- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlar destekleriniz için tşkler.ben progesteron kullanıyorum onu bırakmalımıyım sizce ne yapmalıyım.
dr.um bırak dedi ama beni çok üzdü dr.um oyüzden bi daha ona gitmeyi düşünmüyorum.
polyana senin dr. nasıl karşıladı pekala sana nasıl yaklaştı nasıl kabullendin 8. haftada kalp atışını duyamayınca anlatrmısın bana destek ol cnm çünkü dr. um çok fazla moralimi bozdu
cnm ilk gittigim dr. cani çıktı direk beni radyolojiye gönderdi radyolojide ölü bebek dedi.6+2 dedi rapor verdi düşünebiliyormusun.yani senin dr. gibi teselli etmedi beni bende inanmadım başka dr.a gittim araştırdım benim gibi 8. haftadada kalp atışını duyamayanlarda varmış.içimi kendi kendime rahatlattım cnm.insaallah yavrumuzun kalp seslerini duyacagız.ben yürekten inanıyorum pazartesi sen kaç haftalık oluyorsun cnm
bebeğim ve seval inşallah bu bekleyişin sonunda güzel haberler alırsınız..bebişlerinizin pıtpıtlarını duyarsınız..dualarım sizinle..
bebeğim ve seval inşallah bu bekleyişin sonunda güzel haberler alırsınız..bebişlerinizin pıtpıtlarını duyarsınız..dualarım sizinle..
allah hepiniz kalbine göre nasip etsin işallah bende 3 aylık bi tedaviden sonra hamile kalbildim çok şükür sona yaklaştık rabbim hepinize nasip etsin işallah banda kucağıma almayı nasip etsin çok başka bişey kalp atışlarını ben 8 . haftada duymuştum yani bol bol dua edin herkesin farklı oluyo kuzularınız sizi brakmaz işallah rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah
aminn kızlarrr aminnn insaallahhh yavrum benimle inanıyorum ben.insaallah yavrumun minicik kalp atışlarını duymak nasip olacak insaallah rabbim büyüktür.Allah sevdigi kuluna önce eşeğini kaybettirir sonrada buldururmuş bizimkiside öyle olur insaallah.
esracım insaallah seninde tedavin hayırlı olurda yumişlerin kocaman olur sonrada bebişe döner sıkıca tutunur insaalalh cnm.
zehracım sende insaallah bir nefeste kurtulursun cnm.rabbim kolay geçitten geçirsin insaallah canım.
iyi dileklerin içinde sonsuz tşklerr.
ne güzel yazmışsınız kızlar Allah hepinizden razı olsun.cnm ilk gittigim dr.um progestanı bırak 2. gittigim dr.umda devam et dedi düşecek olsa ilaç kullanmana ragmende düşer dedi bu iki dr. arasındaki görüş farklılıgı benim düşüncelerimide deiştirdi .ilk dr. dinlesem bebegimin öldügüne inanmama gerekiyor 2. dr. dinlemek istiyorum cnm.verdigin öneriler için çok tşkler.hepinizee çok ama çok teşşekkür ediyorumm dua edin kızlar bizee çarşamba 2de gidecegiz.rabbim yavrumun kalpatışlarını duymamı nasip etsin insaallah.
cnm sende insaallah bugun kalp atışlarını alırsın ve bana ümit olursun cnm
canım akadasım benım yhaaaaaaa
kuzunun pıtpıtlarını duy gel ınşşşşş
inşallahhh...çok teşekkürler..
QUOTE=bebegim_01;16847485]seval cnm naptın hadii güzel haberlerini neden yazmakta geciktin çok merak ediyorum cnm.banada ümit ol cnm
maşallah bugun okudum daha ve cok sevındım bebişinin kalp atışlarını duymana bende 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi kalbi durdu 1 haftada saclarım beyazladı üzüntüden ilk bebegımdı cunku kürtaj oldum falan ve şimdi 7 aylık hamileyim sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi allahım hepimize elimize sağlıklı şekılde almayı nasıp etsın inşallah
canım inşallah geç döllenmedir ve bebeğinin kalp atışlarını bugün duyabilirsiniz..
geç döllenme deil biliyorum ama insaallah kalp atışlarını alırız yavrumunn
canım naptınız yazmamışsın bişey.merakla bekliyorum güzel haberlerini :13:
inan kaç gündür senden gelecek bu güzel haberi bekledim...çok mutlu oldum senin adınacnmmm ilgine teşşekkür ederiz.eminim dualarınıda eksik etmemişsindir bizden şükürler olsun cnm şükürler olsun bizde minigimin pıt pıt atan kalpbini gördükkk annesinin kuzusu.herkese inat annecim ben burdayım ve kim ne derse desin seni hiç bırakmıyacam dedi bana.rabbim yavrularımıza saglıklı uzun ömürler nasip etsin cnm.benim bebegimede 1 hafta geriden geliyor dedi cnm ama sonra akranlarımıza kavusurmuşuz merak etme cnm bizde bgun 8+3 olduk teyzoşu :d
inan kaç gündür senden gelecek bu güzel haberi bekledim...çok mutlu oldum senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?