7 haftalık gebelikte bebeğin görülmemesi

Ornek olarak yok sadece burda duyorum ama olabilir yani. Ayrica karindN gorunmemesi cok normal. Benimkide gorunmemisti. Alttan bakmak istedi. Onu da ben istemedim haftaya yeniden karindan bakalim alttan baktirmK istemiyorum demistim. Bir hafta sonra gorundu karindan:)

Canım benim inşallah iyu olur sonuçlarımız... varsa bebiş leririmiz aynı zamanin bebeği. ..lütfen bilgi veri bürün Dr dan sonra olur mu ...sevgiler. ..

Kaçıncı haftada göründü Peki. Bazen 9. Haftada ancak görenler oluyormuş
6.hafta da kese göründü ...ilk bakılınca yani...zaten sonra da kan değeri katlamamiş alalım dedi. ..Prof ise kan değerine göre bebek mi alınır dedi beklemeye yolladı. ..Dr lar da aynı fikirde değil. ..

İyi akşamlar kızlar. Ne yazık ki ben mücdeli haber veremeyeceğim kese boş. Her zaman olumlu konuşan doktorum bugün umut vermedi. Eğer vicdanen rahatsız olacaksan ve için rahat edecekse 1 hafta daha bekle dedi benim sonum kürtaj görünüyor ama yinede Allah’tan umut kesilemez diyorum. İnşallah sizler bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Canım her seyin hayırlısı olsun bekle bakalım...Neyse hayırlısi o olsun...
Ben de pazartesi gidecegim ama maalesef ben ds umutlu degilim

Geçmiş olsun...ben bugun bir Prof ile telde görüştüm hatta sandım ki hemen gel bakalım der;apaçık dedi ki para almaktan kaçmam ama 7-8 hafta dolmadan kalp sesi beklemiyorum. ..yani cumaya haftaya ancak belli olacak benim de...siz de bekleyerek birsey kaybetmezsiniz belki anca olusuyordur belki de değildir ama sonuna kadar bekleme taraftariyim ben....Dr da deyince...bakalım. ..nasip hersey . .illa olsun olmasın değil zaten hayırlısı olsun inşallah. ..

Teşekkür ederim Haftaya cumartesi gitmeyi planlıyorum 8+3 oluyor inşallah bir mucize olur psikolojim altüst oldu. Bizim kalp atışını bırakın kese bomboş fakat bende beklemek istiyorum doktor istersem 10. Haftaya kadar bekleyebileceğim söyledi

Haklisiniz çok iyi anlıyorum sizi aynı durumdayız nihayetinde. ..ben de biliyorum zir ama ihtimal var...sonra keşke bekleseydim demeyelim. ..hakkımızda hayırlı olsun arkadaşım. ..

Haklisiniz çok iyi anlıyorum sizi aynı durumdayız nihayetinde. ..ben de biliyorum zir ama ihtimal var...sonra keşke bekleseydim demeyelim. ..hakkımızda hayırlı olsun arkadaşım. ..

Ben 3 sezeryan yaptım 3 bebeğimide Doğumdan sonra kaybettim. Bu ikinci evliliğim artık bebek düşünmem diyordum ama insan gerçekten sevince o adamdan bebeği olsun istiyormuş. Geçmişten kalma ciddi korkularım var. Eğer kürtaj olursam aşılama yaptırmayı düşünüyorum 4. Sezeryanım olacağı için belki son şamsımdır. Aşılamada çoğul gebelik şansı artıyormuş. Hak neylerse güzel eyler hepimizin gönlündeki hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Kesinlikle size katılıyorum eğer beklemezsem vicdanen rahatsız olacağım

Benim de ikinci evliligim ilk eşimi kaybettim 7 yıl sonra tekrar aşık olup evlendim. ..asla evlilik ve bebek düşüncem yoktu ama işte hayat. ..dilerim yüzümüze güler hayat...size de dualarimı yolluyorum. ..

Benim de ikinci evliligim ilk eşimi kaybettim 7 yıl sonra tekrar aşık olup evlendim. ..asla evlilik ve bebek düşüncem yoktu ama işte hayat. ..dilerim yüzümüze güler hayat...size de dualarimı yolluyorum. ..

Başınız sağolsun Allah razı olsun aynen hayat neler getirecek daha kimbilir inşallah herşey güzel olur

Kızlar benim aklım çok karışık bir yandan beklemek umudu kesmemek istiyorum ve kürtaja hiç hazır değilim bir yandanda doktorum bendeki ultrason en üst seviyede devlet hastanelerindeki cihazlar iyi değil bazen geç görülebiliyor ama elimdeki cihazla görünmemesi mümkün değil dedi. Mesela ben reglime 1 kaç gün hala yumurtlamış olabilir miyim bazen kadınlarda nadirde olsa oluyormuş

umudunuzu kaybetmeyin kızlar Benim çok yakın arkadaşımın 10. Haftada göründü. Hatta 9 haftada kürtaj olacaktı araya 10 gün bayram tatili girmişti. Bayram dönüşü tekrar ultrasona girince doktorda çok şaşırmıştı. Şimdi 1 yaşında kızı. Kızlar inşallah sonuçlarınız başkalarına umut olur. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

7 haftada ne kese ne bebeği görmüştü doktor . Banada boş boş yorum yaptı , dış gebelik olabilir diye . Ama 3 gün sonra başka doktor kalp atışına kadar gördü bebeği

7 haftada ne kese ne bebeği görmüştü doktor . Banada boş boş yorum yaptı , dış gebelik olabilir diye . Ama 3 gün sonra başka doktor kalp atışına kadar gördü bebeği

Cidden mi ya
Ya ben yumurtlamami biliyorum geç döllenme oldugunu da dusunmuyorum ama 6+3 te embriyo belli belirsiz gozuktu moralimi bozdular ya

Cidden mi ya
Ya ben yumurtlamami biliyorum geç döllenme oldugunu da dusunmuyorum ama 6+3 te embriyo belli belirsiz gozuktu moralimi bozdular ya
Benimde boşu boşuna moralimi bozmuşlardı . 7. Haftada keseyi bile göremedi . Haftaya gel dedi. Bende o kadar beklemedim başka doktora gittim. Bir kaç gün bekleip başka bir doktora gidebilirsin . Hakkında hayırlısı olsun . Kendini korkutma şimdiden . Birde Benim kadar endişeli bir anne adayı isen bebeğin kalp atış sesini dinleten fetal doppler cihazları var nette satılan . Ben 70liraya almıştım . Sağlık ocağında kullandıkları alet. Önceki gebeliğimde aldım şimdide kullanıyorum . 9. Haftadan itibaren kalp sesini dudyuyorsun 1 ay boyunca kafanda kuruntu endişe kalmıyor . Tabi ben iki bebeğimi kaybettim o yüzden aldım. Merak ettikçe dinliyorum . Hatta gün aşırı kullanıyorum . İleri haftalarda hareketsiz olduğu günler olabiliyor o zamanlarda çok rahatlatıyor .

Gerçekten umudumu kaybetmek istemiyorum Ankara Gazi üniversitesindeki doktor boş gebelik olabilir demişti hemen arkadaşımın önerisiyle başka özel bir doktordan randevu aldım hep umutlu konuşuyordu taki geçen haftaya kadar. Hiç mi umut yok dedim elimdeki ultrason cihazı en üst seviye bu keseden bebek çıkmaz kızım dedi birde kesem büyümemiş 1 hafta içinde 2 kat büyüklüğe ulaşması gerekiyormuş. doktorda üzüldü bizim için gözlerinden okudum. Keşke arkadaşınız gibi bizde mucize yaşasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…