7 haftalık gebeyim.çok halsizim,çarpıntım var

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar sizde de böyle mi sadece sabah kalktığımda iyiyim.ondan sonra gün boyu sallanıyorum.yorgun,çarpıntılı,halsiz,kafam kazan gibi...ara sıra midem çok hafif bulanyor kusma yok.
doktor sadece folic plus verdi.siz vitamine demire başladınız mı,uykularınız nasıl anlatır mısınız.azcık dertleşelim:91:

o dediklerin bende yeni basladı 2 haftadır falan sürekli uyku hali elim kolum kalkmıyo
ilk haftalarda yokdu ama olan arkadaslar vardı sen hangi ayda doguracaksan hesapla
o ayın annelerine bak topikleri vardır mutlaka ordan yazarsan daha cok yardımcı olurlar

saydıklarının hepsini hemen hemen 9 ay yaşamıştım allah yardımcıınız olsun kızlar sayılı günler çabuk geçer.dogum olduktsn sonran hiçbirşey hatırlanmıyor bebişlerden..şimdiden doya doya dinlenin uyuyun :)

Merhaba bende 8 haftalık hamileyim. Folik asit ve vitamin kullanıyorum.Doğum korkum çok:( nasıl aşıcağımı bilemiyorum. Kaygılanıyorum....

Merhaba bende 8 haftalık hamileyim. Folik asit ve vitamin kullanıyorum.Doğum korkum çok:( nasıl aşıcağımı bilemiyorum. Kaygılanıyorum....
doğumu şimdiden düşünme boşver tadını çıkar yazın cicicli bicili elbiseler giycez onları düşün:)).ben ilk doğumumdu spinal sezeryanla oldum.yine öyle istiyorum güzeldi.

o dediklerin bende yeni basladı 2 haftadır falan sürekli uyku hali elim kolum kalkmıyo
ilk haftalarda yokdu ama olan arkadaslar vardı sen hangi ayda doguracaksan hesapla
o ayın annelerine bak topikleri vardır mutlaka ordan yazarsan daha cok yardımcı olurlar
tamam canım öyle yapayım tesekkürler

saydıklarının hepsini hemen hemen 9 ay yaşamıştım allah yardımcıınız olsun kızlar sayılı günler çabuk geçer.dogum olduktsn sonran hiçbirşey hatırlanmıyor bebişlerden..şimdiden doya doya dinlenin uyuyun :)
evet bebeği görünce her şey unutuluyor doğru.yeter ki Allah sağlık versin

ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim.ben de çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı mide kazınması....... var.ben nasıl geçirecem hamileliği merak ediyom doğrusu.:43::50:

aa sen korkma o zaman maşallah.2 hafta daha geçsin hiç sorun olmaz doğsa bile.ben 7 haftalık daha.ilk doğumumu 36 haftalık yaptım ikiz.içini rahat tut inşallah sıhhatle doğar

Masallah ikizden sonra birdaha dogum yapmaya girişebilmişsin tebrikler:))
valla hiç düşünmüyordum korunuyorduk da ama bu bebek kendi istemiş gelmeyi.bi baktım adetim 10 gün gecikti.Aman Allahım dedim.test yaptırdık sonuç pozitif.başlarda çok üzüldüm sıkıldım ama şimdi alıştım çok istiyorum bebeğimi :69:

valla hiç düşünmüyordum korunuyorduk da ama bu bebek kendi istemiş gelmeyi.bi baktım adetim 10 gün gecikti.Aman Allahım dedim.test yaptırdık sonuç pozitif.başlarda çok üzüldüm sıkıldım ama şimdi alıştım çok istiyorum bebeğimi :69:

hayırlısı cnm.ALLAHIM istemiş olmuş..bizim aynı gidiyor haftamız galiba.benim şuan 7 hafta 2 günlük falan..arada bikaç gün farkedebilir.yalnız kanama oldu yine doktora gittim bebek iyi kan pıhtısı olusmus o kanıyo dedi gebelik kesesinin biraz yakınında göründü.bende rapor aldım bu hafta endişlendim.inşallah bebege bi zararı olmaz.kahve çamur gibi akıntı var.inşallah geçer bi an önce kafam rahatlasın istiyorum artık.rabbim yardımcımız olsun:110:

hayırlısı cnm.ALLAHIM istemiş olmuş..bizim aynı gidiyor haftamız galiba.benim şuan 7 hafta 2 günlük falan..arada bikaç gün farkedebilir.yalnız kanama oldu yine doktora gittim bebek iyi kan pıhtısı olusmus o kanıyo dedi gebelik kesesinin biraz yakınında göründü.bende rapor aldım bu hafta endişlendim.inşallah bebege bi zararı olmaz.kahve çamur gibi akıntı var.inşallah geçer bi an önce kafam rahatlasın istiyorum artık.rabbim yardımcımız olsun:110:
iyi etmişsin dinlenmek senin için çok önemli.doktor bana maydanoz yeme dedi.hızlı merdiven inip çıkmak çocukları kaldırmak yok dedi.bitki çaylarından şimdilik uzak duruyorum.hele biberiye sinameki sakın içme.
bebeklerimiz aynı evet hayırlısı Allah tan

bende kafama takıyorum korkuyorum düşününce inş çok güzel günlerimiz olur....

slm kızlar 20+2 günlük hamileyeim bendede baş dönmesi çarpıntı oluyo çok kolay yoruluyorum kansızlıktan mış bu sorunlar kansızlık kalbi yoruyormuş demir haplarıma ve yadiklerime dikkat ediyorum biraz hafifledi arada oluyo artık:40:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inşallah bebişilerimizi kucağımıza sağlıcakla alırız aminnnn aminnnnn

slm kızlar 20+2 günlük hamileyeim bendede baş dönmesi çarpıntı oluyo çok kolay yoruluyorum kansızlıktan mış bu sorunlar kansızlık kalbi yoruyormuş demir haplarıma ve yadiklerime dikkat ediyorum biraz hafifledi arada oluyo a

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inşallah bebişilerimizi kucağımıza sağlıcakla alırız aminnnn aminnnnn
aaa hiç takmayın o olur geçer.bebekler geldi mi hepsi unutulur.kansızlık çok yorar doğru ben daha başlamadım ama gidince söyliycem doktora.doktor bana bir çaaare diycem:1:

Back
X