 tarihinde Koç burcunun 14 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Koç’un ateşiyle gelen bu gökyüzü olayı, sabırla bekleyen iç sesimizi cesurca ortaya çıkarabilir. Bu bir uyandırma çağrısı. Hayatının bir alanında artık ‘’ben buradayım’’ deme zamanın geldiğini hissettiriyor. Koç burcu; liderlik, hareket, bireysellik ve dürtüsel kararlar demektir. Dolunayın ışığı altında, bastırılan duygular bir anda yüzeye çıkabilir. Özellikle ilişkilerde ‘’ben ve biz’’ teması çatışmalı biçimde kendini gösterebilir.

Bu dolunay, ani kararlar, çıkışlar, yüzleşmeler ve netleşmelerle dolu olabilir. Mars Akrep burcunda seyrederken de öfke patlamaları ve krizlere de açık olacağız. Ancak unutmayın; her ani çıkış bir özgürlük yolculuğunun da başlangıcı olabilir.

Bu dolunay bastırılan öfkenin, ötelenen arzuların ve ertelenen kararların artık saklanmayacağı bir gökyüzü olayıdır. Cesaret etmek ile bencil davranmak arasındaki ince çizgide yürüyoruz. Koç’un enerjisi sana ‘’önce sen’’ diyor. Ama bu enerji ilişkilerde dengeyi şaşırtan cinsten olabilir.

Kariyer ve iş hayatında ön plana çıkmak için güzel zamanlar olacak. Artık geri çekilme zamanı değil.

BURÇLARA OLAN ETKİLERİ İSE;

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:
Sevgili Koçlar, Dolunay burcunda gerçekleşirken, seni sahneye çıkarıyor. Fiziksel, duygusal ve zihinsel anlamda büyük bir farkındalık yaşayabilirsin. Yeni bir imaj, karar ya da ilişki dinamiği gündemde. Cesurca bir adım atabilir, ama fevri davranmamaya dikkat etmelisin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Sevgili Boğalar, Bu dolunay perde arkası konuları ve bilinçaltındaki korkuları gün yüzüne çıkarabilir. Ruhsal olarak bir arınma ve boşalma enerjisi yaşayabilirsin. Meditasyon, terapi ya da içsel bir temizlik için çok güçlü bir dönem. Gizli kalan bir durum da bu dönem açığa çıkabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili İkizler, Bu dolunay arkadaş çevren, sosyal gruplar ve hedeflerin üzerinden önemli farkındalıklar yaşanabilir. Bir dostluk bitebilir ya da bir topluluk içindeki yerin değişebilir. Geleceğe dair planlarını yeniden gözden geçirme zamanı. Kalabalıklar arasında bireyselliğini koruyabilecek misin?

