7. GÜN BETA 1.20

tyklm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
63
26
3
Arkadaşlar merhaba transferimin bugün 10. Günü 7. Günümde kan verdim betam 1.20 çıktı betam çıktıktan sonra tutmadığını düşündüm hala da öyle düşünüyorum fakat aynı gün iki kere kahverengi lekelenme geçirdim ne düşüneceğimi bilemez oldum başına böyle bi şey gelen var mı? O günden beri de idrar testi de yapmıyorum test günüm perşembe

bir çok insanın 7. Günde kan değerleri çok yüksek olmasada yine 10’un üzerinde çıkmış benim böyle olunca inancım yasa umudum kalmadı açıkçası sadece lekelenme kafamı karıştırıyor

Ben de yaşadım aynısını maalesef olumsuz oldu inşallah sizin olumlu olur

Kaçıncı gün embriyosu, eğer 3.gün ise 7.günde çıkmaz ama 5.gün embriyosuysa da umut var yine de, ben 5.gün embriyosu 9.gün kan verdiğimde 0 çıkmıştı , test günü de bir şey değişmedi. O dönem araştırdığımda beşinci gün embriosuyla bile 8. Veya 9.günlerde kan verenler 20 li değerlerle öğreniyorlardı. Yani ilaçları bırakmayın onuncu gündeyseniz kan verin

Merhabalar sonucunuz pozitife döndü mü benimde yedinci gün kan testim negatif

Ben 7 gün kan testi verdim negatif 9 da idrar testi yaptım evde yine negatifti ne düşünecegimi bilmiyorum
Zaten 11 günde yükseliyormuş Sizin yine hala bir umudunuz var Ben 11 günde baktırdım Beta 2 çıktım yani benim açıkçası hiçbir umudum kalmadı Doktorum diyor ki 2 gün sonra tekrar yaptır ama sanmıyorum aslına bakarsanız 7 8 günde yükselmeye başlıyor az bile olsa bir Beta yani 10 15 20'lerde oluyor

Açıkçası benimde hiç umudum yok benim 7 gün 0 değerli çıktı 1 dahi değil doktorunuz yaptırın diyorsa yaptırın geç tutunma olabilir mi bilmiyorum

Ben 7 gün kan testi verdim negatif 9 da idrar testi yaptım evde yine negatifti ne düşünecegimi bilmiyorum

Açıkçası benimde hiç umudum yok benim 7 gün 0 değerli çıktı 1 dahi değil doktorunuz yaptırın diyorsa yaptırın geç tutunma olabilir mi bilmiyorum
Tüp bebek olayını da geç tutunma olmaz ki benimkisi tüp bebek Sizinkisi öyle mi tüp bebekte geç tutulmak Beta normal çıkıyor yükseliyor kese geç görünüyor

Doktorum yaptır diyor genel bir Prosedür var ya Hani 12 gün 14 güne kadar işte kanda çıkar diye Beta HCG o yüzden öyle söylüyor Yani bir gerçeği kabul etmek lazım kanda 8 günde 9 günde kesinlikle bir yükselme olması gerekiyor az bile olsa İsterse 5 olsun isterse 8 olsun ama mutlaka bir şeyler yükseliyor çoğu insanda Ben bilemiyorum yani 14 günde ne yükselecek ki

Bende senin gibi düşünüyorum 7 günde çıkmayan değer nasıl pozitife döner diyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…