- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlar destekleriniz için tşkler.ben progesteron kullanıyorum onu bırakmalımıyım sizce ne yapmalıyım.
dr.um bırak dedi ama beni çok üzdü dr.um oyüzden bi daha ona gitmeyi düşünmüyorum.
polyana senin dr. nasıl karşıladı pekala sana nasıl yaklaştı nasıl kabullendin 8. haftada kalp atışını duyamayınca anlatrmısın bana destek ol cnm çünkü dr. um çok fazla moralimi bozdu
canım ben sanırım 5. haftamda doktora gitmiştim..hamilelik şüphesi nedeniyle..doktor ultrasondan bakıp keseye benzer bişey var ama emin değilim demişti..kan testi yaptırdı ve hamile olduğum ortaya çıktı..yalnız ben bundan önce 9 haftalıkken bebeğimi, karnımda kalbi durduğu için kaybettim ve kürtaj oldum..1 yıl boyunca denememize rağmen bebeğimiz olmadı ve ben çok üzülüyordum..sonunda doktorum aşılama yöntemi yapalım dedi..kabul etmekten başka çaremiz yoktu..aşılamadan önce tüplerin açık olduğunu öğrenmek için rahim filmi çekildi ve sonuç temiz çıktı..1 ay sonraya aşılama için randevu aldık..işte canım o ay hamile kalmışım ve doktora gidip adet görmediğimi söyledim doktor da şaşırdı..bana bu bebeği kaybetmeyelim bari diyerek progesteron verdi..sadece bir kutu onu kullandım..başkada vermedi..bebeğin kalp atışlarını duymak için 10. haftamda gelmemi söyledi..o bekleyiş çok kötüydü ya bunun da kalbi atmazsa ben naparım diye çok korkmuştum..ama allahıma şükür 10. haftamda pıtpıtları duydum..sanırım sonuç kesin olsun diye 10. haftamda çağırdı galiba..şu anda 24. haftamdayım..canım hiç endişe etme..bebek çok ufak duyamamış olabilir..içinin ısındığı bi doktora git bence de..strese girme..umarım herşey güzel olur..
kızlar dün dr.a kalp atışlarını duyma ümidiyle gittik ama maalesef kalp atışlarını alamadık dr.da 10 gün sonra yine bakalım dedi şuan 7 haftalık gebeyim.bebegimse 6+2 görünüyormuş canım yavrum.sizinde başınıza böyle bişey geldiyse lütfen bana bilgi veriniz.yardımlarınıza ihtiyacım var canlarım.
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende seninle aynı durumdayım..doktor geç döllenme olabilir yada....onu sölemek bile istemiyorum.bu pazartesi kontrole gitcem tekrar inşalllahh bu sefer duyarız.bu arada 6+2 olduğunu nasıl öğrendin sen???benim doktorum hiçbişey yapmadı beklemeyi tercih etti
bebeğim ve seval inşallah bu bekleyişin sonunda güzel haberler alırsınız..bebişlerinizin pıtpıtlarını duyarsınız..dualarım sizinle..
cnm esram iyi dileklerin duaların için saol.benimde senin için aynı şekilde iyi dileklerim ve dualarım her zaman devam ediyor cnm dostum benim.
benim ümidim var esra neden dersen benim bebegim ölmüş olsaydı ben hissederdimm yani vücudum buna tepki verirdi.rabbim biliyor sadece cnm rabbim ol derse olur öl derse ölür onun dedigine karşı çıkamayız.çarşamba gidecegiz işte insaallah güzel haberler veririm.
bnde onu dusundum acıkcası eger olmus olsaydı kac gun gectı ustunden allh korusun sana zarar verırdı yanı senı bır skılde rahatsız ederdı
carsamba senın ıcın cok gusel olsun arkadasım
rabbım evladını sana bagslasın ve bu hasretın 8 ay sonra kucagına aldıgında son bulsun hayırlısıylan
hep aklımdasın gercektende dualrımdasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?