7 haftalık bebeğimin kalbi durmuş.. :(

son adet başlangıcı 2 eylül sanırım dollenme 15 eylul gıbı oldu. acıkcası onu da tam bılmıyorum. bu konuda bana yardımcı olursan cok sevınırım arastırırsan eger ask meleği cokmakbule geçer. dun doktorlar 5 hafta 6 gunluk oldugunu soylemıstı..

cnm eğer son adte tarihin dediğin gibi 2 eylül se şu anda sen 8+1 günlük hamilesin ...
gebelik hesaplamada cnm son adet tarihinin ilk gününden başlar gebeliğin ..dktr 5 hafta 6 günlük dedi denin ya bebeğin durumuna göre mi dedi yoksa adet tarhinine göre mi ?
ama 2 eylül diye hesaplayınca 8 hafta 1 günlük hamilesin cnm..

gata nın muayene ucretı ne kadar cnm ? haydarpaşa gata mı ?

evet cnm ama gata devlete bağlı olduğu için normal muayenede sadece döner sermayeye 5 tl ödüyosun galiba cnm ama durumun karışık olduğu için sen proföörle diyaloğa gir bence onun içinde öne özeline giten lazım sürekli onun takip etmesi için ama hiç gitmedim cnm muayene üzreti ne kadar bilmiyorum özelinde.

cnm eğer son adte tarihin dediğin gibi 2 eylül se şu anda sen 8+1 günlük hamilesin ...
gebelik hesaplamada cnm son adet tarihinin ilk gününden başlar gebeliğin ..dktr 5 hafta 6 günlük dedi denin ya bebeğin durumuna göre mi dedi yoksa adet tarhinine göre mi ?
ama 2 eylül diye hesaplayınca 8 hafta 1 günlük hamilesin cnm..

bebeğe ultrasonda baktıgında ıkıncı doktor 5 hafta oldugunu soyledı.. ama sureklı gıttıgım ılk doktor ılk adet tarıhımı sordu ultrasondakı gebelık tarıhınden bahsetmedı benım kafamı bu karsıtıyo. bu konu hakkında cok bı bılgım yok malesef o yuzden saskınım...

bebeğe ultrasonda baktıgında ıkıncı doktor 5 hafta oldugunu soyledı.. ama sureklı gıttıgım ılk doktor ılk adet tarıhımı sordu ultrasondakı gebelık tarıhınden bahsetmedı benım kafamı bu karsıtıyo. bu konu hakkında cok bı bılgım yok malesef o yuzden saskınım...

cnm Allah yardımcın olsun ama bence biraz araştır dediğim gibi daha sonra napıcağına karar ver .
cnm son adet tarihinin ilk gününden başladı sayıyo dktrlar öyle hesaplıyo bak bu linke gir son adet tarihini ve bebeğin gelişimini burdan takip edebilirsin biraz kafanın karışıklığı giderir inşallah ........

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

cnm Allah yardımcın olsun ama bence biraz araştır dediğim gibi daha sonra napıcağına karar ver .
cnm son adet tarihinin ilk gününden başladı sayıyo dktrlar öyle hesaplıyo bak bu linke gir son adet tarihini ve bebeğin gelişimini burdan takip edebilirsin biraz kafanın karışıklığı giderir inşallah ........

peki anlamadgıım ultrasonda nasıl 5+6 gozuktu.. sence bu kotu bısey mı adet gunuyle uyumsuz olması boyle olması normal mı .. bana cevp yazdıgın ıcın tesekkurler .. iyi aksamlar

peki anlamadgıım ultrasonda nasıl 5+6 gozuktu.. sence bu kotu bısey mı adet gunuyle uyumsuz olması boyle olması normal mı .. bana cevp yazdıgın ıcın tesekkurler .. iyi aksamlar

cnm seni üzmek istemem ama galiba gelişimi durduğu için 5 haftalık görünüyo ama tabi sadece bu senin anlattıklarından anladığım cnm dediğim gibi sen dktr araştır gene ..
illa gelişimi durmuş ta demiyelim geç döllenme de olabilir yani eylül ayın sonunda hamile kaldın ve inşallah geç döllenmedir ..
cnm ne demek senin için birazcık rahat etsin gerisi önemli değil her ne sormak istersen sorabilirsin istediğin zaman ......

Canım aynı şey kuzenimin başına geldi seni umutlandırmak istemem ama onada kalp atışı yok dediler meğerse adet tarihine göreden çok ufakmış.iyi bir dr gitti orda çıktı sakın bir iki yere gitmeden bir dr dediğiyle aldırma onunki adet olmaya b2 gün kala tutunmuş bence iyi bir dr görsün seni ama kafana göre ve burda yazılanlara göre dr gitmeden bekleme herşeyin hayırlısı Allahtan

Back
X