- Konu Sahibi miss_capraz
-
idrarınızı dört saat tutmanda yeterli oluyor. yarın sabah su içmeden yaparsanız sonucu alırsınız. zaten bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtileri. vücut hamile kalmaya çalışıyor aynı zamanda tepki veriyor. sizi ve eşinizi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. :lepi:kızlar merhaba iki gündür çok rahatsızım ben aşırı bel ve şiddetli kasık ağrılarım var birde bende su toplama ihtimali vardı doktora gittik iki gündürde inanılmaz gaz sancısı şimdi iyiyim eve gelince test yaptım ilk yaptığım aç karnına sayılırım silik çizgi çıktı aradan zaman geçti ama ben rahatsızlığımdan dolayı sürekli su içmek zorundayım sonraki idrarım su rengindeydi zaten oda negatif çıktı hangisine inanıcamı şaşırdım şimdi sizce hangisi geçerli zaten bana bugün yarın kan testi de istedi doktor günüm cuma ama daha erken olcak allah yardımcımız olsun yarın aç karnına tekrar idrar testi yapcam
cok sevindim hayirli olsun saglikla tamamina erdirsin Rabbim Insallah.Kizlar ben de HAMILEYIM!!!!
kızlar merhaba iki gündür çok rahatsızım ben aşırı bel ve şiddetli kasık ağrılarım var birde bende su toplama ihtimali vardı doktora gittik iki gündürde inanılmaz gaz sancısı şimdi iyiyim eve gelince test yaptım ilk yaptığım aç karnına sayılırım silik çizgi çıktı aradan zaman geçti ama ben rahatsızlığımdan dolayı sürekli su içmek zorundayım sonraki idrarım su rengindeydi zaten oda negatif çıktı hangisine inanıcamı şaşırdım şimdi sizce hangisi geçerli zaten bana bugün yarın kan testi de istedi doktor günüm cuma ama daha erken olcak allah yardımcımız olsun yarın aç karnına tekrar idrar testi yapcam
cnm çok sevindim o çizgi çıktıysa mutlaka doğrudur ayy yarın bende hamileyiimm diyebilcemmi darısı başımaa
kızlar günaydın ben az önce test yaptım ve negatiff offf çok üzgünüm şimdide gidiyorum kn vermeye morelim sıfır nasıl dayanıcam bilmiyorum
Kizlar ben de HAMILEYIM!!!!
kızlar kan verdim 1de sonucu alcam ama umudum bitti tamamen akşamda zaten leke şeklinde geldi off allahım dayanması ne zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?