- Konu Sahibi Soru ilgeci
-
canım büyüyo olması bende umut yarattı. çünkü kalbi atmayan bebek büyümez mantık olarak. hem şunuda söleyim sana benim kuzenimin eşinede 8. haftada kalbi durmuş hemen alalım dediler.ama babannem az durun kızım beklemekte fayda var dedi. 2 hafta beklediler ve 10. haftada kalbi duyuldu. şimdi 4 yaşında bir tosunopuyorumnanaktan kuzenim çok kızmıştı doktora. ben bekle derim yada bir doktora daha görün. rabbim hayırlısını versin inşallah.
arkadaşlar yazılanları okudum bende 9haftalık hamileyim dün kontrole gittim kalbi durmuş dedi.yarın kürtaj olacam sizce ne yapmalım.bana fikir verin lütfen. beklesem kalbi atar mı?ne diyeceğimi napacağımı hiç bilmiyorum ilk gebeliğim.
cnm senin bu konunu okuduğumdan beriher doktora gittiğimde direk bebeğin kalbine bakmak..atıyosa önce bi rahatlıyorum..bi ara lekem geldi..rahmin içinde kanama bölgem vardı..şuan şükür iyiyiz...ama yatıyorum sürekli..riske atmamak için..bak bu bebeği 16 ay bekledik... hiç korunmadık yok yok yok...derken sadece 1 kere oda rizeye gitmişrik orda 1 kaçamak...ve inanılmaz hamişim..inanamadım dedim yok şaka...ve evlilik yıl dönümümüzde geldi..KISMETİ VARSA DOĞACAK..YOKSA ELDEN NE GELİR...VERENDE ''O'' ALANDA O (cc)
allah bağışlasın canım inşalla en kısa zamanda kucağına alırsın canım
arkadaşlar bugün daha iyiceyim. ağlama krizlerimi aşmaya çalışıyorum. her gece rüyamda o kürtaj masasındayım...bilinçaltımı çok kötü etkilemiş.bugün tam bir hafta oldu bebeğimle vedalaşalı...yaşasa 9 haftalık olacaktı.kürtajın ertesi günü işe başladım, dershanede öğretmenim. birkaç kişinin haberi var, onlarla dertleşirken bugün bir başka arkadaşımın haberi geldi, benimki gibi...onunla da ağlaştık yine. çok halsizim,hemen yoruluyorum, anneannem sen lohusa sayılırsın koru kendini diyor. bence sebep uykusuzluğum. rüya görüp ağlaya ağlaya sabahı ediyorum. benimle aynı şeyi yaşayan ne çok kişi varmış.beni tek siz anlıyorsunuz.
haksın canım dün benimde misafirlerim geldi gelen giden süt elinde getiriyo misafirler gittikten sonra eşime keşke bu sütler gelmeseydi ve bunlar olmasaydı diyip hışkıra hıçkıra ağladım eşimde bana allahın elinde olan birşey demek kısmeti yokmuş herşey zamanla allahtan sana birşey olmadı dedi ve sen 10 çocukta getirisin ama 10 çocuk asla seni bana getirmez bi daha yanımda ağlama dedi sen en azından ağlayıp içini döküyorsun bide beni düşün dedi ve kendi kendime söz verdim artık ağlamıyacam diye ve burdaki arkadaşlar sayesinde artık aklıma getirmemeye çalışıyorum dilerim allahtan bi daha böyle acılar yaşamayız canım arkadaşım!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?