- Konu Sahibi miss_capraz
-
kızlar merhaba iki gündür çok rahatsızım ben aşırı bel ve şiddetli kasık ağrılarım var birde bende su toplama ihtimali vardı doktora gittik iki gündürde inanılmaz gaz sancısı şimdi iyiyim eve gelince test yaptım ilk yaptığım aç karnına sayılırım silik çizgi çıktı aradan zaman geçti ama ben rahatsızlığımdan dolayı sürekli su içmek zorundayım sonraki idrarım su rengindeydi zaten oda negatif çıktı hangisine inanıcamı şaşırdım şimdi sizce hangisi geçerli zaten bana bugün yarın kan testi de istedi doktor günüm cuma ama daha erken olcak allah yardımcımız olsun yarın aç karnına tekrar idrar testi yapcam
kızlar aldım sonucu 0.83 offf yaa nasıl dayanılır buna
benim de 9. gün 2 çıkmıştı, erken dediler, yükselir dediler, inanmadım biliyordum 12. gün yani dün, kocaman bir sıfır çıktı
merak ediyodum seni :uhm:üzüldüm canım aynı durumları bi çoğumuz defalarca yaşıyoruz elden b,şey gelmiyo:teselli: inşallah rabbim fazla uğraştırmaz bizleri[/QUOTE
hiç pozitif görmemis biri olarak artık inanamıyorum zaten, artık aklım almıyor nasıl hamile kalındığını..
amin canım amin.. elden gelen bişey yok..
canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsün. evt ya üzüntümüzle üzülüyor sevincimizle seviniyoruz.hamile haberleri benide çok mutlu ediyo umut oluyo allah herkesin evladını bağışlasın.gönül istiyoki burda tüp bebekle uğraşan kimse kalmasın.feryad naptı acaba inşallah güzel haberlerini alırız.canımben şimdi lucrin kullanıyom dondurulmuşları denicez
hadi hayırlısı canım, moralini yüksek tut... beni de aradılar haftaya doktorumla gorusucem bakalım testler filan mı isticekler bilmiyorum.. benim de 3 dondurulmusum kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?