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Bu dolunay kariyer alanında ışıklar senin üzerinde dönüyor. Bir başarıya ulaşmak, bir karar vermek ya da bir durumu sonlandırmak söz konusu olabilir. Üstlerle yüzleşme ya da statü değişimi gündeme gelebilir. Öfkeyi kontrol ederek hareket edersen, kazanımların büyük olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Sevgili Aslanlar, Bu dolunay hayata bakış açın değişiyor. Eğitim, yolculuklar, inançlar ya da uluslararası bağlantılar üzerinden bir karar aşamasındasın. Yeni bir vizyon oluşturmak ya da eski bir fikri bırakmak seni özgürleştirebilir. Bir konuda artık iç sesini bastıramayacaksın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Sevgili Başaklar, Bu dolunayla ortak maddi kaynaklar, borçlar, miraslar ya da duygusal bağlılıklar ön planda olacak. Bir destek kesilebilir ya da bir bağımlılık sona erebilir. Kriz gibi görünen durumlar aslında büyük bir dönüşümün habercisi olabilir. Kontrolü bırakmayı öğreniyorsun.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Sevgili Teraziler, Bu dolunayla ilişkiler sahnede! Evlilik, ortaklık ya da yakın birebir ilişkilerde netleşme zamanı. Ya bir bağ daha da güçlenir ya da bir yol ayrımı belirir. Denge arayışın seni bazı kararlarla karşı karşıya bırakabilir. Kendi ihtiyaçlarını göz ardı etme.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Sevgili Akrepler, Bu dolunay sizin günlük yaşam, iş ortamı ve sağlığınla ilgili farkındalıklar gündeme geliyor. Yoğun tempo seni yorabilir, bedensel uyarıları dikkate almalısın. İş arkadaşlarınla ilgili bir yüzleşme yaşanabilir. Rutinlerini değiştirerek yeni bir düzen kurma zamanı.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Sevgili Yaylar, Bu dolunay aşk, yaratıcılık ve çocuklarla ilgili konularda bir tamamlanma dönemi. Bir aşk ilişkisi bitebilir ya da yeni bir boyuta taşınabilir. Sahneye çıkmak, bir projeyi tamamlamak, içindeki yaratıcı gücü serbest bırakmak için güçlü bir dönem. Duyguların seni yönlendirecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Bu dolunay aile, ev, yuva ve köklerle ilgili bir meseleyi gün yüzüne çıkarıyor. Taşınma, yer değişikliği, evde tadilat konuları ya da geçmişten gelen bir meseleyle hesaplaşma mümkün olabilir. Güvende hissetmek adına cesur bir karar verebilirsin. Kendi özgür alanını yaratmak istiyorsun.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Sevgili Kovalar, Bu dolunay yakın çevre, kardeşler, iletişim ve kısa yolculuklar alanında bir netlik oluşturuyor. Bazı konuşmalar sonlanabilir, yeni kararlar alınabilir. Bir fikir artık sana hizmet etmiyor olabilir. Düşünce yapını güncelleyerek yeni başlangıçlara kapı açabilirsin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Sevgili Balıklar, Bu dolunay maddi konuları ön plana çıkarıyor. Gelir- gider dengesi, kendi kazancın ya da özgüvenin üzerinden bir karar alma ihtiyacı doğabilir. ‘’Kendime yeter miyim?’’ sorusu zihninde yankılanabilir. Hak ettiğini talep etmeyi öğreniyorsun.

Benim için hiç bir şey sıradan değildi
Hic kimseyi sıradan görmedim
Ama asıl sıradan denilenin sıradan olmadığını
En çok onun özel olduğunu daha sonradan farkettim

Ekstra çabasız, müdahalesiz, öylece duran,akan..
Ben burdayım diye bağırmayan
Katıksız süslemesiz katkı maddesi yok..
Sanal bir ekleme yapılmıyor
İşte bu özel yapım..
Şahsına münhasır, öyle kendi gibi,özgür..
Ve böyle olabilmek cesaret istiyor..

Farklı biri olma çabasına girmeden
Kendi enerjinde,Tam kendi gibi olmak..Ustalık..

Kimi doğuştan buna sahip
Kimi de zamanla kendiyle buluşuyor..

Yaklaşan Dolunay buna işaret ediyor.
Sanal bir müdahale olmadan
Özünde ki cesaret ile..
Önce kendine dürüst olarak..
Ben dediğin koltuğa oturabilecek misin?

Hep daha fazlasını sana dayatan saçma başarı tanımları güzellik kriterleri ile seni herkesleştiren çarkın içinde, Kim olmam bekleniyor? Sorusundan sıyrılarak..

Gerçekten kimim ve nasıl yaşamak istiyorum?
Benim icin su an en iyisi ne?
Özgürlüğüm'ün önünde ki engeller neler?
Uyum sağlamak icin taktığım maskelerden hangisi artık bana ağır geliyor?

Dolunay ile bunların içini doldurmaya bakalım..

Hep heves ettim karar verdim ama bir hamle yapamadım, işler bir yere varmadı dediklerin artık bir yere varabilir.

Kararlarından vazgeçmezsen,
Yaşam enerjisini cesaretini kuşanırsan,
Netlesmeyi biraz ciddiye alırsan bir yere varabilir.

Belirsizlik kararsızlık dediğin şeyler dış bir etkenden bağımsız senin iki dudağının arasındaysa rica ediyorum artık konuş netleş..2026'ya bırakma

Evren Türeci

Gerçekten kimim ve nasıl yaşamak istiyorum?
Benim icin su an en iyisi ne?
Özgürlüğüm'ün önünde ki engeller neler?
Uyum sağlamak icin taktığım maskelerden hangisi artık bana ağır geliyor? Sorularının altını çizen yılın en kuvvetli dolunaylarından biri.

Bu etkiyle kendi maskelerimiz dahil baska maskelerin de çıkarıldığına tanıklık edebiliriz ve bu bir kapanış vesilesi olabilir.

Başkalarının da kendiyle ilgili yeni kararları olduğunu ve bir çok konudan özgürleşmeyi istediklerini görebiliriz.

