7 Ekim 2025 Koç Burcunda Dolunay

Koç (21 Mart-19 Nisan)

İsteklerinizin peşine düşebilirsiniz

Kendinize ‘Ne istiyorum, hayatımda ne yönde ilerlemeliyim’ gibi sorular sorabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüz, sağlığınız ve motivasyonunuz zirve yapabilir. Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir şeyler varsa, bu dolunay size o gücü ve cesareti verebilir. Yalnızsanız yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Bu dolunay bir nevi uyanış gibi bir etki yaratacak, istediğiniz ne varsa peşine düşme zamanı

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İçe kapanabilir, iç hesaplaşmalar yapabilirsiniz

Bilinçaltınızda birikmiş ne varsa hepsi su yüzüne çıkabilir. Endişelerinizle veya gizli kalmış duygularınızla yüzleşebilirsiniz. Rüyalarınız çok daha mesaj dolu olabilir. Arkanızdan dönen işler veya gizli düşmanlıklar varsa dolunay bunları aydınlatıp önünüze getirebilir.Yalnız kalmak ve zihninizi dinlendirmek size iyi gelebilir. İçe kapanabilir ve iç hesaplaşmalarınızı yapabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bir hayaliniz bu dönemde gerçekleşebilir

Arkadaş gruplarınız içinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Bazı arkadaşlıklarınız tamamlanabilir veya bir arkadaşınızla ilgili bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. Uzun zamandır kurduğunuz bir hayaliniz veya hedefiniz gerçekleşebilir. Aşk hayatınız, hobileriniz ve yaratıcılığınızla ilgili konularda da sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı insanların size faydadan çok yük olduğunu fark edebilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Çalışmalarınızın meyvelerini toplama zamanı

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir proje sonuçlanabilir. Bir terfi alabilir veya toplum önünde daha görünür hale gelebilirsiniz. Yaptığınız işlerin meyvelerini toplama zamanı. Otorite figürleri, patronlarınız veya aile büyükleriyle ilgili konular da gündeme gelebilir. Kariyerinizle ilgili önemli bir karar arifesinde olabilirsiniz. Dolunay kariyer hedeflerinizle aile arasındaki dengeyi de sorgulatacak.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Kendi doğrunuzu dayatmaktan kaçınmalısınız

Hayata bakış açınız, inançlarınız ve hedefleriniz konusunda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Yurtdışıyla, eğitimle veya hukuki konularla ilgili bir gündeminiz varsa bu alanda bir sonuca ulaşabilirsiniz. Örneğin, bir eğitim programını tamamlayabilir, vize başvurunuzun sonucunu alabilir veya bir seyahat planınızı netleştirebilirsiniz. Ancak fanatik düşüncelerden ve kendi doğrunuzu dayatmaktan kaçınmalısınız.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bazı sırlar ortaya dökülebilir

Dolunay ortak finansal konular, borçlar, krediler, miras veya eşinizin parası gibi alanlarda bir tamamlanma yaşamanızı sağlayabilir. Bir borcu kapatabilir, bir kredi başvurusunun sonucunu alabilir veya bir miras meselesini çözüme kavuşturabilirsiniz. Dolunay sizi derinden sarsacak bir sırrı da açığa çıkarabilir veya bir korkunuzla yüzleşmeniz için sizi zorlayabilir.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Sorunları çözmek için adım atmanız gerekebilir

Odağınız ikili ilişkileriniz olacak. Mevcut bir ilişkiniz, evliliğiniz veya iş ortaklığınız bir yol ayrımına gelebilir. Ya ‘tamam’ ya da ‘devam’ deme zamanı. İlişkinizdeki sorunlar görünür hale gelebilir ve bunları çözmek için cesur adımlar atmanız gerekebilir. Eğer bekârsanız, hayatınıza aniden tutkulu ve heyecan verici biri girebilir. Bir sözleşmeyi tamamlama veya sonlandırma gibi gündemleriniz de olabilir.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Günlük angaryalarınız artabilir

İş ortamınızda değişimler olabilir. Çalıştığınız kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz. Günlük angaryalarınız artabilir ve kendinizi oldukça meşgul hissedebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Stres kaynaklı baş ağrıları veya ateşli rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Sağlıklı yaşam tarzına geçmek, spora başlamak veya zararlı bir alışkanlığı bırakmak için dolunay bir motivasyon verecek.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Eğlence, keyif, tatil temaları öne çıkıyor

Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarla ilgili konular spot ışıkları altında olacak. Kalbiniz boşsa, hayatınıza tutkulu, heyecan verici ve cesur biri girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa romantizm zirve yapabilir veya ilişkinizin geleceğiyle ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Bir hobinizi işe çevirmeye karar verebilirsiniz. Eğlence, keyif, tatil temaları öne çıkıyor. Spor, sanat, sahne işleri için uygun bir dönem.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Güvende hissetmek istiyorsunuz

Dolunayla aile içinde önemli bir mesele çözüme kavuşabilir veya bir sır açığa çıkabilir. Ebeveyninizle ilgili bir konu gündeme gelebilir. Evle ilgili bir proje tamamlanabilir; belki bir taşınma süreci sonlanır, bir tadilat biter veya ev alım/satım işleri netleşir. Kendinizi duygusal olarak hassas ve güvende hissetme ihtiyacınız artabilir. Geçmişten gelen konular, çocukluk anıları tekrar zihninizde canlanabilir.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İletişim tarzınıza dikkat etmelisiniz

Zihniniz her zamankinden daha meşgul olabilir. Önemli bir haber alabilir, bir konuşmayı sonuca bağlayabilir veya bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz veya komşularınızla ilgili bir mesele sonuçlanabilir. İletişim tarzınız oldukça cesur olabilir, ancak bu durum yanlış anlaşılmalara ve ani tartışmalara da yol açabilir. Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Parayla ilişkinizi gözden geçiriyorsunuz

Finansal konularınız bu dönemde netlik kazanacak. Bir iş projesinden beklediğiniz parayı alabilir, maaş zammı görüşmesini sonuçlandırabilir veya yeni bir gelir kapısı bulabilirsiniz. Parayla ilişkinizi gözden geçirmek için harika bir zaman. Maddi güvenliğinizi sağlamak için cesur adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Maddi olarak bağımsızlık isteğiniz artabilir.

7 Ekim Koç Dolunayı Koç (21 Mart – 19 Nisan)
Bu sizin dolunayınız ve içinizde bir ateş yakıyor. Kaçındığınız bir şeyle başa çıkmak için özgüven ve cesaret patlaması bekleyin. İster cesur bir kariyer hamlesi olsun, ister yeni bir kişisel başlangıç, evren size diyor ki: Adım at, zamanın geldi.

