7 haftalık gebelikte bebeğin görülmemesi

EbraR_87

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
40
8
6
Merhaba arkadaşlar son regl tarihime göre 7 haftalık hamileyim fakat bebeğim henüz görünmedi. Boş gebelik olma ihtimali beni tedirgin ediyor. Bebeğini geç görenler oldu mu ?

M meyremasin inşallah yarın benim bebeğimde görünür. Daha önce gittiğim doktor baya korkuttu bebek sağlıksız olabilir falan diye. Özele başladım bu doktor olumlu düşüneceğiz diyor ama içim hiç rahat değil

Ya ben de 6+3 te kese var ama bebek de var ama cok kucuk falan dediler benim de moralimi bozdular off umarim senin de iyi gider canımmm

8. 9. Haftaya kadar bekle belki geç döllenmedir allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Merhaba aynı durumdayız ...geçen cuma kese göründü bebek yok istersen gebeliği sonlandiralim dedi Dr ve biz şok olduk eşimle kalp sesi duymayi beklerken ...Derhal başla Dr a gittik hepsi özel. ..Dr demesin mi şaka mi bu elbette bekleyeceğiz diye...şimdi bir hafta daha bekleyeceğiz ..P. tesi hcg m 11080 çıktı size yapıldı mi test?

Ya niye boyleler...Bana da 6.haftadayim bebek embriyo cok kucuk diye umutlanma diyorlar anlamiyorum ya

Vajinal mi bakti karindan mi bakti? Karindan baktiysa gorunmemesi cok normal. Dert etmeyin :) ayrica gec dollenme olmus olabilir.

Ya niye boyleler...Bana da 6.haftadayim bebek embriyo cok kucuk diye umutlanma diyorlar anlamiyorum ya
Ben perşembe günü perinotoloji uzmanına gidicem sorun varsa da cuma günü diğer Dr a gidip maalesef kürtaj olucam..ben de çok uzgunum ne hamileyim ne değilim diyemiyorum. ..ama bizim gibi olup sonradan yola giren de çok. ..dağda batırdı Dr yüzü görmeden doğum yapanların bunlardan haberi mi vardı işte bilemedim valla...Pasif beklemedeyim. ..dilerim Rabbim hepimize yardım eder...sevgiler arkadaşım. .

Vajinal mi bakti karindan mi bakti? Karindan baktiysa gorunmemesi cok normal. Dert etmeyin :) ayrica gec dollenme olmus olabilir.
Benim karindan baktı alttan bakalım deyince görüyorum gerek yok dedi. ..inşallah geç döllenme dir...ki Dr lar çok az ihtimal veriyor buna. ..olsun yine de imkansız değil. ..sizin bildiginiz geç döllenme örnekleri var mı acaba?

Aynen ben de bekleseydim de gec gitseydim dedim İnsallah canim ikimizin de hakkinda hayirlisi olsun

Aynen geçen hafta bizde kalp atışını dinlemek için gitmiştik ama ciddi hayal kütüklüğü oldu. Peki siz kaç haftalıksınız. Ben ilk üniversite hastanesine gittim daha dört hastalıkken alttan muayene etti kese görünmüyor boş gebelik ya da dış gebelik olabilir dedi. Sonra arkadaşımın tavsiyesiyle özel bir doktora gittim. Doktor haftan çok küçük kesenin görünmemesi çok normal dedi. 5 hastalıkken tekrar gittim minicik bir kese gördü olumlu düşünüyoruz dedi ve 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Gittiğimde kese 2 kat büyümüştü ama bebeği göremedik yine erken dedi. Ve bugün tekrar gideceğim 7+2 deyim inşallah bugün görünür. Ben en son 5. Haftada yaptırdım testi ama değeri hatırlamıyorum kuzum

Kaçıncı haftada göründü Peki. Bazen 9. Haftada ancak görenler oluyormuş

Ya ben de 6+3 te kese var ama bebek de var ama cok kucuk falan dediler benim de moralimi bozdular off umarim senin de iyi gider canımmm
Moralinizi bozmayın benim bebeğim geçen hafta 6+3 tl ama hiç görünmedi buna rağmen doktor şuan olumsuz düşünmeyeceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…