7. haftada kalp atışı görülmedi, lütfen yardım...

Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eylesin sana ve tüm isteyen bayanlara...

Geçen yaz bende aynı şeyleri yaşadım gerçekten seni çok iyi anlıyorum.Kendini üzme demem bişey değiştirmicek biliyorum ama ben yaşadığımdada başlarda çok üzüldüm çok ağladım ama sonra düşündümkü ya ileriki boyutta başıma gelseydi neolcaktı.Allah korusun yani.Ozman daha çok bağlancaktık.Bu bizim bir intihamımız.Rabbimizin bir bildiği var muhakkah.Şu mübarek günlerinde yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli güzel bir bebiş nasip eder inşaallaaaaah.

cuma dan beri nete giremiyorum ama naptı ne etti diye düşünüyordum hep
şimdi görünce çok üzüldüm diyecek birşeyde bulamıyorum
rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerini versin

gönlü güzel arkadaşlarım, en yakınlarımdan daha yakın oldunuz. beni gerçekten anladığınızı ve içten dua ettiğinizi bilmek ne kadar güzel anlatamam. hepinize dua ediyorum inanın. biraz biraz toparlanıyor gibiyim ;ama hâlâ her gece rüyamda kürtaj masasındayım. dr bebeğiniz ölmemiş o yüzden sizi ayılttık ama operasyonu gerçekleştirmedik diyor, pıt pıt kalbi atan bebeğimi gösteriyor ultrasonda. uyanınca gerçeği anımsıyorum. ağlama krizlerim var, yerli yersiz... eşim ne yapacağını şaşırdı. ben kendimi çok güçlü sanırdım, bu bambaşkaymış...allahım beteriyle sınamasın. anayı evladından evladı anasından ayırmasın. hep yazıyorum yine yazacağım allah sizden razı olsun.
içimde yine bir bebek istiyorum. bomboş kaldım sanki...ama biliyorsunuz, bebeğim 5. yıl mucize şekilde gelmişti. yine olur mu bilmiyorum,allah büyüktür. öte yandan da çok korkuyorum, ya yine aynısı olursa?hoş, bebek yapmak için gerekli ön koşulu gerçekleştiremeyeceğim,bir daha asla ilişkiye giremeyeceğim gibi de geliyor. bu doğal mı bilmiyorum, sanki pis bir şey gibi geliyor.karmakarışığım. bazıları amma abarttın eli kolu yolu yoktu,bir damla şeye mi ağlıyorsun diyor. anlatamıyorum,o bir damla şey dedikleri benim bebeğimdi.allaha şükrediyorum, kısacık da olsa bebeğimi verdi, sonra aldı,isyan etmiyorum. ve inanın siz beni anlamasaydınız, bana moral vermeseydiniz isyan edebilirdim.

seni çokkkkk iyi anlıyorum canım lütfen başka şeylerle oyalan benimde 6 bucuk 7 yıla girerken geldş ondan öncede2 sene öncesinden boş gebelik buda böle çıktı kanamalı çıktım yola memlekete gittim ama 20 gün boyunca neler çektim çok acıkıyor yemek verecek kimsem yoktu yan bile yatamıyor kımılmdamıyodum bile bigün eşime kızdım bi an bebeği istememiştim çünkü ençok eşim için istiyodum tüm ailesi depremde ölmüş yalnız ona acıyodum yani çok acılar şektim buda olmadı 8 haftada kalp atışı olmadı ve alındı dünyam yıkıldı eşim soğuk davrandı dr 4 ay korun dedi bi ay geçti üstünden eşimle hala özel yaşantımız olmadı 3 ay oldu içimizden gelmiyo alh hayrlısını versin şimdi testler yapılıyo bilmiyorum nolcak

canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bu acıyı ne sana ne de başkasına yaşatmasın inşallah. inan çok üzüldüm.Rabbim sana en kısa zamanda özlemini duyduğun bebeğini sağlıkla nasip etsin... bende umutla bebeğimin geleceği günü bekliyorum.inşallah en kısa zamanda bize ve tüm bekleyenlere nasip eder Rabbim. güçlü ol.hayata ve eşine dört elle sarıl. eşinin sana seninde onun desteğine ihtiyacınız var. Allah sizi birbirinizden ayırmasın. inşallah bebeğinizde gelir en kısa zamanda.Rabbim tez zamanda şifa versin...

allh razı olsun herkesin ayrı hayat hikayesi var ama içinde hep bebbek özlem.

Of yaaaa. Cok gecmiş olsun canım. Bide su yönden düşün daha ilerki seferde de kaybedebilrdin. Haraketlerini hisedip kaybettiğini düşün. Aslında bu dediğimde sacma.hareketlerini hissetmekmi gerek sanki anne olmak için. Allah yardımcın olsun canım.

sedacım için ferah tut RABBİM NE DERSE NE DİLERSE O OLUR...bize sabretmek ve çok çok dua etmek düşer....AMA DEDİKLERİ GİBİ BÜYÜYORMU O ÇOK GÜZEL..ve önemli bi konu günümüzde güvenilecek çok az doktor kaldı.....içini ferah tut

esrayağmur, iyi dileklerin için sağ ol ama konunun devamında bebeğimi kaybettiğimi yazmıştım. o artık yok, karnımda değil ama kalbimde büyüyor...