7 Ekim Koç Dolunayı Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)
Koç Dolunayı, bitişler ve şifa evinizi aydınlatıyor. Sizi geri tutan eski alışkanlıkları, toksik bağları veya sınırlayıcı inançları bırakma zamanı.
Bu ay döngüsünü ruhsal bir detoks gibi düşünün; çok daha iyisinin büyümesi için yer açıyorsunuz.

7 Ekim Koç Dolunayı İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)
Sosyal hayatınız gündemde! Koç Dolunayı arkadaşlarla, bir ekip projesiyle veya topluluğunuzla ilgili bir atılım getirebilir. Kimlerin gerçekten sizi desteklediğini, kimlerin sizi tükettiğini fark edebilirsiniz.
Bu ay ışığı sizi daha besleyici bağlantılara yöneltsin.

7 Ekim Koç Dolunayı Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)
Kariyer adımları geliyor! Bu dolunay, profesyonel alanınızı harekete geçiriyor; tanınma istemek, zam talep etmek veya uzun vadeli bir hedefin peşinden gitmek için sizi teşvik ediyor.
Hırsınız zirvede; ışığınızı kabuğunuzun altında saklamayın.

7 Ekim Koç Dolunayı Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)
Maceraya hazır ol, Aslan! Bu dolunay seyahati, yüksek öğrenimi veya ruhsal bir arayışı öne çıkarıyor. Yeni bir kursa başlamak, bir seyahat planlamak ya da yeni bir inanç sistemini keşfetmek için hazır hissedebilirsiniz.

7 Ekim Koç Dolunayı Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)
Derin dönüşüm masada. Bu ay döngüsü, mahremiyet, finans ve paylaşılan kaynakları gündeme getiriyor. Belki para hakkında dürüst bir konuşma zamanı ya da kırılganlıkla ilgili korkuları bırakma zamanı.Ne olursa olsun, sizden derinlere inmeniz ve daha güçlü çıkmanız isteniyor.

7 Ekim Koç Dolunayı Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)
İlişkiler ön planda. Bu dolunay hem romantik hem de profesyonel ortaklıklarınızı aydınlatıyor. Bağlılığı tanımlamanız ya da denge yoksa ipleri koparmanız için zorlanabilirsiniz. Her iki durumda da netlik gelecek ve gerçekten ihtiyacınız olana hizalanmanıza yardımcı olacak.

7 Ekim Koç Dolunayı Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)
Günlük rutininizi sıfırlama zamanı! Ekim Dolunayı, sağlığınızı ve iş düzeninizi etkileyen alanı aydınlatıyor; enerjinizi tüketen alışkanlıkları kesip atmanızı ve öz bakıma öncelik vermenizi istiyor.

7 Ekim Koç Dolunayı Yay (22 Kasım – 21 Aralık)
Tutku yükseliyor, Yay! Bu dolunay aşkı, yaratıcılığı ve neşeyi parlatıyor. İster aşkta kıvılcımı yeniden yakmak, ister yaratıcı bir projeye başlamak olsun, bu ay size beklemeyi bırakıp cesurca yaşamaya başlamanızı söylüyor.

7 Ekim Koç Dolunayı Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)
Ev ve aile gündemde. Bu ay döngüsü önemli konuşmalar, ailevi şifa veya yaşam alanınızla ilgili bir karar getirebilir. Kendinizi köklendirme ve büyümenize destek olan temelleri besleme zamanı.

7 Ekim Koç Dolunayı Kova (20 Ocak – 18 Şubat)
Sesiniz her zamankinden daha güçlü. Bu dolunay, iletişim, sözleşmeler ve kısa yolculukları öne çıkarıyor. Önemli bir konuşma aracılığıyla bir farkındalık yaşayabilir veya fikirlerinizi dünyayla paylaşmak için ihtiyaç duyduğunuz itişi alabilirsiniz.

7 Ekim Koç Dolunayı Balık (19 Şubat – 20 Mart)
Maddi konular öne çıkıyor. Süper Ay, geliriniz, öz değeriniz ve kaynaklarınızı aydınlatıyor. Mali durumunuzu kontrol altına almak ya da yoksunluk inançlarını bırakmak için bir uyanış çağrısıdır. Unutmayın: Bolluk, zihin yapınızla başlar.

Koç Burcu:

Kendi enerjinizin zirveye çıktığı bir dönemdesiniz. Yeni kararlar ve cesur adımlar sizi bekliyor. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

Boğa Burcu:

İçsel dünyanıza yöneliyorsunuz. Duygusal farkındalık artıyor, eski meseleleri geride bırakmak için fırsatlar doğuyor.

İkizler Burcu:

Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz hareketleniyor. Yeni insanlar ve sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu:

Kariyer ve iş hayatında önemli bir dönemeçtesiniz. Yeni projeler ve sorumluluklar ön plana çıkabilir.

Aslan Burcu:

Eğitim, yolculuk veya kişisel gelişim alanlarında fırsatlar sizi bekliyor. Ufkunuzu genişletecek adımlar atabilirsiniz.

Başak Burcu:

Maddi konulara odaklanıyorsunuz. Harcamalar ve yatırımlarla ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Terazi Burcu:

İkili ilişkiler ve partnerinizle iletişim ön planda. Netleşmeyen konular açıklığa kavuşabilir.

Akrep Burcu:

Günlük yaşam ve iş rutininiz yoğunlaşabilir. Sağlığınıza özen göstererek tempoyu dengelemelisiniz.

Yay Burcu:

Aşk ve romantik ilişkilerde sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Yaratıcılığınız ve enerjiniz artıyor.

Oğlak Burcu:

Aile ve ev konularında hareketlilik yaşanabilir. Taşınma, ev yenileme veya aile içi gündemler gündeme gelebilir.

Kova Burcu:

İletişim trafiğiniz yoğunlaşıyor. Yeni projeler, kısa yolculuklar veya önemli görüşmeler öne çıkabilir.

Balık Burcu:

Finansal konular ve gelir-gider dengesi önem kazanıyor. Önümüzdeki dönemde bütçenizi gözden geçirmeniz faydalı olabilir.

7 Ekim Koç Burcunda Zincirkıran Dolunay​

Gökyüzü bu kez sıradan bir dolunay sunmuyor; 7 Ekim’de Koç burcunun 14° noktasında doğacak dolunay, ortaklıklar, halk imajı ve dönüşüm arasında keskin bir test vadediyor. Dolunay 7. evde doğacak; bu, özel ve kamusal bağlarımızın sınandığı bir dönemeçtir. Kim dengede kalabildi? Kim sınırlarını net koyabildi? Kim ilişkide “ben” dedi, kim “sen” dedi? Bu dolunay, yüzleşmeler getirir. Eğer aralarında suskunluk, saklanan kırgınlık, imalar varsa, bunlar patlak verebilir.

