7 haftalık bebeğimin kalp atışlarını duyamadık..

aminn kızlarrr aminnn insaallahhh yavrum benimle inanıyorum ben.insaallah yavrumun minicik kalp atışlarını duymak nasip olacak insaallah rabbim büyüktür.Allah sevdigi kuluna önce eşeğini kaybettirir sonrada buldururmuş bizimkiside öyle olur insaallah.
esracım insaallah seninde tedavin hayırlı olurda yumişlerin kocaman olur sonrada bebişe döner sıkıca tutunur insaalalh cnm.
zehracım sende insaallah bir nefeste kurtulursun cnm.rabbim kolay geçitten geçirsin insaallah canım.
iyi dileklerin içinde sonsuz tşklerr.

Canım ben tam 2 hafta önce bebeğimi kaybettim. Benim de geç döllenme olmuştu. 6. haftada kalp atışları görünüyordu ama duyulamıyordu, zayıftı yani. Doktorun progesteronu bırak demesinin sebebi, eğer kalbi durursa vücudun kendi kendine atmasını sağlamak. Doğru bir hareket yani.Benimki rahimde sorun olmadığı halde progesteron verdi, Allahtan daha bir tane içmişken düşük yaptım. Yoksa kalbi durmuş bebek beni de zehirleyebilirdi veya kürtaj olmak zorunda kalabilirdim. Bunları alanında çok iyi bir profesörden öğrendim. Bence oluruna bırak. Sağlıklı olması ve seninle kalması için dua et. Ben hep sağlıklıysa benimle kalsın dedim. Sonra daha zor çünkü. Güzel haberlerini bekliyorum. Ama her ne olursa olsun, hayırlısı olsun.

adet tarihime göre 8 haftayı geçiyo ama tam olarak bilmiyorum çünkü dediğim gibi geç döllenme olabilirmiş.yarın gidiyorum dr a bakalım duyabilcekmiyiz hem belki ne kadar olduğunuda tam olarak öğrenirim.seninde iyi haberlerini bekliyorum.kendinede bebeğinede çok iyi bakk

arkadaşımda hamile oldunu öğrendiinde tahmin 7 haftalık demiş doktor ama kalp atışlarını duyamamışlar o zaman. şimdi 3 aylık.. daha sonraki seanslarda duydular :)

ınşşşşşşşş allh razı olsun

ne güzel yazmışsınız kızlar Allah hepinizden razı olsun.cnm ilk gittigim dr.um progestanı bırak 2. gittigim dr.umda devam et dedi düşecek olsa ilaç kullanmana ragmende düşer dedi bu iki dr. arasındaki görüş farklılıgı benim düşüncelerimide deiştirdi .ilk dr. dinlesem bebegimin öldügüne inanmama gerekiyor 2. dr. dinlemek istiyorum cnm.verdigin öneriler için çok tşkler.hepinizee çok ama çok teşşekkür ediyorumm dua edin kızlar bizee çarşamba 2de gidecegiz.rabbim yavrumun kalpatışlarını duymamı nasip etsin insaallah.
cnm sende insaallah bugun kalp atışlarını alırsın ve bana ümit olursun cnm

canım akadasım benım yhaaaaaaa
kuzunun pıtpıtlarını duy gel ınşşşşş

QUOTE=bebegim_01;16847485]seval cnm naptın hadii güzel haberlerini neden yazmakta geciktin çok merak ediyorum cnm.banada ümit ol cnm[/QUOTE]

canım dün gittim doktora...bebeğim 7 hafta 1 günlükmüş aslında yani 1.5 hafta gecikmeliymiş....ve sonra doktor bize bebeğimin minicik kalbini gösterdi allaha şükür hiçbir problem yokk
sen nezaman gidiceksin dr'a sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz..merakta bırakma...hiç canınıda sıkma...

maşallah bugun okudum daha ve cok sevındım bebişinin kalp atışlarını duymana bende 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi kalbi durdu 1 haftada saclarım beyazladı üzüntüden ilk bebegımdı cunku kürtaj oldum falan ve şimdi 7 aylık hamileyim sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi allahım hepimize elimize sağlıklı şekılde almayı nasıp etsın inşallah

QUOTE=bebegim_01;16847485]seval cnm naptın hadii güzel haberlerini neden yazmakta geciktin çok merak ediyorum cnm.banada ümit ol cnm

canım dün gittim doktora...bebeğim 7 hafta 1 günlükmüş aslında yani 1.5 hafta gecikmeliymiş....ve sonra doktor bize bebeğimin minicik kalbini gösterdi allaha şükür hiçbir problem yokk
sen nezaman gidiceksin dr'a sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz..merakta bırakma...hiç canınıda sıkma...[/QUOTE]

cnmmm inann çokkk sevinndimmm yaaaaaaaa aayyy insaallahh bende duyarım bugunn saat 2 degidecegiz bizde cnm rabbim kimsenin elini bagrında bırakmasın çok zor cnm.insaallah sende sorunsuz bir mamilellik yaşarsın cnm .tekrar tebrikler cnm

cnmm ya ne kadar zordur tahmin edebiliyorum ben 10 gündür ne stres yaşıyorum sana anlatamam cnm çok zor insaallah bugun kalp atışlarını duyacagız teyzoşları.her tuvalete gidişimde acaba kanamam varmı korkusu benide yaşlandırdı cnm.bu stres insaallah güzel biter.

canım naptınız yazmamışsın bişey.merakla bekliyorum güzel haberlerini :13:

cnmmm ilgine teşşekkür ederiz.eminim dualarınıda eksik etmemişsindir bizden şükürler olsun cnm şükürler olsun bizde minigimin pıt pıt atan kalpbini gördükkk annesinin kuzusu.herkese inat annecim ben burdayım ve kim ne derse desin seni hiç bırakmıyacam dedi bana.rabbim yavrularımıza saglıklı uzun ömürler nasip etsin cnm.benim bebegimede 1 hafta geriden geliyor dedi cnm ama sonra akranlarımıza kavusurmuşuz merak etme cnm bizde bgun 8+3 olduk teyzoşu :d

inan kaç gündür senden gelecek bu güzel haberi bekledim...çok mutlu oldum senin adına

inan kaç gündür senden gelecek bu güzel haberi bekledim...çok mutlu oldum senin adına

saol cnm tşkler i.dileklerin için.rabbim kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi.şükürler olsun şimdi daha iyiyiz.darısı bütün olmayanlara olsun insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…