Dolunay bu "yeter artık" çizgisini hissettirmek niyetinde.

Kendimize sorular sorup bundan sonra nasıl bir insan olarak yoluma devam etmek istiyorum derken bunu kendimizi yargılamadan yapmak aynı "kimlik" süreçlerinden herkesin geçtiğini hatırlamak ve cesaret kırıcı olmamak kıymetli.

Dolunay bireyselligimizi, bize özel kendi yolumuzu özgün benliğimizi bize hatırlatıyor,bu etki eski bize eski halimize eski bir şeylere bir veda olabilir.

Boşluk hissi olmayacaktır çünkü giden yere yeni canlı şimdiki bizi yansıtan başka renklerimiz farklı potansiyellerimiz gelecektir ki, bu bambaşka olasılıkların kapısının açılması demek.

Bırakalım kim nasıl olmak istiyorsa öyle olsun
Bırakalım biz nasıl iyi ve özgür hissediyorsak öyle olalım, yol buna saygı duyanlarla devam etsin

Evren Türeci

“7 Ekim Koç Dolunayı”
14 derece koç burcu inatçı, motivasyonu yüksek ve mücadeleci bir derece.
Ne kadar haksızlığa uğrasa da kendinden vazgeçmeyenleri sahneye alalım.
İkili ilişkileri işaret eden bu dolunay birlikte alınacak önemli kararları işaret ediyor. Belki de bazılarının “artık evlenelim” diyeceği, ilişkisi olanların ise gerek değer duygusu gerekse finansal yatırım araçlarını kontrol ettiği bir dolunay.

Vazgeçmeyenlerin dolunayı bu

️ Yükselen Koç

Kendi yöneticin Mars, Dolunay’a uyumsuz açı yapıyor. İçsel gerginlikler artabilir. İş veya ilişkilerde “kontrolü elinde tutma” isteğin seni yorabilir. Cesaretini koru ama sabırla hareket et.

️ Yükselen Boğa

Ruhsal alanda bir yüzleşme dönemi. Geçmişle hesaplaşmak, bir şeyleri bırakmak gerekiyor. Bilinçaltı çalışmaları, terapi ya da içe dönüş seni özgürleştirebilir.

️ Yükselen İkizler

Arkadaşlıklar, sosyal çevre ve topluluklar alanında bazı kopuşlar yaşanabilir. Kimlerin yanında kalacağına, kimlerle yolların ayrılacağına karar verebilirsin.

️ Yükselen Yengeç

Kariyer alanında güçlü dönüşümler var. Otorite figürleriyle çatışmalara açık bir dönem. Duygusal dengeyi korumak ve profesyonel görünümünü sürdürmek önemli.

️ Yükselen Aslan

Hayat görüşün, inançların, eğitim veya yurt dışı konularında yön değişiklikleri olabilir. İçsel olarak büyüyorsun ama önce bazı kalıpları yıkman gerekiyor.

️ Yükselen Başak

Maddi paylaşımlar, borçlar, ortak kaynaklar gündemde. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Güven duygunu derinden test eden bir dönemdesin.

️ Yükselen Terazi
Dolunay seni doğrudan etkiliyor. İlişkilerde yüzleşme zamanı. Bağ kurma biçimini, verdiğin emeği ve sınırlarını yeniden tanımlayacaksın. Venüs–Satürn karşıtlığı ilişkilerde soğuma veya mesafe getirebilir.

️ Yükselen Akrep

Gündelik yaşam, iş düzeni ve sağlık konularında stresli bir dönem. Zihinsel yorgunluk artabilir, bedenini dinle. Mars seni eyleme zorlasa da ölçülü davranmak gerekiyor.

️ Yükselen Yay

Aşk, çocuklar, yaratıcılık alanında yoğun duygular. Eski bir ilişki gündeme gelebilir. Kalpten geleni yapmak istiyorsun ama kontrolü kaybetmemeye dikkat et.

️ Yükselen Oğlak

Aile ve ev konularında bir dönüşüm var. Geçmişle, köklerle veya ebeveynlerle ilgili meseleler tekrar gündeme gelebilir. Duygusal temizlik süreci başlıyor.

️ Yükselen Kova

Dolunay senin burcunda. Kendini ortaya koymak, bireyselliğini ifade etmek istiyorsun. Ancak ilişkilerde baskı veya yanlış anlaşılma olasılığı yüksek. Dengeyi koru.