Acıyla yüzleşmeden özgürlük gelmez

Koç ve Yükselen Koç
Ben ve Biz, ilişkilerde yansımalar
Dolunay seni merkeze koyuyor ama “benimle biz arasında” bir seçim istiyor. Eski ilişki döngülerini, kendini kanıtlama savaşlarını bırak. Artık “ben haklıyım” değil “ben olgunum” zamanı.
Bu dolunay geçmiş hayatlarda “lider” olarak gücü yanlış kullandığın alanları dengelemek için geliyor. Gerçek güç, kontrol değil, sevgiyle yön vermek.
Slogan: “Kendimi sevgiyle var ederim.”
Olumlama: “İlişkilerimde kendi ışığımdan ödün vermeden dengeyle parlıyorum.”[/HEADING]

Boğa ve Yükselen Boğa
Değer, para, paylaşımlar, korkular
Maddi ve duygusal alanlarda güven testleri. Başkalarının desteğine mi yaslanıyorsun yoksa kendi iç gücüne mi?
Geçmişte aşırı sahiplenme veya bağımlılık karması temizleniyor. Ruh senden “bırakmayı ve yeniden inşa etmeyi” istiyor.
Slogan: “Değerim doğuştandır.”
Olumlama: “Kendimi ve kaynaklarımı güvenle dönüştürmeyi seçiyorum.”[/HEADING]

İkizler ve Yükselen İkizler
İletişim, vizyon, inanç
Düşünce kalıplarını, çevrendeki bağlantıları sorguluyorsun. Söylediklerin kaderini şekillendiriyor. İnanç sistemin seni özgürleştirmeli, kısıtlamamalı.
Eski yaşamlarında bilgiyi manipüle etme karması varsa şimdi dürüst ifade ve bilgeliği paylaşma sınavındasın.
Slogan: “Sözlerim ışık taşıyor.”
Olumlama: “Gerçeğimi cesurca ifade eder, yeni bakış açılarına açılırım.”

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Kariyer, aile, yön
Dolunay seni görünür kılmak istiyor. Evle, kökle, işle ilgili eski dengeler değişiyor. Artık hem duygusal hem profesyonel olgunluk zamanı.
Aile karmasıyla gelen “benim yerim evde” kalıbı çözülüyor. Ruhun sahneye çıkmak istiyor.
Slogan: “Köklüyüm ve büyümeye hazırım.”
Olumlama: “Geçmişin bağlarını sevgiyle çözüyor, potansiyelimi dünyayla paylaşıyorum.”

Aslan ve Yükselen Aslan
Yaratıcılık, aşk, topluluk
Dolunay seni içsel çocukla temasa geçiriyor. Gerçek yaratıcılığın, kendin olma cesaretinle başlar.
Eski yaşamlarında “alkışa bağımlılık” teması varsa, şimdi “ben kimse izlemese de ışığım” bilincine geçiyorsun.
Slogan: “Kalbim rehberimdir.”
Olumlama: “Sevgiyle yaratır, neşe ile paylaşırım.”

Başak ve Yükselen Başak
Ruh-beden dengesi, hizmet, teslimiyet
Dolunay sana çalışmanın ötesinde “kendine hizmet” dersi veriyor. Fazla yüklenme. Bedenini dinle.
Kurtarıcı karması çözülüyor. Artık başkalarını değil, kendini şifalandırma zamanı.
Slogan: “Hizmet, kalpten gelirse şifadır.”
Olumlama: “Kendime özen gösterdikçe hayatımda mucizeler beliriyor.”

Terazi ve Yükselen Terazi
İlişkiler, benlik, sınırlar
Bu senin karşıt burcundaki dolunay. Kiminle yürüdüğünü, kiminle yürümemen gerektiğini gösterecek.
Geçmişte onay alma veya herkesin dengesini sağlama karması çözülüyor. Ruhun artık “kendine sadakat” istiyor.
Slogan: “Önce ben, sonra biz.”
Olumlama: “Kendime sadık oldukça ilişkilerim sağlıklı büyüyor.”

Akrep ve Yükselen Akrep
Derin dönüşüm, gizli korkular, cinsellik
Dolunay seni içsel ölüm ve yeniden doğuş alanına davet ediyor. Mars Acrux’ta: ruhsal teslimiyetle arınma vakti.
Karma yorumu: Güç, kontrol ve takıntı karması çözülüyor. Ruh, teslim olmayı ve güveni öğreniyor.
Slogan: “Yok oluş, yeniden doğuştur.”
Olumlama: “Karanlığıma sevgiyle bakıyor, ışığımı büyütüyorum.”

Yay ve Yükselen Yay
İnanç, uzaklar, yaşam felsefesi
Yeni bir anlam arayışı başlıyor. Eski inançlar seni taşımıyor. Gerçek bilgi deneyimle gelir.
Fanatik inanç karması çözülüyor. Artık kalpten gelen bilgeliği yaşama entegre etme zamanı.
Slogan: “Gerçek, içimde.”
Olumlama: “Yaşamın bana sunduğu her deneyimden ilahi rehberliği alıyorum.”

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Kariyer, statü, yön
Toplum önündeki imajın değişiyor. Artık kontrol değil, içsel liderlik zamanı. Eski hedeflerin mi seni yönlendiriyor, yoksa kalbin mi?
Katı yapı ve sorumluluk karması çözülüyor. Ruh, kontrolü Tanrı’ya bırakmayı öğreniyor.
Slogan: “Gerçek otorite içimdedir.”
Olumlama: “Kendime ve evrenin planına güveniyorum.”

Kova ve Yükselen Kova
Topluluk, vizyon, arkadaşlık
Yeni topluluklar, projeler, çevreler seni bekliyor. Ama eski bağlar artık enerjisel olarak uyuşmayabilir.
“Yalnız kurt” karması çözülüyor. Gerçek özgürlük, kalpten gelen bir aidiyet hissidir.
Slogan: “Birlikte daha güçlüyüz.”
Olumlama: “Ruhumla uyumlu insanlarla bir araya geliyorum.”

Balık ve Yükselen Balık
Ruhsal kapanış, sezgiler, teslimiyet
Dolunay sana sessizlik, inziva ve ilahi bağlantı çağrısı yapıyor. Neptün’ün etkisiyle rüyalar güçlü.
Kaçış, kurban bilinci karması çözülüyor. Artık ruhun kendi gücünü fark ediyor.
Slogan: “Teslimiyet, özgürlüktür.”
Olumlama: “Evrenin beni yönlendirdiğine güveniyorum.”

KOÇ
Dolunay kendi burcunda parlıyor. Artık bir devrin kapanıp yenisinin başladığı eşiğe geldin. Uzun süredir içinde tuttuğun sözleri söyleme, adını koyamadığın duygularla yüzleşme zamanı. Bu enerji seni hızla dönüştürürken, öfke veya sabırsızlıkla hareket etmemeye dikkat et. Kendini yeniden tanımlıyorsun — “Ben kimim?” sorusunun cevabı değişiyor.
İlişkilerde, özellikle “ben mi, biz mi?” çatışması gündeme gelebilir. Bazen sevgi, bir mesafe koymakla da korunur. Şimdi kendi merkezine dön, yeniden doğuş burada başlıyor.