Ağlamayacağım dedim ama yine tutamadım kendimi...
Diyorum ya yaşananlar hemen geçmiyor

Rabbim inşallah en kısa ve hayırlı bir zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder...

Ümitsizlik yok....Ben geçen sene 3 ay ara verdikten sonra 7 ay bekledim....tam ümidi kaybetmişken bebeğim geldi...
Anne ben geldim diyerek hem de.....kalp atışlarını duyduğum anda hıçkırıkla ağlamamdan bile dr.korktu...sakin ol dedi..düşünün artık yaptığım heyecanı..

Şimdi endişelensemde ümitsiz değilim...

Sen de ümitli ol...bol bol dua et...

Rabbim büyüktür..

Allah sabır versin gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı,yaşadıklarınızı.. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize

arkadaşlar bugün daha iyiceyim. ağlama krizlerimi aşmaya çalışıyorum. her gece rüyamda o kürtaj masasındayım...bilinçaltımı çok kötü etkilemiş.bugün tam bir hafta oldu bebeğimle vedalaşalı...yaşasa 9 haftalık olacaktı.kürtajın ertesi günü işe başladım, dershanede öğretmenim. birkaç kişinin haberi var, onlarla dertleşirken bugün bir başka arkadaşımın haberi geldi, benimki gibi...onunla da ağlaştık yine. çok halsizim,hemen yoruluyorum, anneannem sen lohusa sayılırsın koru kendini diyor. bence sebep uykusuzluğum. rüya görüp ağlaya ağlaya sabahı ediyorum. benimle aynı şeyi yaşayan ne çok kişi varmış.beni tek siz anlıyorsunuz.

Sevgili kader arkadasim seda, bayramin mubarek olsun. Bu bayram benim yasadigim en buruk bayram olacak. Rabbim bizlere ayni aciyi tekrar yasatmasin insallah. Kendine iyi bak canim arkadasim..

sağ olasın arkadaşım. allah sevineceğimiz bayramlar da nasip eder inşallah. bütün günüm ağlamakla geçti... önce en büyüğümüz diye anneannemde toplandık. gelen giden sordu bebek yok mu tembel, doğur da sevelim...olmuyor mu diyenler, dr tavsiye edenler... en son dayanamadım, bu çok özel bir konu eşimle benim aramda, allah ne zaman isterse o zaman verir dedim. sonra aynı tantana kayınvalidemlerde...zaten canım yanmış, bir de insanların bu denli yüzsüz oluşu...çok teşekkür ederim sana. allah yüzünü güldürsün.

Cnm konunun devamını okudum..benim 1 düşüğüm var...bebeğinin senin vucudundan parça parça gitmesi...onu tm bedeninde hissetmek...ki kanamam olmasına rağmen kalp atışlarını duymak sana bi ümit veriyo..1 hafta yattım..ve yine lavaboya gittiğimde o mandalina kadar olna kese ve incecik bi iple tuttulu bişey kopardım ellerimle..bunu annemlere söylediğimde onlar cenin olduğunu düşünmüş ama bana söylememişler...doktor kontrolü geldiğinde içimde hiç birşeyin kalmaması ve kürtaj olmak zorunda kalmadığımı söylemişti doktor...ilk umut ve beklentiler dünyam yıkılmıştı..kıyamet bana kopmuştu sanki..kendimi toplamam tam 1.5 sene oldu...ha ondan bi 4 ay sonra yine çift çizgi gördüm ama oda gitti...daha içimde hissetmeden...biliyormusun düşük yaptığım sırada bizim iki gelin doğum yaptılar maşallah güzel bebişleri oldu..kıskanmadım ama bambaşka duygular içindeydim..beni önemsiyen yoktu....bi annem vardı benim acımı anlayan..çünkü böle küçük düşükler önemsizdi diğerleri için...bu fikrini söyleyen herkezden nefret etmiştim...kayınvalidem dahildi...herkezin beni arayıp geçmiş olsun demesini beklemiştim....

Ama şimdi...çok şükür yine hamişim....8. Hft girdi erken bi zaman oda 8 hft düşmüştü..ama şimdi rabbime adadım herşeyi..biliyorum o ''kün'' derse ol derse olur...ya mübdi...o yokluktan var eder....ve çok şükür ki kısır değildim...o hissi azda olsa yaşamıştım....çevremde ne anneler var..yaşadıklarını gördükçe...şükrediyorum....5 defa düşük arkasından bi kız evlat doğuran...doğduktan sonra ölen..arkasından 4 aylık kalbi durduktan sonra..şimdi bi kız evlat sahibi olan anne...rabbim herşeyin beterinden saklasın bizim.....çok şükür.. çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…