️ Yükselen Balık

Maddi kaynaklar, değer duygusu ve güven temaları öne çıkıyor. Venüs–Satürn karşıtlığı “kendini yeterli hissetmeme” duygusunu tetikleyebilir. Gerçek değerini fark etme zamanı.

KOÇ (21 Mart-19 Nisan)

Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. Stilinizi, dış görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Hedeflerinize yoğunlaşabilirsiniz. Daha başarılı ve etkin sonuçlar almamım önündeki engeller neler? Ne yaparsam daha başarılı olurum gibi sorulara vereceğiniz cevaplarla daha cesur adımlar atabilirsiniz. İş ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda temkinli olmalı, beslenmenize ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ailenizden alacağınız destekle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Acele kararlar almamalı, kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

BOĞA (20 Nisan-20 Mayıs)

İç dünyanıza yolculuk yapıp, bilinçaltında var olan korku ve kaygılar üzerine düşünebilirsiniz. Bu farkındalıkla beraber sizi yoran, geriye çeken kişi, konu ve olayları, alışkanlık kalıplarınızı fark edip, yüzleşmek ve şifalanmak mümkün olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Kendinizi huzursuz hissedebilir, uykusuzluk yaşayabilirsiniz. Biraz yalnız kalmak, maneviyata yönelmek, meditasyon, yoga ve benzeri çalışmalar yapmak iyi gelecektir. Sizden gizlenen bazı konular önünüze düşebilir. Sezgilerinize kulak verin. Eğitim, aşk, ticari faaliyetler ve yatırımlarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER (21 Mayıs-20 Haziran)

Arkadaşlar, sosyal çevre, işten kazanımlar, hayaller ve hedeflerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Çok hayalini kurduğunuz bir konu varsa gerçekleşebilir. Size iyi gelmeyen bazı arkadaşlıklar ya da sosyal çevrelerden uzaklaşıp yeni sosyal çevreler edinebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz, size yeni ufuklar açan, hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlayan yeni dostluklar ve sosyal gruplar içine dahil olabilirsiniz. Maddi kazanımlarınız artıyor. Ailenizden güzel destekler alabilirsiniz. Ani kararlar almamalı, riskli girişimlerden, tartışma ve agresyondan uzak durmalısınız.

YENGEÇ (21 Haziran-22 Temmuz)

İş, kariyer, toplumsal konular ve hedeflerinize yoğunlaşacaksınız. Yetenek ve tecrübelerinizi değerlendirip daha etkin ve başarılı olmak için neler yapabileceğinizi fark edeceksiniz. Emeklerinizin karşılığını alacağınız güzel bir dönemdesiniz. Terfi, statü değişimi, maaş zammı gibi konular gündeme gelebilir. Genel anlamda sizi zorlayan ve yoran konularda çözümler, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal düşünüp, ani kararlar almamalı, gerçekçi ve mantıklı olmalısınız. Özellikle yakın çevrenizle tartışma ve agresyondan uzak durmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yüksek eğitim, yurtdışı yabancılar, seyahatler, hukuksal konular gündeminizde olabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Farklı bakış açılarını değerlendireceğiniz, yeni yol ve yöntemler üzerine düşüneceğiniz bir dönemsiniz. Alışkanlık kalıplarınıza takılı kalmamalı, cesur olmalısınız. Bol bol seyahat edebilir, eğitimler alabilirsiniz. Fanatik söylemlerden ve tartışmalardan uzak durmalısınız.

BAŞAK (23 Ağustos-22 Eylül)

Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, finansal anlamda rahatlamanızı sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Ortak kazanımlar, kredi, miras, borç alma verme konusunda duygusal düşünüp, ani kararlar almamalı, gerçekçi ve mantıklı olmalısınız. Manevi olarak rahatlamak için bol dua, meditasyon veya yürüyüş yapabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül-22 Ekim)

Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve davalarla ilgili önemli gündemleriniz olabilir. Duygusal düşünüp, ani kararlar almamalı, gerçekçi ve mantıklı olmalısınız. Kontrol dışı gelişmelere karşı bir B planınız mutlaka olsun. İş, kariyer ve parasal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekarsanız uzun süreli beraberlik yaşayacağınız bir aşk kapınızı çalabilir. Kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

AKREP (23 Ekim-21 Kasım)

