7 eylüle kadar diyet ve spora devam ( yardımlarınızı bekliyorum kızlar)

deepshot

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2
0
16
Denizli
Son üç aydır sürekli başlayıp bıraktığım diyetlerden fena halde sıkıldım artık. Bu benim için ölüm kalım meselesi haline geldi. Erkek arkadaşımla beraber başlamıştık (sözde..! ) diyete.. O tam 11 kg verdi ben ise bırak başla yaparak koca bir hiç !! Boyum 164 kilom 76.6 yaşım 23 ( alkali beslenmeye çalışıcam özellikle... 3 gündür spora gidiyorum. Spor sonrası abartılı acıkıyorum ve tatlı krizlerine engel olamıyorummm ( Özellikle bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Metabolizmam çok yavaş bu arada önerileriniz varsa lütfen söyleyin. 7 eylülde en yakın arkadaşımın düğünü var ve ben bu halimle gidemem o düğünee

Merhaba canım. Benim de regl dönemlerimde tatlı krizim tutuyordu meyve ile bastırıyordum tabi ki meyveyi bir tabak dolusu değil de atıyorum bir kayısı birkaç tane kiraz şeklinde yiyordum. Geçiyordu o zaman. Ben de 170 boyunda 58 kiloyum. Önceleri 46 kiloydum doktorum kilo almamı söylemişti sonra pişman oldum aldığım için ve taktım durdum en sonunda şimdi tekrar eski kiloma dönmek için çabalayacağım elimden fazlasını yapıp. Yarın koşu bandım geliyor deli gibi koşup yürüyeceğim. Spor sonrası acıktığım zaman ben bol salata yiyordum ve yoğurt yiyordum tok tutuyordu. Geceleri acıktığımda ise küçük domateslerden ve salatalıklardan yiyordum. Canın çikolata tarzı şeyler istiyorsa da bitter al sadece bir kere ısır ve bırak. Tadını biliyorsun sonuçta fazla yemeye gerek yok. Ben böyle yaparak faydasını görmüştüm. Her şeyi seçtim yağ şeker un tuz ne varsa hayatımdan çıkardım. Çayı kahveyi bile şekersiz içerim.

Tayfun Türkaslana dooğruca git .

son durumun nedir bilmiyorum umarım spora da diyete de devam ediyorsundur.
tavsiyem spora aç gitmemen. yemekten bir saat sonra normal, dönüşte canın tatlı istiyorsa bunu tarçınlı sütle bastırabilirsin.
abur cubur alışkanlığın varsa ya bırak ya da azla yetinmesini bil derim. bak o yediğin çukulataların stickleri var, 25 kuruşa 10 gr. 50 kalori.evde stok yapma , yiyeceksen de miniklerinden yersin biter. elinin altında olduğu müddetçe yemek istersin.
bir de bol su iç. tatlı isteği ile su isteği beyinde aynı merkezden yönetilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…