BOĞA
Görünmeyen alanlarda büyük bir çözülme var. Bilinçaltında yıllardır biriken korkular, bastırılmış duygular su yüzüne çıkabilir. Rüyalar, sezgiler, semboller sana bir şeyler fısıldıyor olabilir. Ruhun, bırakman gerekeni artık tutmuyor.
Bir döngü kapanıyor, özellikle gizli düşmanlıklar, arkadan dönen işler veya içsel sabotaj kalıpları konusunda farkındalık kazanıyorsun. Şimdi geri çekilmek, sessiz kalmak, kendinle bağ kurmak en iyisi. Bazen hiçbir şey yapmamak, en derin dönüşümdür.

İKİZLER
Sosyal çevrende, arkadaş gruplarında veya geleceğe dair planlarında bir yüzleşme dönemi başlıyor. Kimlerle aynı vizyona sahip olduğunu görüyorsun. Bazı dostluklar bitebilir, bazılarıysa seni ileriye taşıyacak şekilde yeniden şekillenebilir.
Dolunay sana “artık eski ideallerinle ilerleyemezsin” diyor. Geleceğe dair hedeflerini güncelle. Ruhun olgunlaştı; artık seninle aynı titreşimde olmayan bağları serbest bırak. Yeni bir topluluk, yeni bir yön seni bekliyor.

YENGEÇ
Kariyer alanında önemli bir dönüm noktası. Uzun süredir biriktirdiğin emeklerin karşılığını alabilir veya yön değişikliğine gidebilirsin. Toplum önünde daha görünür hale gelebilirsin; ancak bu beraberinde sorumluluk da getirecek.
Dolunay seni sahneye çıkarıyor ama duygusal olarak da sınavdan geçiriyor. Artık “kimin onayıyla ilerlediğini” sorguluyorsun. Başarı tanımını yeniden yazma zamanı. Gerçek güç, kendi değerini dış onaydan bağımsız hissedebilmekte.

ASLAN
Ruhun özgürlük istiyor. Yeni bir yolculuk, eğitim, vizyon değişikliği seni çağırıyor. Belki de bir inanç sistemiyle, öğretinle veya içsel anlam arayışınla yüzleşiyorsun.
Dolunay seni dar bir çerçeveden çıkarıp geniş ufuklara taşıyor. Artık kimsenin düşüncesine sığamıyorsun. Fakat bu değişim, senin için sadece fikirsel değil — ruhsal da bir sıçrama. Eski inançlarını bırak, kendi gerçeğini bul.

BAŞAK
Derin bir dönüşüm süreci. Maddi veya duygusal paylaşım konularında bir yüzleşme yaşanabilir. Ortak kaynaklar, borçlar, miras, nafaka ya da partnerin gelirleri gündeme gelebilir. Ama mesele aslında “güvenmek ve bırakmak”la ilgili.
Dolunay sana kontrolü bırakmayı öğretiyor. Artık her şeyi planlayamazsın. Bazen en büyük güç, teslimiyette gizlidir. Eski bağları çöz, geçmiş acıların enerjisini serbest bırak. Ruhun hafifledikçe sezgilerin keskinleşecek.

TERAZİ
Karşı aksındaki Koç Dolunayı ilişkilerinde bir kırılma yaratıyor. Artık bazı şeyler aynı kalamaz. Partnerinle aranda netlik ihtiyacı doğabilir: “Ya tamam, ya devam.”
Bir dönemin kapanışı, yeni bir ilişki dinamiğinin başlangıcı olabilir. İlişki sadece aşk değil, aynı zamanda iş ortaklıklarını da kapsar. Bu hafta dengeyi sağlamak için önce kendi sınırlarını belirle. Gerçek sevgi, özsaygının gölgesinde filizlenir.

AKREP
Gündelik düzen, sağlık ve iş alanında değişim haftası. Uzun süredir seni yoran bir iş ortamı veya rutin artık sürdürülemez hale gelebilir. Vücudun sinyaller verebilir — dinle.
Bu dolunay, seni bedensel farkındalığa çağırıyor. “Daha sağlıklı, daha verimli, daha huzurlu” bir sistem kurman gerekiyor. Küçük değişimler bile büyük dönüşümler yaratacak. Bedenin, ruhunun aynasıdır.

YAY
Kalp çakran açık: aşk, tutku, yaratıcılık, çocuklar... Hepsi sahnede. Bu dolunay, gerçekten neyi sevdiğini, ne için yaşadığını sana hatırlatıyor.
Yaratıcı bir proje tamamlanabilir veya romantik ilişkinde önemli bir farkındalık yaşayabilirsin. “Kalbimin sesi ne diyor?” sorusu bu hafta çok önemli. Hayat seni sadece düşünmeye değil, hissetmeye davet ediyor. Coşku ve ilham senin yakıtın olacak.

OĞLAK
Ev, aile, kökler ve geçmiş temaları öne çıkıyor. Bir taşınma, evle ilgili karar veya ailevi bir mesele gündeme gelebilir. Fakat görünürdeki olayın ardında geçmişinle yüzleşme enerjisi var.
Artık bazı duygusal kalıpları bırakman gerekiyor. Çocukluğundan taşıdığın yükler seni tanımlamamalı. Dolunay sana güvenli alanı yeniden kurma şansı veriyor — ama bu kez kalbinin merkezinde.

KOVA
İletişim hattında dolunay etkisi! Kardeşler, yakın çevre, eğitimler, sözleşmeler gündemde. Bazı konuşmalar yön değiştirici olabilir.
Zihnini meşgul eden konulara dürüstçe bak. Sözcüklerin büyük bir güç taşıyor; ama aynı zamanda duygusal açıklık da istiyor. Artık düşüncelerini bastırma. Gerçeğini söylemek bir özgürleşme biçimi olacak.

BALIK
Değerler, para ve özsaygı konularında önemli bir farkındalık. Maddi güvenliğinle duygusal güvenliğin arasındaki bağlantıyı fark ediyorsun.
Bu hafta kendine “Ben neye değer veriyorum?” sorusunu sor. Artık sadece maddi kazanç değil, ruhsal tatmin de kriterin olmalı. Bazı harcamalar bitebilir, yeni bir gelir kapısı açılabilir. Ama asıl, içsel güvenini bulmakta.

Cesaretin yolu, dengenin sınavı​

Bu Dolunay, hayatın merkezine özgürlüğü, cesareti ve dürüst yüzleşmeleri taşıyor. Bir yanımız koşmak, bağları koparıp ilerlemek isterken, diğer yanımız ilişkilerin yüklediği sorumlulukları hatırlatıyor.

Gökyüzü sanki şunu söylüyor: Cesur ol, ama başkalarının varlığını da görmezden gelme!