İş hayatı ve çalışma arkadaşları ile ilgili konularda gündemleriniz artabilir. Daha yoğun çalışabilirsiniz.
Çok hayalini kurduğunuz bir konu varsa gerçekleşebilir. Size iyi gelmeyen bazı arkadaşlıklardan uzaklaşıp, kendinizi geliştireceğiniz, size yeni ufuklar açan, hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlayan yeni dostluklar kurabilir veya sosyal gruplar içine dahil olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi, alışkanlıklarınızı, beslenme ve uyku düzeninizi gözden geçirmek, bir düzen sağlamak sizin için önemli olacak. Bugünlerde baş ağrılarınız artabilir. Temiz havada yürüyüş ve nefes egzersizleri daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

YAY (22 Kasım-21 Aralık)

Aşk, ilişkiler varsa çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz. Yeteneklerinizi daha rahat sergileyebilir, yatırımlardan kazanç sağlayabilirsiniz. Bekarsanız eğlenceli zaman geçireceğiniz bir aşk kapınızı çalabilir. Hobilerinize yoğunlaşabilir, bilginizi derinleştirebilirsiniz. Tartışmalardan ve ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK (22 Aralık-21 Ocak)

Ev, aile, yuva ve gayrimenkul konularıyla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Varsa sorunları çözebilir,

köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Taşınma ve yer değişimi söz konusu olabilir. Bekarsanız evliliğe gidecek ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İşten kazançlarınız artabilir ancak parasal konularda ani kararlar almamalısınız. İş ve aile ilişkilerinde dengeyi sağlamalı tartışma ve güç çekişmelerine karşı dikkatli olmalısınız.

KOVA (22 Ocak-18 Şubat)

Yakın çevre, kısa yolculuklar, eğitim, anlaşma ve sözleşmeyle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilir, beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Fikir alışverişi yapmak, güçlü ve zayıf yönlerinizi değerlendirmek, güvendiğiniz kişilerle iş birliği yapmak, zihninizi meşgul eden konuları çözmenize yardımcı olacaktır. Zihninizi rahatlatmalı, sakin olmalı, incitici söylemlerden kaçınmalısınız. Acele kararlar almamalı, kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Beklediğiniz haberler gelebilir.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Maddi kaynaklar ve parasal konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Belirsiz konular netleşebilir.
Yeteneklerinizi değerlendirip, ek gelir kaynakları elde edeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş birlikleri ortalıklar ve yatırımlardan kazanç sağlayabilirsiniz. Kendinizi değerli hissedemediğiniz, size değer katmayan, öz güveninizi azaltan kişi ve konularla aranıza mesafe koymanızda yarar var. Maddi manevi sizi besleyen, iyi hissettiren konulara yönelmek özgüveninizi artıracaktır.

EN ŞANSLI 4 BURÇ
1. Aslan
→ 9. ev: vizyon, seyahat, eğitim ve inanç alanlarında genişleme.
→ Ufkun açılıyor; uzaklar seni çağırıyor, içsel motivasyon artıyor.

2. Yay
→ 5. ev: aşk, yaratıcılık ve keyif alanlarında hareketlenme.
→ Kalpten gelen her şey için cesaretin artıyor; sahne yeniden senin.

3. İkizler
→ 11. ev: projeler, dostluklar ve geleceğe dair hedeflerde destekleyici etkiler.
→ Yeni bağlantılar seni büyütüyor, sosyal çevrende dikkat çekiyorsun.

4. Kova
→ 3. ev: iletişim, fikir, yazı ve yakın çevre konularında canlanma.
→ Sözcüklerin gücünü buluyor; fikirlerin yankı buluyor.

EN SINANAN 4 BURÇ

1. Koç
→ Dolunay kendi burcunda: kimlik, yön, cesaret ve öfke temaları gündemde.
→ “Ben kimim?” sorusu derinleşiyor; geçmiş döngüler kapanıyor.

2. Terazi
→ Karşıt burç: ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında denge sınavı.
→ Duygusal kararlarda netlik ve uyum sağlamak önemli.

3. Yengeç
→ 10. ev: kariyer, yön, hedef ve sorumluluk alanlarında stres.
→ İş ve özel yaşam dengesinde sabır ve esneklik gerekebilir.

4. Oğlak
→ 4. ev: aile, kökler ve içsel güven alanlarında yüzleşme.
→ Geçmişten gelen duygular şifalanmak için ortaya çıkıyor.

