- Konu Sahibi pinkangell
-
.......................
evet ben hep aman sorun çıkmasın die sustum kayınvalidem biekersinde sende herşeye tamam diyosun dedi.şaşa kaldım.yani sorunlu saygısız mı olmamı istiyorsun be kadın .
evet ben hep aman sorun çıkmasın die sustum kayınvalidem biekersinde sende herşeye tamam diyosun dedi.şaşa kaldım.yani sorunlu saygısız mı olmamı istiyorsun be kadın .
ilk içimden geçeni yazayım, sanki eşiniz "sonradan görme" derler ya öyle.
k.validenizin tutumunu sizin değil eşinizin değiştirmesi gerekir. örneğin pazar sabahı uyurken mi arıyor, eşinin daha önceden "anne ben kalkınca seni ararım demesi" gerekir. biz tüm aileler aynı ilde olmamıza rağmen ailemizi hergün ararız. kendi ailemi ben ararım, eşimde kendi ailesini arar. ama eşimin ailesi benim aramamı da bekler. canım isterse ararım. kızarlar arada ayrı konu
sen onun annesine .. hanım desen eşinin hoşuna gidermi ki? nezamandır evlisiniz bilmem ama ilk başlarda sende onun annesine hanım babasına bey diye hitap etseydin. birşey dedimide tamm sende babama baba de bende derim diye tehdit edebilirdin. olmassada demezse bey ve hanım derim diye tehdit et bakalım ne diyecek.
ben de dicektim benimki de hiç arayıp sormaz, erkekler böyle diye ama, kapıda annene selam vermemesi çok garip canım ya. benim eşim bizimkileri gördüğü yerde ellerini öper hemen. yani selam vermemek konuşmamak da ne demek. bana işin içinde başka iş var gibi geldi. sanki tavırlı davranıyo. hiç sordun mu neden böyle davranıyosun diye belki sebebi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?