İlişkiler ve Duygular

Bu Dolunayda ilişkilerde uzun süredir üzeri örtülen meseleler yeniden gündeme gelebilir. Eski defterler açılabilir, kapanmadığını sandığımız hesaplar konuşulabilir. Bu yüzleşmeler ilk anda huzursuzluk yaratsa da, sonunda büyüme ve iyileşme şansı getirecek. Tamam mı, devam mı? sorusu sert bir şekilde önümüze konabilir. Burada önemli olan, geçmişin yükünü taşımak yerine yeni yollar açmaya cesaret edebilmek.

İş ve Toplumsal Alan

Hayatta daha kalıcı adımlar atma isteği güçleniyor. Kararlarımız uzun vadeli sonuçlar doğurabilir. Doğru zamanda atılan hamleler, toplum önünde saygınlık ya da kariyerde güçlenme getirebilir. Ancak bu süreçte eski yaralar da tekrar hatırlanabilir. Önceden yaşanmış kırılmalar yeniden açığa çıkabilir. Yine de bu yüzleşmeler, geleceğe daha sağlam adım atmamız için gerekli.

İçsel Dünya ve Değişim

Bastırılmış öfkeler ve saklı kalan arzular yüzeye çıkabilir. Daha cesur, daha net olmak isterken zaman zaman fazla sertleşme riski var. Bu Dolunay aslında bir cesaret testi gibi: suskunlukla mı kalacağız, yoksa kendi gerçeğimizi ortaya koyacak mıyız? Öte yandan beklenmedik gelişmeler, ani kararlar ve sürpriz değişimler düzeni bir anda altüst edebilir. İlk bakışta sarsıcı olsa da, bu değişimler bize yeni ufuklar açacak. Eski kalıplar kırılırken, geleceğe daha sağlam temeller atılacak.

7 Ekim 2025 Koç Dolunayı – Türkiye İçin Olası Gündemler

Devlet–halk gerilimi: Yönetim ile muhalefet arasında sertleşen söylemler, halkın güvenlik ve yaşam koşullarına dair talepler.

Uluslararası sahne: Türkiye’nin dışarıya verdiği imajın güçlenmesi; diplomasi dilinde tartışma yaratabilecek çıkışlar.

Çocuklar ve öğrenciler: Eğitimde yeni düzenlemeler, müfredat ve sınavlarla ilgili tartışmalar; çocukların güvenliği ve haklarına dair hassasiyet.

Gençlik ve kültürel sahne: Sporcular, sanatçılar ve gençlerin öne çıkışı. Başarıların yanında ideolojik tartışmalar ve toplumsal gerginlik ihtimali.

Ekonomik perde arkası: Borç–alacak dengeleri, dış kaynak arayışları, gizli finansal görüşmeler.

Kamu düzeni yükleri: İşçi, memur, sağlık ve askerî alanlarda ağır sorumluluk ve fedakârlıklar.

Devletin imajı: Yönetim kararlarının bazı kesimlerde hayal kırıklığı yaratması, halkın gözünde bulanıklık algısı.

Sürpriz gelişmeler: Kapalı kapılar ardındaki konuların bir anda açığa çıkması, şaşırtıcı toplumsal olaylar.

Koç Dolunayı – Sağlık Etkileri

Olası Sağlık Etkileri:

• Baş ve yüz bölgesinde hassasiyet (baş ağrıları, migren, göz yorgunlukları).
  • Sinir sisteminde gerginlik; sabırsızlık kaynaklı stres ve tansiyon oynamaları.
  • Kaza ve yaralanmalara açıklık (özellikle acelecilikten kaynaklı).
  • Diş ve çene sıkmaları, uyku düzensizlikleri.
  • Ateşli rahatsızlıklar, vücutta ani yükselen ısı veya iltihap tepkileri.
Bu Dolunayda bedenin sana yavaşla diye verdiği işaretleri dikkate al, en büyük şifa sabırda gizli!

Son Söz

Koç Dolunayı, bireysel hayatlarımızda da ülkelerin kaderinde de aynı soruyu soruyor: Cesaretinle mi ilerleyeceksin, yoksa suskunlukla mı kalacaksın? Bu günlerde hızla parlayan öfke, sabırsızlık ve gerilimler kadar, yeni başlangıçların kapısını açan bir enerji de var. İlişkilerde dengemizi, toplumda birlik duygusunu korumak hiç olmadığı kadar önemli. Çünkü bu Dolunay yalnızca yüzleşmeleri değil, aynı zamanda yenilenme fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Gökyüzü bize şunu hatırlatıyor: Gerçek güç, sadece kendi yolunu çizmekte değil, birlikte yürünecek yolları da inşa edebilmekte gizli.

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koçlar,

Bu Dolunay burcunuzda gerçekleşiyor ve sizi hayatın merkezine alıyor. Uzun süredir içinizde tuttuğunuz duygular, beklentiler ve söylemek isteyip erteledikleriniz artık saklanamayacak. Bir yandan kendi yolunuzu seçme arzunuz güçlü, diğer yandan ilişkilerde dengeyi koruma ihtiyacı sizi sınayacak. Aceleyle verilen kararlar sert sonuçlar doğurabilir; fakat doğru adımlar sizi özgürleştirip yepyeni başlangıçlara taşıyacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar,

Bu Dolunay sizin için daha çok iç dünyanıza ve günlük düzeninize ışık tutuyor. Uzun zamandır farkında olduğunuz ama görmezden geldiğiniz bazı yorgunluklar, iş temposu veya sağlıkla ilgili alışkanlıklar ön plana çıkabilir. İçinizde bastırdığınız kaygılar açığa çıkarken, size iyi gelmeyen düzenleri geride bırakma ihtiyacı doğabilir. Küçük değişikliklerle hem bedeninizi hem de ruhunuzu rahatlatabileceğiniz bir dönemdesiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler,

Bu Dolunay size sosyal çevrenizi, arkadaşlık ilişkilerinizi ve hayata dair umutlarınızı hatırlatıyor. Bir yanda sizi destekleyen dostluklar ön plana çıkarken, diğer yanda “ben bu grubun içinde hâlâ kendim olabiliyor muyum?” sorusu aklınıza düşebilir. Arkadaş çevresinde sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ilişkilerde sınırlar yeniden çizilebilir. Cesur bir çıkış yapma arzunuz güçlü olacak; doğru kişilerle bir araya geldiğinizde hayalleriniz için yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler,

Bu Dolunay sizin için özellikle iş ve aile dengesini öne çıkarıyor. Bir yanda toplumsal görünürlüğünüz, mesleki sorumluluklarınız ve geleceğe dair hedefleriniz var; diğer yanda ise ev ve aile içindeki huzur ihtiyacı sizi çağırıyor. Kendinizi iki tarafa da yetiştirmek isterken zorlanabilirsiniz. Bu süreçte önemli kararlar gündeme gelebilir, özellikle iş hayatınızda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Ancak iç huzurunuzu korumak için evdeki dengeyi ihmal etmemeniz büyük önem taşıyor.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar,