Yükselen Koç

Yükselen Koç’lar için oldukça belirgin ve önemli zamanlardan geçeceğiniz bir dolunay süreci olacak. İkili ilişkileri sağlamlaştırmak, yeni ilişkiler kurmak, kırgınlıkları düzeltmek ve birlikte eğlenmek açısından oldukça faydalı bir zaman.

Yükselen Boğa

Perde arkasından çevrilen olaylar, sizin veya sizden gizlenen gizli ilişkiler söz konusu olabilir. Bu dönemde biraz daha inzivaya çekilebilir, psikolojik olarak iyileşme yolunda adımlar atabilirsiniz.

Yükselen İkizler

İnsan grupları, proje ekipleri, arkadaşlarınız ile ilgili iyi ilişkiler söz konusu. Yükselen ikizler gibi sizin de gruplar ve flörtlerin bir araya geldiği, karmaşık ilişkiler oluşturabileceği bir dönemdesiniz.

Yükselen Yengeç

Kariyer ve başarı konuları oldukça vurgu kazanıyor. Eğer önemli bir dönüşümsel sürecin eşiğindeyseniz, bu birkaç gün yani dolunay civarı sizin için tetikleyici olabilir. Özellikle kariyer ile ilgili konularda birtakım konuların açığa çıkması, sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu.

Yükselen Aslan

Uzak yolculuklar, yabancılarla ilgili konular, akademi, yayıncılık ve eğitim bu dönemin oldukça vurgulu geçtiği bir dönem. Öğrenciler veya öğretmenler açısından oldukça belirgin, belli sorumluluklar almanız gereken ve sınavlar içerisinde olabileceğiniz bir zaman. Eğitim açısından güçlü ve olumlu etkiler söz konusu.

Yükselen Başak

Sizin de alacak verecek, ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler gibi sahip olduklarınız, geliriniz, finansal koşullarınız da olumlu etkiler altında. Fakat yine de yanılgılara açık, fazla iyimser olma riskini barındıran bir dönem. Daha fazla sorgulayıcı olun ve hesaplarınızı doğru yapın.

Yükselen Terazi

Koç dolunayı evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerdeki birtakım konuların açığa çıktığı bir zaman olacak. Ayrıca taşınma gibi konular da 7. Ev’in konuları arasındadır.

Yükselen Akrep

İşlerinizle ilgili birtakım konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız.

Yükselen Yay

İlişkilerle ilgili bir süredir gizlide kalmış konular açığa çıkabilir ve birtakım yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş ortamınız ve flört konularının iç içe olduğu bir dönem olabilir. Karmaşık ilişkiler söz konusu olabilir. Çocuk düşünen yükselen ikizler için ise oldukça pozitif bir zaman.

Yükselen Oğlak

Bu dönemin odağında ev, aile, ebeveynler ve gayrimenkul konuları olacak. Ebeveynlerinizle ve çalışıyorsanız raporladığınız kişilerle aranız iyi olacak ve o kişilerden destek göreceksiniz. Kariyer konularınız da oldukça ödüllendirici gözüküyor. Fakat ikili ilişkiler biraz sert geçebilir.

Yükselen Kova

Yazışmalar, eğitim, kısa yolculuklar gibi konuların vurgu kazandığı, özellikle iletişim trafiğinin fazlasıyla arttığı bir dönemdesiniz. Bu dönemde yabancılarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Bu gündeme gelecek konuların hayatınıza etkisi genellikle olumlu olacak.

Yükselen Balık

Alacak verecek konuları, gelirleriniz, sahip olduklarınız oldukça vurgu kazanacak. Yeni bir eşya sahibi olabilir veya bir yatırıma girebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak aldığınız, çaba sonucu gelen bir gelir artışı söz konusu olabilir.

Bazi sözlerin telafisi olmayabilir,kopuşlara,ciddi ağır sorunlara neden olabilir.O yuzden ağızdan çıkan cümlelere çok dikkat etmek gerekiyor.
Venus-Saturn karşıtlığı mesafe veya soğukluk getirebilir,ve artik bununla yaşamak istemiyorum dediğimiz kisilerle bağları kalıcı olarak koparabilir.

Güç; eline geçtiğinde onu hangi yolla ortaya çıkarırdın?

Bu dolunayda aydınlık ve karanlık, kötülük ve iyilik birbirine rest çekiyor. Güç, ortaya nasıl çıkacak? Gücü elinde bulunduranlar bunu nasıl yansıtacak?

