- 25 Mart 2021
- 19
- 14
- 8
- 23
- Konu Sahibi Gullerbahcesi
-
TÜP BEBEK 2 TRANSFER YAPILDI CIFT YUMURTATek yumurta ikizi mi? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir sene oldu bende tek yumurta ikizine hamileydim 8 haftada kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldımşimdi yine gebelik var ama bebek görünmüyor bol bol dua edin rabbim inşallah size de bize de bağışlar dinlenin ağır hafif hiç bir şey yapmayın bol dinlenin ve bol bol dua edin
Malesef benim yine biyokimyasal ile sonuçlandı, biraz dinlenmeye aldım kendimi bhcg 113 den 39 a düştü , umarım kazasız sıfırlanır. Tekrar hamile kalma durumunda kan sulandırıcı başlayalım dedi. Genetik bizimde temiz geldi ama desteklemek gerektiğini söyledi. Bakalım nasip. Dış gebelik malesef çok zor benim odak noktası henüz görünmeden iğne ile sonlandırıldı ama onda bile çok zorlandım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Amanl önemli olan kafaya takmamak bence kesinlikle ben çok stresli bir insanım stres daha çok mahvediyor insanı . Herşey olacağına varıyor niyahetinde.Ben adet olmayı bekliyorum. Çarşamba günü olmam lazım ama hiç bir belirti yok aksine mide bulantısı hissi var. Hiç adetimde böyle olmam tedirginliğim var. Umarım bu gebeliğiniz gönlünüzce olur sağlıklı olur inşallah dua edeceğim sizin için
Genetik olarak bir sorun yok dedi doktor sadece rahmim biraz idrar torbasına baskı yaptığını söyledi. Pco yada miyom yok ama anlam veremiyorum malesef bende gebe kalabiliyorum ama sağlıklı sonuçlanmıyor. 5 yıllık evliyim ilk 1 sene içinde 5 aylık bir bebek kaybettim anca kendimi topladım tekrar denedik bu seferde geç döllenmeyle ikiz gebelik ama bir tüpte biri rahimde düşük ve dış gebelik aynı anda yaşadım ve sonuç yine hüsran oldu malesefumarım bu durumda kötü sonuçlanmaz inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTÜP BEBEK 2 TRANSFER YAPILDI CIFT YUMURTA
Çok üzüldüm gerçektenMalesef benim yine biyokimyasal ile sonuçlandı, biraz dinlenmeye aldım kendimi bhcg 113 den 39 a düştü , umarım kazasız sıfırlanır. Tekrar hamile kalma durumunda kan sulandırıcı başlayalım dedi. Genetik bizimde temiz geldi ama desteklemek gerektiğini söyledi. Bakalım nasip. Dış gebelik malesef çok zor benim odak noktası henüz görünmeden iğne ile sonlandırıldı ama onda bile çok zorlandım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Amanl önemli olan kafaya takmamak bence kesinlikle ben çok stresli bir insanım stres daha çok mahvediyor insanı . Herşey olacağına varıyor niyahetinde.
Malesef hamile kaldığımı öğrendiğimde ne yazık ki sevinemiyorum. Dış gebelik mi, kimyasal mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamiyorum. Hatta bugün kendi kendime sonucu aldıktan sonra dış gebelik olmaması sevinci üzüntümün önüne geçiyor dedim. Ne yerinde sevinebiliyorum, ne de yerinde üzülebiliyorum. Hatta doktor gebelik dönemi sevinçli geçmeli, sen terörlü geçiriyorsun dedi . Haklı , kafamdaki olumsuz ihtimalleri atamıyorum. Kendimi bu konuda soyutlamam lazım galiba. Herşeyin çaresi var diyebilmek önemli. Umarım tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz sağlıklaÇok üzüldüm gerçektenstres yapmamak önemliymiş ama yaşam şartları gereği bazende. Birde korkuyoruz birşey olacak diye endişe duyuyoruz allah yardımcımız olsun tabi hepimizin
İnşallah rabbim verir isteyen herkeseMalesef hamile kaldığımı öğrendiğimde ne yazık ki sevinemiyorum. Dış gebelik mi, kimyasal mi diye düşünmekten kendimi alıkoyamiyorum. Hatta bugün kendi kendime sonucu aldıktan sonra dış gebelik olmaması sevinci üzüntümün önüne geçiyor dedim. Ne yerinde sevinebiliyorum, ne de yerinde üzülebiliyorum. Hatta doktor gebelik dönemi sevinçli geçmeli, sen terörlü geçiriyorsun dedi . Haklı , kafamdaki olumsuz ihtimalleri atamıyorum. Kendimi bu konuda soyutlamam lazım galiba. Herşeyin çaresi var diyebilmek önemli. Umarım tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz sağlıkla
Çok sevindim canım yaa, inşallah herşey güzel olacakHerkese selam çok şükür kontrole gittim bebeğin kalp atışını duyduk 7+0 ama yine de dikkatli olmam gerekiyor oksapar iğneyle devam edeceğim dua edin lütfen rabbim bebişler imizi bizlere bağışlasınduayı eksik etmeyin
İnşallahÇok sevindim canım yaa, inşallah herşey güzel olacak
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Üzülme elbet birgün nasibimizde varsa olacak , artık iyi tarafından bakıyorum. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Şükür içim şuan çok rahat. Nasip ne zamansa o olucak. Vitamin eksikliği de çok önemli bir aralar bende de vardı düzenli kullan ilaçları o da kaliteli yumurtlamaya etki edebiliyorİnşallah rabbim verir isteyen herkeseBunun için belki bir psikoloğa gidip destek almanız size yardımcı olabilir tabi ilaç vermeyecek sohbet edasında konuşup en azından rahatlayacağınız sorun gibi gördüğünüz durumları çözüm bulabilirsiniz belki içinize kapanık olmayın yakın hissettiğiniz kişiyle durumun paylaşmak bile sizi rahatlatabilir. Benim değerlerim normal çıktı gebelik yokmuş 1 dedi doktor ciddi oranda demir eksikliği varmış zaten kansızlık sorunu yaşıyordum hayırlısı buymuş
Bende artık hayırlısı diyorum zamanı ne zamansa o zaman gelir elbetHayırlısı olsun hepimizin hakkında. Üzülme elbet birgün nasibimizde varsa olacak , artık iyi tarafından bakıyorum. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Şükür içim şuan çok rahat. Nasip ne zamansa o olucak. Vitamin eksikliği de çok önemli bir aralar bende de vardı düzenli kullan ilaçları o da kaliteli yumurtlamaya etki edebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?