- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
- Konu Sahibi Soru ilgeci
-
gönlü güzel arkadaşlarım, en yakınlarımdan daha yakın oldunuz. beni gerçekten anladığınızı ve içten dua ettiğinizi bilmek ne kadar güzel anlatamam. hepinize dua ediyorum inanın. biraz biraz toparlanıyor gibiyim ;ama hâlâ her gece rüyamda kürtaj masasındayım. dr bebeğiniz ölmemiş o yüzden sizi ayılttık ama operasyonu gerçekleştirmedik diyor, pıt pıt kalbi atan bebeğimi gösteriyor ultrasonda. uyanınca gerçeği anımsıyorum. ağlama krizlerim var, yerli yersiz... eşim ne yapacağını şaşırdı. ben kendimi çok güçlü sanırdım, bu bambaşkaymış...allahım beteriyle sınamasın. anayı evladından evladı anasından ayırmasın. hep yazıyorum yine yazacağım allah sizden razı olsun.
içimde yine bir bebek istiyorum. bomboş kaldım sanki...ama biliyorsunuz, bebeğim 5. yıl mucize şekilde gelmişti. yine olur mu bilmiyorum,allah büyüktür. öte yandan da çok korkuyorum, ya yine aynısı olursa?hoş, bebek yapmak için gerekli ön koşulu gerçekleştiremeyeceğim,bir daha asla ilişkiye giremeyeceğim gibi de geliyor. bu doğal mı bilmiyorum, sanki pis bir şey gibi geliyor.karmakarışığım. bazıları amma abarttın eli kolu yolu yoktu,bir damla şeye mi ağlıyorsun diyor. anlatamıyorum,o bir damla şey dedikleri benim bebeğimdi.allaha şükrediyorum, kısacık da olsa bebeğimi verdi, sonra aldı,isyan etmiyorum. ve inanın siz beni anlamasaydınız, bana moral vermeseydiniz isyan edebilirdim.
canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bu acıyı ne sana ne de başkasına yaşatmasın inşallah. inan çok üzüldüm.Rabbim sana en kısa zamanda özlemini duyduğun bebeğini sağlıkla nasip etsin... bende umutla bebeğimin geleceği günü bekliyorum.inşallah en kısa zamanda bize ve tüm bekleyenlere nasip eder Rabbim. güçlü ol.hayata ve eşine dört elle sarıl. eşinin sana seninde onun desteğine ihtiyacınız var. Allah sizi birbirinizden ayırmasın. inşallah bebeğinizde gelir en kısa zamanda.Rabbim tez zamanda şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?