Bir tarafta psikolojisi bozuk kişilerin zalimlik derecesinde zirveyi zorlayacak girişimleriyle yapacakları güç gösterileri, diğer tarafta bu saldırıyı stratejik ve zekice hamlelerle pusulası aydınlığı gösteren kişilerin güç çekişmeleri etkileri altındayız.

MÜHÜR KİMDEYSE SÜLEYMAN ODUR! Öyle mi? Peki bu mühür değiştir mi?

Mars ve Venüs’ün başrol oynadığı bu dolunayın cümlesi “ gücünü kötülükten alanların elinden geleni ardına koymadığı an, ilahi olanın tokadını yediği andır” olurdu.

İlişkiler mercek altında. Politik ve siyasi ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar, ikili ilişkiler ve tabii diplomasi. Öfkeli çıkışlar, agresyonu yüksek tepkilerle, seçimler yapabiliriz. Yol ayrımları olacak. Anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlarda durum değerlendirmesi söz konusu.

Öfkeli tepkiler, yüksek agresyonlara dikkat. Ateş enerjisi yüksek olacak. İlahi plan, kötülüğün karşısında kendini aciz ve güçsüz zannedenlerin yanında. Yeter ki biz; tokat atana tokatla karşılık vermeyi seçmeyelim.

Zorbalık, zalimlik sindirmek, baskı gibi güç zehirlenmesiyle yola çıkanların sahip oldukları gücü kaybetme potansiyelleri yüksek. Peki kazanan ve yükselişe geçenler, parıltı ve ışıltıya kavuşacak olanlar kimler?
Süreci akılcı ve stratejik hamlelerle yöneterek durumu ilahi olana devredenler..

En son ne zaman baktın kendine? “Biz” olarak bakmak diyorum aslında, kendinle biz olmak. Söylemek isteyip de söyleyemediklerinle, belki tahammül ettiklerinle… Veya edemediklerinle, en çok da kendinde tahammül edemediklerinle ne zaman yüzleştin en son?

Sadece kendin istediğin için hangi sözü söyledin en son mesela? Boğazına koca bir yumruk gibi oturan cümlelerin, o “iyi insan” olma süzgecine takıldı, belki hiç çıkmadı, belki de tam tersine döndü kelimeler. Hayır diyecekken evet dedin, olmaz derken tamam dedin, öyle ya, bunu duymak istiyor “diğerleri.” Diğerleri için yaşarken, kendine bakmayı unuttun, ya da kendini görmeyi.

Her şeyle, herkesle olması gerektiği gibi dengeler bulmaya çalışıyoruz da, biz içimizde bir sağa bir sola devrilirken tutunup da düze çıkacak bir duvar bulamıyoruz çoğu zaman. Bu da baş dönmesi yapıyor, sanıyoruz ki açlıktan… Doğru aslında, kendimize ilgi göstermeye, kendimizden sevgi görmeye öyle açız ki… ama hani uzuuunca bir süre aç kaldığında canın artık bir şey istemez olur ya, miden uyuşur, uyursam geçer dersin, geçer mi? Belki. 

Bazı şeyleri dönüştürmenin, biraz görüp de “bunu artık istemiyorum” dediklerinle vedalaşmanın zamanı gelmedi mi? Tutunup durduğumuz bazı şeyler dengeleri artık bozuyor, bu kez yeni bizin kokusu inceden burnumuza geliyor.

O halde baktığın yerde gördüğün kendini seç, kendin olamadığın seni de bırak ardında. Çünkü şimdi atacağın adımların izleri çıktı, yeni adımların tozu ise yolda.

7 Ekim’de Koç burcunun 14 derecesinde gerçekleşecek, gökyüzünü kocaman görüntüsüyle pırıl pırıl aydınlatacak bir dolunay yaşayacağız. Koç olunca konu, “biz” dediklerimizin içindeki “ben” noktasına, yani merkeze, kendi merkezimize, hayatta kalma mücadelemize geliyor odak.

7 Ekim saat 06:47’de gecesinde 14 derece de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, bir doruk noktası ve Yeniayda başlayan eylemlerin, duyguların ne gibi sonuç veya sebebe neden olduklarını görürüz. Duygusal bir zamandır, romantizm, döllenme ve ilişkiler zamanı.

