7 haftalık gebelikte bebeğin görülmemesi

Allah bebeğinizi sağlıklı sihhatli size bağışlasın inşallah. Peki sizin bebeğiniz kaçıncı haftada göründü

Benim de kesemde embriyo yokken 5 günde buyumus kalp atisi dopplerde gozukmedi gözle gorunur durumdaydi cumartesi aç cagirdi pat pat atmazsa sonlandiracakmis canim cok sıkkın

Teşekkür ederim . Ben sadece konunun ilk mesajına göre mesaj yazmıştım konu içeriğini hiç okumadım . Rabbim kucağını doldursun inşallah . Olumlu düşünmeye çalış. Benim 7. Haftada kese bile görünmedi. Dış gebelik dediler. 3-4 gün sonra başka bir doktor gördü o da haftaya göre çok küçük dedi. Hep umutsuz konuştular geçen haftaki kontrolümde aradaki geri fark nasıl olmuşsa kapanmıştı . Herşey sağlıklı devam ediyor . Baştan hep olumsuz konuştular ama.
Bazen yanlış ölçüm yapıyorlar , bir akrabamın bebeğine de kontrolde kalp atışı durmuş almamlz lazım dediler . İnanmadı bir hafta bekledi, öbür hafta kalp atışı vardı bebeğiin ve Doğum yaptı. İyiki inanmadım doktora der hep. Allah hayırlısını nasip etsin hakkknızda

Kızlar yaklaşık 2,5 saat önce kanamam oldu düşük başladı diye acile devlet hastanesine gittik doktor alttan muayene etti kesen yerinde kanaman durmuş dedi. 8 haftalık hamileyim kendi doktorum boş gebelik olduğunu söyledi dedim. Şuan kesen 15 mm 22 mm olmadan boş gebelik diyemeyiz ama düşükte yapabilirsin geç döllenmede olabilir dedi ve eve gönderdi.

Canım benim kimseyi uzmemek adına paylasamamistim açıkçası; Salı günü öğlen kanama oldum hafif...acil Dr a gittik üç özel Dr gezdim bir umud. ..biri Prof hatta....8 haftalik 22 ml boş gebelik dedi kürtaj oldum maalesef. ..çok ağladım çok. ..bugun daha iyiyim şükür. ..napalım nasip böyleymis. ..hayır olanda diyelim. ..Dr hiç korunma rahim tertemiz dedi ya inşallah hersey iyi olur hakkımızda. ..sevgiler arkadaşlarım. ..

Çok geçmiş olsun canım çok zor bir dönem bende çok ağladım kürtaja hazırlıklı gittim hatta. Allah bir daha yaşatmasın inşallah tez zamanda sağlıklı sihhatli nasip olur

Çok geçmiş olsun canım çok zor bir dönem bende çok ağladım kürtaja hazırlıklı gittim hatta. Allah bir daha yaşatmasın inşallah tez zamanda sağlıklı sihhatli nasip olur
İnşallah canım. ..ne mutlu bize hiç tanımadan dualar edip teselli ediyoruz...dilerim Rabbim gönlümüze göre hayırlısıni verir...haberlesiriz yine gelismelerde. ...sevgiler

Çok geçmiş olsun herkese
Bende ayni durumdaydım 7 haftalık leke geldi gittim ne kese ne bebek bisey gorunmedi dünden beridir de kanama sancı düşük yapıyorum kanama bitene kadar gitmiycem sonra kontrole gidicem inş. Kurtaja gerek kalmaz

sizede çok üzüldüm inş. Sağlıklı gebelikler yaşarız

Yaa benimde 6 haftalik kese var bebek yok şuan adet kanamasi gibi kanamam var hatta fazla karnimda çok ağriyor acile gittim 1 hafta sonra gel dedi ( bisey olmaz demi

Yaa benimde 6 haftalik kese var bebek yok şuan adet kanamasi gibi kanamam var hatta fazla karnimda çok ağriyor acile gittim 1 hafta sonra gel dedi ( bisey olmaz demi
Ayağının altına yastık al wc dışında kalkma Dr progestan verdimi fitil
Ve Depot vurundunmu iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…