Bu Dolunay size uzak ufukları, yeni bakış açılarını ve öğrenme isteğini hatırlatıyor. İçinizde bir süredir kıpırdayan keşfetme arzusu daha da güçlenebilir. Eğitim, yolculuklar ya da hayat felsefenizle ilgili cesur kararlar alabilirsiniz. Ancak ani çıkışlar yerine adım adım ilerlemek daha faydalı olacak. Düşüncelerinizi açıkça ifade etme isteğiniz artıyor; bu da hem ilişkilerde hem iş yaşamında dikkat çekmenizi sağlayacak.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar,

Bu Dolunay sizin için ortaklıklar, paylaşımlar ve maddi sorumluluklar alanında etkili oluyor. Uzun süredir göz ardı edilen borçlar, ortak işler ya da güven duygusu üzerine kurulu ilişkiler gündeme gelebilir. Cesaretle bazı konuları masaya yatırmanız gerekebilir. Kontrol dışı gelişmeler olsa da bu süreç size hangi bağların gerçekten kalıcı olduğunu gösterecek. Paylaşmayı öğrenmek, yükleri tek başına taşımamak sizin için şifa olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler,

Bu Dolunay ilişkiler alanınızı güçlü bir şekilde aydınlatıyor. Hem ikili ilişkilerinizde hem de ortaklıklarda artık görmezden gelinen meseleler su yüzüne çıkabilir. Karşınızdakilerle denge kurma isteğiniz yüksek ama bu süreçte kendi ihtiyaçlarınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor. Cesaretle adım atarak ilişkilerde netleşme sağlayabilir, bazı bağları güçlendirirken bazılarını geride bırakabilirsiniz. Unutmayın, gerçek denge yalnızca karşı tarafa uymakla değil, kendi gerçeğinizi de ortaya koymakla kurulur.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler,

Bu Dolunay sizin için günlük düzen, iş ortamı ve sağlığınızla ilgili konuları öne çıkarıyor. Uzun süredir ertelediğiniz iş yükleri ya da bedensel yorgunluklar artık dikkatinizi istiyor olabilir. Çalışma hayatınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir; ekip içi ilişkilerde daha sabırlı olmanız gerekebilir. Sağlığınız için küçük ama etkili alışkanlık değişiklikleri bu dönemde size büyük fayda sağlayacak. Unutmayın, bedeninizin sesini duymak aynı zamanda ruhunuza da iyi gelir.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar,

Bu Dolunay sizin için aşk, yaratıcılık ve kendinizi ifade etme alanlarını aydınlatıyor. Kalbinizden geçenleri saklamanız zorlaşabilir; duygularınızı açıkça ortaya koyma isteğiniz artıyor. Aşk hayatınızda cesur kararlar gündeme gelebilir, aynı zamanda çocuklar ya da yaratıcı projelerle ilgili yeni gelişmeler de sizi heyecanlandırabilir. Fakat ani çıkışlardan kaçınmak, hislerinizi daha dengeli ifade etmek uzun vadede size kazandıracak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar,

Bu Dolunay ev ve iş yaşamınız arasında hassas bir denge kurmanızı istiyor. Aile içindeki meseleler, ev düzeni ya da geçmişten gelen sorumluluklar gündeme gelebilir. Bir yandan kariyerinizde güçlü adımlar atma isteğiniz var, diğer yandan evdeki huzuru koruma ihtiyacınız ağır basabilir. Cesur kararlar alabilirsiniz ama bu süreçte aceleyle hareket etmek yerine sağlam temeller atmak en doğrusu olacak.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar,

Bu Dolunay sizin için iletişim, yakın çevre ve öğrenme alanlarını öne çıkarıyor. Kardeşler, komşular veya yakın dostlarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etme isteğiniz artıyor; fikirlerinizi daha cesur ve doğrudan ortaya koyabilirsiniz. Ancak tartışmalarda ölçüyü kaçırmamak önemli. Yeni bir eğitim, yolculuk ya da zihinsel proje gündeme gelebilir; bu süreç size farklı bir bakış açısı kazandıracak.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar,

Bu Dolunay sizin için maddi kaynaklar ve güven duygusunu öne çıkarıyor. Harcamalarınız, gelir-gider dengeniz ya da sahip olduklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır göz ardı ettiğiniz finansal bir mesele netlik kazanabilir. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız artarken, değer verdiğiniz şeyleri koruma refleksiniz de güçleniyor. Maddi alanda alacağınız cesur ama dengeli kararlar, geleceğinizi daha sağlam temellere oturtmanızı sağlayacak.

KOÇ DOLUNAYI VE DÖNÜŞÜM

Sabah 06:47’de 14° Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, gökyüzünde cesaret, irade ve bireysel kararlar üzerinde güçlü bir vurgu yapıyor. Kendi yolumuzu çizme ve bağımsız adımlar atma enerjisi zirvedeyken, ani çıkışlara, hızlı kararlara ve fevri davranışlara karşı dikkatli olmak gerekebilir. İlişkiler alanında ise ben ve sen dengesinin sınandığı bu süreçte, bir yandan kapanış ve tamamlanma temaları gündeme gelirken, diğer yandan da hayatımızda yeni bir yön belirleme ihtiyacı öne çıkacaktır.

#Koç dolunayı. Acele ettiğin,görmezden geldiğin,olsun diye direttiklerine dön yeniden bak. Sen çırpınsan da,telaşla savrulsan da,kendini yok sayıp ona ulaşmaya çalışsanda zamanında oldu her şey.
Sen,telaşların,kalbinde çırpınışların,gözünde yaşınla kaldın. Çünkü,her şey olacağına vardı. Nasipte olanı aldın. Şimdi sakinleş. Kalbindeki sızıyı,gözündeki yaşı,hayatındaki telaşı dindir ve tevekkül et. Olması gerekseydi olurdu. Olması gerekiyorsa olur.

Şu an yaşadığın değersizlik,anlaşılamaz biri olduğun ve çok şey beklediğinle ilgili bütün varsayımlar başkasının gözünden gördüğün sensin.

Bazı insanlar bataklık gibidir. Seni kolayca çamuruna çeker, çamurun sen olduğuna inandırır. Sonra seni bırakmaz, her çabalamanı kendi batağına ekler. Ama unutma, sen o çamur değilsin; Koç Dolunayı gibi kendi gücünü fark ettiğinde, bataklıktan çıkar ve kendi okyanuna ulaşabilirsin..

Sen başkasının biçtiği değerde değilsin. Kendi değerini anlaman için bataklığı olan insanlara veda etmelisin..