Merkuryen - Şule Dolaşır

Koç

Bu Dolunay tam da sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Dış görünüşünüz, imajınız, kendinizi dış dünyaya sunma şeklinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak kariyerinizde ya da günlük hayatınızda otorite figürleriyle çatışmalara açık olabilirsiniz. Sağlığınıza özellikle baş ve yüz bölgesiyle ilgili dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca maddi konularda krizlerle yüzleşebilirsiniz.

Boğa

İç dünyanız, bilinçaltınız ve gizli kalmış meselelerle ilgili bir yüzleşme zamanı. Kimi Boğalar için hastane, terapi, içsel dönüşüm veya kapanmamış defterler gündeme gelebilir. İlişki ve evliliklerde egosal çekişmeler, manipülasyonlar yaşanabilir. Aşk hayatınızda ya da çocuklarla ilgili geçmiş konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Sanatsal üretimlerde ise yaratıcı patlamalar yaşayabilirsiniz.

İkizler

Sosyal çevrenizde bazı ilişkiler netleşiyor. Kim dost, kim düşman ortaya çıkabilir. Dernek, kulüp, topluluk gibi ortamlarda sürüncemede kalan durumlar çözülebilir. İş ortamınızda baskı, kıskançlık ya da manipülasyonla karşılaşabilirsiniz. Sağlık konularında bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gereken bir dönem.

Yengeç

Kariyer hayatınızda ya da toplum önündeki duruşunuzla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Belki bir terfi, belki de mevcut bir işten ayrılık gündeme gelebilir. Ancak aşk hayatınızda ya da çocuklarla ilgili konularda krizlere açık olabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizin dozunu iyi ayarlamalısınız.

Aslan

Yurt dışı bağlantılı işler, akademik süreçler, seyahat planları ya da hukuki meseleler netlik kazanabilir. Uzak akrabalar ya da yabancılarla ilgili gündemler oluşabilir. Ev, aile ve gayrimenkulle ilgili alanda ani gelişmeler olabilir. Aile içinde baskıcı ya da çatışmacı tavırlardan kaçınmalısınız.

Başak

Kredi, borç, vergi, miras, sigorta gibi finansal konularda farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış bilgiler açığa çıkabilir. Sağlık açısından üreme organları ve bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Yakın çevre, kardeşler veya komşularla ilgili iletişim krizlerine açık bir dönemdesiniz.

Terazi

İkili ilişkiler, evlilikler ve ortaklıklar bu Dolunay’ın sizin için merkezinde. Ego çatışmaları, ani kararlar, restleşmeler söz konusu olabilir. Düşünmeden alınan kararlar uzun vadede pişmanlık getirebilir. Finansal alanda ise ortak kaynaklarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Gelir-gider dengesine dikkat.

Akrep

Günlük rutinleriniz, iş ortamınız ve sağlığınızla ilgili farkındalık kazanacağınız bir süreç. Artık işe yaramayan alışkanlıkları ve ilişkileri geride bırakmak isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda ise bazı sert konuşmalar veya ani gelişmeler olabilir. Baş bölgesi rahatsızlıklarına dikkat.

Yay

Aşk hayatınız, çocuklar, hobiler, sanatsal konular ön planda. Bu alanlarda güzel fırsatlar doğabilir. Ancak arka planda gizli düşmanlıklar ya da sağlıkla ilgili bazı riskler olabilir. Her şeye pozitif bakma eğiliminiz bu dönem sizi biraz dağınık ve savunmasız bırakabilir.

Oğlak

Ev, aile, yuva, kökler, taşınma veya emlakla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki ev değişikliği ya da aile içi bir durum netlik kazanır. Ancak sosyal çevre ve arkadaşlıklar konusunda bazı kaoslar olabilir. İletişimde net olmakta fayda var.

Kova

Kardeşler, komşular, yakın çevreyle ilgili konular gündeminize oturabilir. Eğitim, seminerler, kısa yolculuklar da ön plana çıkabilir. Kariyer alanında ise yoğunluk ve stres artabilir. Otorite figürleriyle çatışmalardan uzak durmaya çalışın. Sabırlı ve stratejik olun.

Balık

Maddi konular, gelir-gider dengesi, harcamalar bu Dolunay’da ön planda. Para akışınızda değişim yaşanabilir. Geçmişe dair ilişkiler veya parasal meseleler tekrar gündeme gelebilir. Seyahatler, akademik süreçler ya da hukuki konularda da bazı aksaklıklar yaşanabilir. Fazla hayalperest davranmamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…