7 haftalık gebelik kese var bebek yok

Gullerbahcesi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
19
14
8
23
Merhaba arkadaşlar ben hamileyim iki gün önce doktora gittim bebeğimin kalp atışını duymaya ama kese vardı bebek görünmedi ultrasona göre 6h 6g çıktı doktor iki hafta sonra yine gel dedi şimdilik bi sıkıntı yok dedi kesem 19 mm korkuyorum boş gebelik olabilir diye bu durumu yaşayıpta sonradan bebeğini gören varmı lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim

30 mm e kadar normaldi galiba.

Benimde öyle oldu cnm 9 haftaya kadar bekledim başka doktora da gittim oda boş gebelik deyince kürtaj oldum umarım senin bebek oluşursonradan bebek oluşur diye çok söyleyen oldu

Merhaba canım bende aynı durumdayım üç ay önce kürtaj oldum kese bozuktu..geçen hafta gittim 6+2de kesem 19mmdi bi hafta daha bekleylim dedi bıgün gittim 6+5 olmuş kese 2.22 olmuş bebeği yine göremedim dedi bi hafta daha beklivez rabbim gönlümüze göre versin

Amin inşallah bende bu hafta sonu gidecem herşey belli olacak hakkımızda hayırlısı

Benimde öyle oldu cnm 9 haftaya kadar bekledim başka doktora da gittim oda boş gebelik deyince kürtaj oldum umarım senin bebek oluşursonradan bebek oluşur diye çok söyleyen oldu
İnşallah hakkımda hayırlısı olsun ilk gebeliğim birazda heyecanlıyım ama daha çok korkuyorum bebeğimi göremeyecem diye

Hesaba göre ben 9. Haftadayım ama ultrasonda 7. Haftaya yeni girdim.
15 gün ise önce dr hesapladı 8 dedi ultrasonda 6 olabilir dedi bebek göremedim hesaptan emin değilim dedi. 10 gün sonra tekrar bakarız demişti. Bu hafta 7 dedi gördü.
İdrar kesenizin dolu olmasından tutun da ultrason cihazına kadar farklı değişkenler olabilir. Stres yapmayın tevekkül edin.

İnşallah hakkımda hayırlısı olsun ilk gebeliğim birazda heyecanlıyım ama daha çok korkuyorum bebeğimi göremeyecem diye
Bu aralar bu şekil gebelikler çoğaldı doktor bana dedi yediğimiz içtiğimiz herşey sağlıksız hormonlu buda buda spermleri ve yumurtlama olayını çok etkiliyor daha sağlıklı beslemeliyiz hazır şeyler yememek lazım dedi ben şimdi folikasit kullanıyorum tekrar hamilelik istiyorum hakkımızda hayırlısı umarım geç döllenme olur sizinki

Canım aynı durumu bende yaşadım 3 hafta önce. Hep kan testlerim düşük çıkıyordu her doktora gidişimde kese de bebek görünmüyor kürtaj olmalısın dedi ben bekledim 9 haftaya kadar ama çok kötü geçti nefes almakta zorlanmaya başladım en sonunda başka doktorlara da gittim onlarda aynı şeyi dedi ve bekleme dedi sonuç olarak kürtaj oldum boş gebelikmis. Ama şöyle bisey yok cevremde çok duydum 2 buçuk aya kadar bekleyen ve bebek oluşan sende bekle biraz inşallah oluşur geç döllenmedir inşallah

Bugün hastaneye gidecem inşallah güzel haberlerle geri dönerim Bakalım bebeğim orada mı
Durumumuz kısmen aynı. Gecen hafta sata göre 8+1 iken gittim ; 6+1 göründü. Bebeği de kalp atışını da gördük ama kalp atışı beklenen seviyede değil, 98 atım. Takip edilecek . Siz de inşallah gördüğünüzde kalp atımı sayısını sorabilir misiniz dr unuza ?

Kizlar sata gore 7+1 ultrasona gore ise 5+1 doktor büyük ihtimalle boş gebelik olabilir dedi. Yolk kesesi oluşmuş 5mm sınırda biz bu ölçüde kalp atımı gormek isteriz dedi. Çok uzgunum.

Kizlar sata gore 7+1 ultrasona gore ise 5+1 doktor büyük ihtimalle boş gebelik olabilir dedi. Yolk kesesi oluşmuş 5mm sınırda biz bu ölçüde kalp atımı gormek isteriz dedi. Çok uzgunum.
Canım hiç üzülme şükür ki hamile kalabiliyorsun , tekrar olur hiç kendini strese sokma vardır bundada bir hayır

Bos gebelik olarak nitelenmesi için yolk kesesinin hiç oluşmamış olması gerekiyor. Ben de sata göre 7+2 de gittiğimde bebek gozukmemisti. 1 hafta daha bekleyin , dua edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…