#koçdolunayı

7 Ekim’de Koç burcunun 14° derecesinde önemli bir Dolunay gerçekleşiyor.
Bu Dolunay, öncü burçlar olan Koç ve Terazi hattında etkili olacağı için ilerleyen dönemler için yön belirleyici olacak.

Bu süreçte;

Cesaret, hak, hukuk ve adalet temaları öne çıkarken,

Bazı durumlarda düşünmeden hareket etme, fevri çıkışlar da gündeme gelebilir.

Spor, savunma sanayi, askeri alanlar dolunayın etkisiyle ön planda olacak.

Özellikle ilişkiler mercek altında!
Evlilik, ortaklıklar, imzalar ve anlaşmalar konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir. Geçmişte kalan bir ilişki tekrar karşınıza çıkabileceği gibi, mevcut ilişkilerde eski sorunların tekrarıyla yüzleşmeniz de mümkün. Bazı bağlarda ani bitişler gündeme gelebilir.

Ebru Yıldırım

KOÇ BURCUNDA SÜPER DOLUNAY

Bu dolunay bir amaç belirleyip o amaç uğruna planlar yapıp adımlar atmak için çok idealdir. İyimser, hevesli, coşkulu ve hayatımızda yeni birtakım başlangıçlar yapmak için uygun zamanlardı. Lider özelliklerimizi daha fazla ortaya koymak isteyebilir, bir takım konular için öncülük etmek isteyebiliriz. Aceleci, panik ve aşırı heyecanlı olabiliriz. Sabır mekanizmamız biraz sekteye uğrayabilir. Öfkemizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz. Yeni şeyler denemeye, hayatımıza yenilikler katmak isteyebiliriz. Özgürleşme, daha rahat hareket etme isteğimiz daha da artabilir, yeni fikirlere ve girişimlere açık oluruz. Koyacağımız hedeflere çok rahat bir şekilde ulaşabileceğimize işaret etmekte ama unutmayın hedef koymak burada kilit cümle… Hedefiniz var ise sırtınız yere gelmez.

Varsa çocuklarımızın sorunları ile yakından ilgilenmek, onların ihtiyaçlarını tespit etmek, çocuklarımızın veya bakmakla yükümlü olduğumuz çocuklarla ilgili gelecek planları yapmak içinde harika bir dönem.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığın, emek verdiğin ve belki de liderlik ettiğin bir proje nihayet sonuca ulaşabilir. Bu, yaptığın işlerin görünür olacağı ve takdir toplayabileceğin bir dönem. Mevcut işinden memnun değilsen veya kariyerinde bir değişiklik yapmak istiyorsan, bu dolunay sana gereken o "hadi artık!" cesaretini verebilir. Kendi işini kurma, yeni bir pozisyona başvurma veya patronunla önemli bir konuşma yapma isteği duyabilirsin. Fikirlerini kabul ettirmek için fazla ısrarcı olabilir, otorite figürleriyle veya iş arkadaşlarınla ani tartışmalara girebilirsin. "Benim dediğim olacak" tavrından kaçınmak ve diplomatik olmak önemli. Ani ve fevri kararlarla istifa etmek gibi sonradan pişman olacağın adımlar atmamaya dikkat et.

Bu dolunayın en belirgin etkisi, ani ve düşünülmemiş harcama isteğidir. Canım istedi, aldım! enerjisi çok baskın olabilir. Özellikle teknolojik aletler, spor malzemeleri veya seni daha güçlü hissettirecek şeylere para harcama eğilimin artabilir. Kredi kartına davranmadan önce iki kere düşünmekte fayda var. Bu dönemde borsada ani bir hamle yapmak, riskli bir yatırıma girmek gibi konularda kendini daha cesur hissedebilirsin. Bu hamleler büyük kazançlar getirebileceği gibi, düşünülmeden yapıldığında kayıplara da yol açabilir.
Koç – Terazi aksında meydana gelen gelişmeler genel olarak, ilişkiler- ortaklıklar- sen-ben ilişkisinde ki denge, evlilik, özel hayat konularını masaya yatırdığımız dönemdir. Demek ki dolunay haftasında bu konular daha çok gündemimizde yer alacak sık sık.

Sağlığımızla ilgili özellikle baş bölgesinde bulunan organlar hassas olabilir. Baş ağrıları ve kronik migreni olanlar bu dolunay zamanı migrenleri daha çok azabilir. özellikle tansiyon problemi olanlar biraz daha dikkat etmelerinde fayda var. Bunun yanı sıra dil, kulaklarda hassaslaşabilir. Panik atak gibi sorunlar oluşabilir.

Dinçer Güner

7 Ekim Salı – Mars Günü, Ay Koç Burcunda ve Koç Dolunayı

Bugün 7 Ekim’de gökyüzü oldukça hareketli bir enerjiye sahip. Mars gününde ve Ay Koç burcundayız, bu da cesaret, ataklık ve ani gelişmelere açık bir günü işaret ediyor. Koç’un ateşli enerjisi ile Mars’ın dinamik etkisi birleşince, duygularımız yoğun, hareketlerimiz hızlı ve bazen de sabırsız olabilir.

7 Enerjisi ve Dolunay Etkisi:

Bugün 7 enerjisi ile dikkat, farkındalık ve içsel keşif ön planda. Dolunayın etkisi ile duygularımız daha görünür, sezgilerimiz ise güçlenmiş durumda. Ancak unutulmamalı ki dolunay zamanları duygusal dalgalanmalar ve gerilimleri de beraberinde getirir. İçsel huzuru korumak için meditasyon ve kısa nefes egzersizleri çok faydalı olacaktır.

Günlük Enerjiler ve Dikkat Edilecek Noktalar:

•Gerginlik: Koç burcunun ateşli doğası, sabırsızlık ve ani tepkileri artırabilir. Trafikte, iş yerinde veya aile içinde ani tartışmalara dikkat etmek önemli.

•Aşk: Tutkulu ama hızlı değişen duygular ön planda. Yeni ilişkilere başlamak için uygun bir gün, ancak aceleci davranmamak gerekiyor. Mevcut ilişkilerde ise karşılıklı anlayış şart.

•Sağlık: Baş ağrıları, stres kaynaklı tansiyon dalgalanmaları ve enerji düşüklüğü görülebilir. Bol su içmek ve kısa yürüyüşler faydalı.

•Bolluk ve Bereket: Yatırımlar ve maddi konular için aceleci kararlar riskli olabilir. Bugün sezgilerinizi kullanarak fırsatları gözlemlemek en doğru strateji.

Kuzey Ay Düğümü (KAD):

Kuzey Ay Düğümü, bugünkü enerjide “içsel liderlik ve kendi yolunu çizme” mesajı veriyor. Başkalarının yönlendirmelerine fazla kapılmadan, kendi içsel rehberinizi dinlemek önemli.

