7. haftada kalp atışı görülmedi, lütfen yardım...

arkadaşlar yazılanları okudum bende 9haftalık hamileyim dün kontrole gittim kalbi durmuş dedi.yarın kürtaj olacam sizce ne yapmalım.bana fikir verin lütfen. beklesem kalbi atar mı?ne diyeceğimi napacağımı hiç bilmiyorum ilk gebeliğim.

daha önce kalp atışı görmüş müydünüz? kalp atışını ilk kez görecektiniz de göremediniz mi? tek doktorla kalmayın, bir başka dr daha baksın, vajinal ultrason daha net sonuç verir. umarım benimki gibi olmaz...

aynı gün 3 dr birden gittim hepsi aynı şeyi söyledi.kalp atışını hiç duymadım ilk defa duyacaktık çok heycanlıydık ama kalbinin durduğunu söyleyince şok geçirdim.vajinadanda baktılar ama sonuç yine aynı malasef...

konunun tamamını okumuşsun, benim yaşadıklarımla aynı, sadece ben 7. haftada yaşadım... hislerini çok iyi anladığımı bil sadece. keşke yarın bir mucize olsa, seninle kalsa...ve bu ihtimal çok düşük de olsa var. umarım geç döllenmedir. eğer kesede bozulma yoksa beklemekte çok sakınca yok sanırım.

boyu kaç cm olmuş embriyonun? haftasına uygun mu? benimki 6 hafta 6 günlüğe uygun çıkmıştı, kalbinin durduğu gün doktora gitmişim.onrası malum, büyümedi, gelişmedi,atmadı kalbi...inşallah seninki daha miniciktir de ondan atmamıştır.

bak bu mesaj da var,inşallah senin de böyle olur.

beninki 7hafta 5 günlük gözüküyor dr büyüseydi bügüne kadar büyürdü dedi.ümidim bitti.kesede bozulma görmedi ama kalbi atmıyormuş.buğun tekrar muayene edecek bi mucize olur inş.

yazdıkların temennilerin için cok teşekkür ederim allahım en yakın zamanda tekrar bu sevinci tatmanı nasip eder inş.allah en büyük yar ve yardımcın olsun...

:çok üzgünüm: geçmiş olsun. hiçbir tesellisi yok, biliyorum. her işte bir hayır vardır de kendimi avutuyorum. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. gebelik hormonları düştükçe kendini daha iyi hissedeceksin verebileceğim tek teselli bu. allah bizi melek annesi yaptı, inşallah bir gün yeryüzünde de meleklerimizi kucaklarız. tekrar geçmiş olsun. şu an birazcık kendini düşün, kırk gün lohusasın unutma. emekli bir ebe tanıdığımız dedi bunu. ağır kaldırma ve kendini sıcak tut. özellikle ayaklarını.

cnm senin bu konunu okuduğumdan beri her doktora gittiğimde direk bebeğin kalbine bakmak..atıyosa önce bi rahatlıyorum..bi ara lekem geldi..rahmin içinde kanama bölgem vardı..şuan şükür iyiyiz...ama yatıyorum sürekli..riske atmamak için..bak bu bebeği 16 ay bekledik... hiç korunmadık yok yok yok...derken sadece 1 kere oda rizeye gitmişrik orda 1 kaçamak...ve inanılmaz hamişim..inanamadım dedim yok şaka...ve evlilik yıl dönümümüzde geldi..KISMETİ VARSA DOĞACAK..YOKSA ELDEN NE GELİR...VERENDE ''O'' ALANDA O (cc)

haklısın arkadaşım, allah bebeğine ömür versin. her şeyin iyisini o bilir. elden bir şey gelmiyor. benimle aynı şeyi yaşayan çok kişi var. benim daha çok etkilenme sebebim sanırım uzun mücadelelerle gelmesi, 5 yıl boyu onca stres... iki haftalıkken gebeliği fark edip çok alışmam... şimdi ne olacak bilmiyorum, allah kısmetime yazmıştır inşallah. iki aya yakın gebeliğimde anladım ki annelik gibi bir başka duygu yok. çok isterim yeniden olmasını. umarım bu kez bizi bekletmez.

canım yazdıkların için çok teşekkür ederim.cennette bi şefaatçimiz oldu çok üzülmenin kendimizi paralamanın bi anlamı yok çünkü allah verdi allah aldi elimizden ne gelirki..yeniyken alması daha iyi oldu belkide.ya 9 ayın sonunda alsaydı napardık..allahım herşeyin hayırlısını bilir Ona güvenip sığınmaktan başka caremiz yok.rabbim herşeyin en hayırlısını verendir.bence sende çok üzülme rabbim eşine ve sana sağlık versin tekrar hamile kalırsın inş.allah yardımcımız olsun.

canım benim ya allah sabır versin bende ilk bebeğimi pazartesi kaybettim elden birşey gelmez allah bi daha o acıyı kimseye göstermesin canım

allah bağışlasın canım inşalla en kısa zamanda kucağına alırsın canım

haksın canım dün benimde misafirlerim geldi gelen giden süt elinde getiriyo misafirler gittikten sonra eşime keşke bu sütler gelmeseydi ve bunlar olmasaydı diyip hışkıra hıçkıra ağladım eşimde bana allahın elinde olan birşey demek kısmeti yokmuş herşey zamanla allahtan sana birşey olmadı dedi ve sen 10 çocukta getirisin ama 10 çocuk asla seni bana getirmez bi daha yanımda ağlama dedi sen en azından ağlayıp içini döküyorsun bide beni düşün dedi ve kendi kendime söz verdim artık ağlamıyacam diye ve burdaki arkadaşlar sayesinde artık aklıma getirmemeye çalışıyorum dilerim allahtan bi daha böyle acılar yaşamayız canım arkadaşım!..

canım benim beni hissiyatlandırdın ve aglattın , hayatta es rehyin bir anlamı var düşünün belkide bebek gelişimini tam anlamı ile ilerletemeyip sakat dogabilicekdi, düşükler, kalp durması süreç olarak vücudun hazır olmadıgının en iyi görtergesi bende 19 haftalık hamileyim inanıyorum ki sizlerde en kısa zamanda minik civcivlerinizin kalp atışlarını, hareketlerii duyup hissediceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…