Benimde tüp bebekTüp bebek olayını da geç tutunma olmaz ki benimkisi tüp bebek Sizinkisi öyle mi tüp bebekte geç tutulmak Beta normal çıkıyor yükseliyor kese geç görünüyor
Zaten 1 tane sağlam emriyo çıktı oda tutmadı. Maddi manevi yordu artik.Benimde tüp bebek
Kaçıncı denemeniz benim ilk havuz yöntemi yaptık ilkinde bir emriyo 6 güne gitti ikinci toplamada 5 emriyodan 2 tanesi 5 güne gitti ilk olmasına rağmen bizide yorduZaten 1 tane sağlam emriyo çıktı oda tutmadı. Maddi manevi yordu artik.
İlaclara devam ediyorum bırakmadım test günüm bu ayın 14 ü 5 gün emriyosuKaçıncı gün embriyosu, eğer 3.gün ise 7.günde çıkmaz ama 5.gün embriyosuysa da umut var yine de, ben 5.gün embriyosu 9.gün kan verdiğimde 0 çıkmıştı , test günü de bir şey değişmedi. O dönem araştırdığımda beşinci gün embriosuyla bile 8. Veya 9.günlerde kan verenler 20 li değerlerle öğreniyorlardı. Yani ilaçları bırakmayın onuncu gündeyseniz kan verin
8 yildir yumurta takibi catlatma ignesi , aşılama, eksozom ve prp , tüp bebek. Olmadı olmadı geçen yıl 1 tane yumurta takibi ile tuttu oda down sendromu çıktı.Kaçıncı denemeniz benim ilk havuz yöntemi yaptık ilkinde bir emriyo 6 güne gitti ikinci toplamada 5 emriyodan 2 tanesi 5 güne gitti ilk olmasına rağmen bizide yordu
İlaclara devam ediyorum bırakmadım test günüm bu ayın 14 ü 5 gün emriyosu
0,248 en son yumurtalarima baktıklarında temmuz ayında 11 tane olmuştuBen ilaçları bıraktım negatif dönmez 11 günden den sonra pozitife . Amh kac sizin
Yaş çok üzüldüm8 yildir yumurta takibi catlatma ignesi , aşılama, eksozom ve prp , tüp bebek. Olmadı olmadı geçen yıl 1 tane yumurta takibi ile tuttu oda down sendromu çıktı.
Benim amh 0.450,248 en son yumurtalarima baktıklarında temmuz ayında 11 tane olmuştu
0,248 en son yumurtalarima baktıklarında temmuz ayında 1
Yumurta Hayır canım hiçbir önemi yok benden de 8 tane Toplamda 2 boş 5 tane hasta bir tane sağlam Önemli olan kaliteli yumurta çıkması 3 tane çıksın kaliteli çıksın vücuda fazla çıkıyor ama ne fayda kalite yokYaş çok üzüldüm
Evet kesinlikle öyle canimYumurta Hayır canım hiçbir önemi yok benden de 8 tane Toplamda 2 boş 5 tane hasta bir tane sağlam Önemli olan kaliteli yumurta çıkması 3 tane çıksın kaliteli çıksın vücuda fazla çıkıyor ama ne fayda kalite yok