Toplumsal Gündem ve Siyasi Enerji:

Bugün toplumsal olarak hareketli bir gün olabilir. Ani tartışmalar, fikir ayrılıkları ve halk arasında tartışma yaratabilecek gelişmeler yaşanabilir. Siyasi açıdan ise büyük kararlar veya gündem değişiklikleri olabilir.

Deprem ve Doğa Etkileri:

Gökyüzü enerjisi, yer hareketlerini doğrudan öngörmese de Koç’un ateş ve Mars’ın ani enerjisi ile dikkatli olmak, riskli bölgelerde temkinli davranmak önerilir. Özellikle ani sarsıntılara karşı hazırlıklı olmak akıllıca olacaktır.

Özetle:

7 Ekim, duygusal ve fiziksel enerjinin yüksek olduğu, hızlı ve bazen sert etkilerin görüleceği bir gün. Dikkatli, farkında ve sezgisel olarak hareket edenler, hem aşk hem iş hem de kişisel gelişim konusunda avantaj sağlayacak.

Tüm Burçlar İçin Enerji Rehberi

Bugün gökyüzünde Koç Dolunayı bizleri cesaret, hareket ve ani farkındalıklarla karşılıyor. Ateşli Koç burcu enerjisi, her burç için farklı şekilde yansıyacak. İşte tüm burçların bugünkü etkilerle neler yaşayacağı:

Koç: Kendi enerjiniz dorukta! İçsel liderliğinizi göstermek, cesur adımlar atmak için harika bir gün. Ancak sabırsızlık ve ani tepkilere dikkat edin.

Boğa: Maddi konular ve ilişkiler ön planda. Dolunay, değerlerinizi ve sahip olduklarınızı gözden geçirmenizi sağlıyor. Harcamalarda dikkatli olun, ani kararlar riskli olabilir.

İkizler: İletişim ve sosyal çevrenizde ani farkındalıklar yaşanabilir. Eski ilişkiler, eski konuşmalar gündeme gelebilir. Dikkatli dinleyin, acele karar vermeyin.

Yengeç: Ev ve aile konuları ön planda. Dolunay, duygusal patlamalara ve geçmişten gelen hassasiyetlere dikkat çekiyor. Huzur için içe dönmek faydalı.

Aslan: Kendinizi göstermek, yaratıcı projelere yönelmek için güçlü bir gün. Ancak egonuzu kontrol etmek önemli; tartışmalara neden olabilir.

Başak: İş ve sağlık alanında farkındalıklar öne çıkıyor. Ani stres ve yorgunluk olabilir. Gününüzü planlamak ve sağlığınıza özen göstermek önemli.

Terazi: İkili ilişkiler ve ortaklıklarda büyük farkındalık zamanı. Duygusal dengeyi korumak için aceleci davranmayın, partnerle iletişime odaklanın.

Akrep: İçsel dönüşüm ve ruhsal farkındalık öne çıkıyor. Gizli kalmış duygular gün yüzüne çıkabilir. Meditasyon ve yalnız zaman faydalı.

Yay: Seyahat, eğitim ve yeni bilgiler öne çıkıyor. Ani plan değişiklikleri olabilir. Maceracı ruhunuzu kullanın ama temkinli olun.

Oğlak: Kariyer ve toplumsal konularda ani gelişmeler olabilir. Hedeflerinize odaklanın ama kontrolü kaybetmemeye çalışın.

Kova: Sosyal çevre, arkadaşlıklar ve projelerde hareketlilik var. Grup çalışmaları yoğun olabilir, fikirlerinizi açıkça paylaşın ama tartışmadan uzak durun.

Balık: İçsel farkındalık ve maddi kaynaklar ön planda. Finansal veya kişisel değerler konusunda ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı dengelemek önemli.

7 EKİM KOÇ BURCU YORUMLARI

Burcunuzda gerçekleşen dolunay kendinizle ilgili bazı iddialı kararlar almanızı kolaylaştırabilir. Ne istediğinizi belirleyebilirsiniz.

BOĞA BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay kontrolünüz dışı durumlara yaklaşımınız hakkında bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

İKİZLER BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay arkadaşlık ilişkileriniz hakkında gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

YENGEÇ BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay kariyeriniz ve sorumluluklarınız hakkında gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir. Dolunayın ardından sosyal bir gündeminiz olabilir. Hafta sonunda dinlenmeye zaman ayırabilirsiniz.

ASLAN BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay seyahat planları ve yurt dışı ve yabancılarla ilgili gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

BAŞAK BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay ortaklıklar, iş birlikleri ve ortak maddi konularda gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

TERAZİ BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay ilişkiler, evlilik ve birlikteliklerle ilgili konularda gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

AKREP BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay gündelik iş ve uğraşlar, rutinler ve sağlıkla ilgili konularda gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

YAY BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay aşka, heyecanlara, tutkulara dair konularda gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

OĞLAK BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay ev ve aileye dair konularda gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

KOVA BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinde gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

BALIK BURCU YORUMLARI

Koç burcunda gerçekleşen dolunay maddi konularda ve iş konularında gerçekleri görmenizi ve bir karara varmanızı kolaylaştırabilir.

Koç Burcunda Dolunayın Getirdikleri​

Bu dolunay bireysel önceliklere dikkat çeken bir kendini görme dolunayı.

7 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşen dolunay ilişkiler zamanından geçerken bireysel önceliklerimize vurgu yapıyor. Zira dolunay haritasında hem Terazi burcu yükseliyor hem de bu dönemde Güneş Terazi’de. Ayrıca her dolunay özellikle bire bir ilişkilerimizi irdeleme zamanı. Zodyak'ın Koç-Terazi ekseni de ilişki ve karşıtlıklarla ilgili her tür konuyu temsil ediyor. Hal böyleyken hem gelmiş geçmiş hem mevcut hem de potansiyel ilişkilerimizi masaya yatırmanın tam zamanı. Ama bunu yapmanın öncelikle kendini tanımaktan geçtiğini vurguluyor, dolunay. Zira birinci burç Koç’ta "Cesaretin var mı kendini tanımaya?" diyor ve "Ben kimim ve ne istiyorum?" sorularına yeni yanıtlar arıyor. Belki de bu yanıtları doğru şekilde bulursak ünlü şair Rimbaud’nun dediği gibi aşkı da yeniden icat edebiliriz.

Özetle bu dolunay kişisel istek ve önceliklerimizin altını çizebilir. İsteklerimizde diretebiliriz. Dolunay haritasında yeni Akrep burcuna ilerlemiş olan Merkür düşüncelerde abartı kaygı ve şüpheleri beraberinde getirebilir ve bunu ilişkilerimize yansıtabiliriz. Haritada Terazi burcunun yükselirken yöneticisi Venüs’ün geride kalması ilişkilerde saklı, gizli durumlara, görünmeyene vurgu yapabilir. Tüm bunlara karşın şahsi önceliklerimizi düşünerek bir karar almamız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…